Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz madd dogg #22 üzenetére
Persze, nyaralásra tényleg nem jó elvinni
Az én meglátásom:
otthonra egy erős/jó asztali gép(fejleszthetőség, cserélhetőség, relatív olcsóság), okosan fejlesztve
ágyba netezésre/filmezésre egy ipad a legjobb(el lehet dönteni ha a fejed a párnára teszed), a felhasználói élmény a legjobb
"zsebemben a net"-re pedig okosteló, mindig nálad van, sokkal hordozhatóbb mint egy lapos, nem fáradsz el
ez a 2-3 dolog árban ugyanott van mint egy ilyen 15 colos laptop csoda, és mindegyik jobb a maga területén, szerintem, az okosteló igen olcsó is lehet ha előfizuval veszed(akár zte blade 0 Ft), az ipad használtba 75-ért, asztali gép pedig kihozható olcsón ha okosan fejleszted, pl egy 5850 videokaresz 30 ezer, egy 24 colos monitort is 35 ért vehetsz, core2-est alá is fillérekből vehetsz
nightmare13: nem azt mondjuk hogy hülyeség a lapos, bár én amikor fősulis voltam, otthon is volt gép a suliban is tudtam gépezni ingyen, mert ingáztam, a vonaton pedig dumáltunk vagy zenéltünk
tehát otthon is volt net, suliban is akkor mi a fenének? VAGY otthon van net, melóhelyen s van net, akkor minek? nyaralni pedig jobb ha nem visz az ember gépet
vagy barátnőhöz átmész ott is van gép..stb, mindenhol van, van netkávézó is ha nagyon hiányod van
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Óra topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest