- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
igen, volt pár év szegeden, kb 5, de már egy jó ideje pest
kölök még nincs, egyelőre rokonságból csak nagyobbak jöttek, akiknek elég a vitrinbámulás is
, meg ismerősök, ott nincs ilyen probléma, de az kb borítékolható, hogy ált isk 6. osztályig én lehet a 'menő apuka' a környéken, utána meg szakközépben szintén
. Lány vonalon is megvan az alternatíva, mert a csáje meg lájtos ékszer és kő mániában 'szenved'
-
hege8888
aktív tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy ha van gyerek nálatok a családban, rokonságban, akkor hogy van vele megértetve, hogy Láz bácsi Legója nem játszós Lego...
Egyébként Tiéd a Szegedi Agórában lévő cucc?
(mintha rémlene, hogy szegedi vagy) -
Redneck
nagyúr
Melyik filmhez? A Batman vs Supermant nem láttam, de a többit nem hagytam ki az elmúlt 20 évben.
Suicide Squad? Ha az akkor nem csodálom hogy nem ugrik be, azt a filmet próbálja az agyam nyomtalanul kitörölni pár másik képregényfilmmel együtt.Ebből a pakkból a Batmobil kéne!
Ezek is limitáltak lesznek vagy ezt orrba-szájba tolják?
-
LÁZ
addikt
éjjjá óóóó
@Redneck: a batman figurák a mozifilmhez kapcsolódnak, batmobil ajándék volt értékhatáros vásárláshoz, a brickhead-ek, az elején nekem sem adták, mert ahogy irtam, limitált komik konos készletek voltak anno, de inkább a 3k, mint a 40-60, amennyiért azok mennek most /igaz 1000 db-os kiadás, sorszámozott dobozban/.
@Yodafon: inkább csak optikai csalódás
,
-
Yodafon
őstag
Utolsó oldalon ilyen vastag könyvet adnak ahhoz a pár elemhez?
-
Redneck
nagyúr
A lowrider része ötletes, nem mindennapi készlet, bár kicsit úgy néz ki mintha saját terv alapján építetted volna!
A Batman miniautó is a készletben volt? Az tetszik, kár hogy nem lett nagyobb és részletesebb.
A Brickheadz izét nem tudom hova tennni. Nagyon gagyiul néz ki, ezt komolyan gondolták? A téma miatt esélyes hogy el fognak belőle adni egy csomót, darabját 3490-ért.
A diszkós és a ratyibatman figura újabb nagy kérdőjel.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az aktuális meló témája a Szuperhírók és ádáz Ellenségeik, + némi géppark, mert egy Híró nem gyalogol :D
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest