2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

LEGO 154079 - Antihíró tájm

Az aktuális meló témája a Szuperhírók és ádáz Ellenségeik, + némi géppark, mert egy Híró nem gyalogol :D

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, készletinfó

Ismét itt vagyok, újra (mivel egy csodás áramszünet eredményeként kezdhettem elölről az írománykodást), száguldva azon a bizonyos lejtőn. Néha sikerül megkapaszkodni 1-1 peremben, ahonnan lenézve nyugtatólag hat, hogy messze még az alja. .

Első körben, akik esetleg voltak olyan naivak és megpróbáltak rákeresni a készletszámra , azokat megnyugtatom, nem az ő klaviatúrájukban van a hiba, még csak nem is a gugliban (bár annak is lehet rossz napja), csak próbáltam kicsit furmányos lenni a címet illetően. Ennek „miképp”-je az iromány végére majd úgyis világos lesz mindenki számára.

Témakört tekintve, ahogy a cím is sugallja, Antihírók/Szuperhírók, és azok verdái, mert egyik Híró / Ellenség sem gyalogszerrel és/vagy szamárháton közelíti meg a tett színhelyét (persze kivételek mindig vannak, de már egy ideje feltaláltuk a kereket ). Szóval antihősők hesteg betmenmúvi, amit férfiasan bevallok, még nem láttunk. Bár a terv megvolt a mozira, de úgy voltunk vele, hogy tökéletes lesz majd itthon, az aktuális kanapéháromdé szessön keretein belül megtekinteni azt, nyugalomban / békességben.

Ebből a szériából 2 jármű nyerte el a tetszésemet, az egyik Joker lórájdere volt, a másik pedig a Pingvinmobil. Nagy titkot nem árulok el vele, hogy mindkettő beszerzésre került, jelen iromány témája az előbbi lesz, némi extrával. A következő iromány pedig a Pingvinmobil, szintén némi extrával fűszerezve. A koncepció tehát megvan, már csak legózni kell, mert ugyebár magától nem lesz készen egyik sem .

Lego 70906 - Joker lórájdere

Gyártási év: 2017
Elemszám: 433
Manual: 2 füzet, 113 lépés, 125 oldalon
Méretek: 7 cm magas, 24 cm hosszú, 8 cm széles
Figurák száma: 3

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.