- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
motorhead #141 üzenetére
Ezt én értem, de sokan még a 22-24 collos monitorokra is azt írták, hogy rossz közelről nézni, és én erre írtam, de persze ez szubjektív dolog. Az meg, hogy van ennél nagyobb is természetesen igaz, csak arról nem tudok nyilatkozni, mert én "csak" egy ilyennel rendelkezem.
c41r0^Nem muszáj STB a DVB-T-hez, mert a TV-k többsége használható közvetlenül a koax kártyát is a CI slotba dugva. Csak a szolgáltatónak is támogatnia kell.
Igaz amit írsz, csak hogy nekem nincs TV-m, mint azt írtam is. Csak egy árva HDMI-m van a DVI mellett. De persze ez egyéni szoc. probléma, az STB-t csak, mint ötletet írtam a saját problémám megoldására. Ez így olcsóbb, mint venni egy új TV-t. A jelenlegi monitoromat meg 50k-ért vettem. Nem hiszem, hogy ennyiért még akár csak hasonló tudású TV-t is tudnék venni (27", 1920x1200, 3ms, 75Hz).
Amúgy még nem olvastam el a cikket rendesen, és nem is a cikkhez szóltam hozzá, hanem a kommentek egy részéhez. De ígérem ha hazamegyek elolvasom elejétől a végéig.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest