- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #37293 üzenetére
Őrizd a lángot.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
moonlight115 #37277 üzenetére
Helló Hódika!
Ahogy Zenemágusunk mondta én is rég voltam, de azt érzékeltem, hogy te is.
Szóval mostantól éles a látásod? Ha rosszat mondunk szúrósszemű leszel?
Pláne, ha korrektúrázol nekünk valamit, azonnal kiszúrod a hibákat az éleslátásoddal?(Bocsi, de én most túl fáradt vagyok, ahhoz, hogy komolykodjak, azt megtették a többiek.)
-
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #37283 üzenetére
Szeretem a bandát. De ha már Csík zenekar, hadd linkeljek tőlük valamit, aminek nem ők a főszereplői, hanem Dresch Mihály, a furulya virtuóz mestere.
Csík Zenekar - Magyarszováti furulya muzsika és négyes
Kellett az a két nyakas, hogy tisztességes ember legyek. Ma már meghurcolnák szegény nénit, mert a piti kis tolvajnak jogai vannak.
-
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #37281 üzenetére
Legalább senki nem mondhatja rád, hogy tolvaj vagy.
Én kétszer akartam lopni, nem jött össze.
-
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 játékostárunk mindent elmondott, amit mondtam volna, megkérdezte, amit kérdeztem volna.
-
frem1790
őstag
válasz
Életemben csak egyszer voltam boldog...
Csík zenekar - Ez a vonat ha elindult hadd menjen
De örülök, hogy előkerültél!!!
Már kezdett lelkiismeret furdalásom lenni, hogy a játékunkkal elüldöztük innen a törzsgárdatagokat! Erre szinte egyszerre megjelent Geri Bátyó is meg Te is!
Az már kevésbé örvendetes, hogy milyen apropóból voltatok távol.
Jobbulást kívánok!
Ha nem veszed tolakodásnak megkérdezhetem, hogy csak látásjavító műtéted volt, vagy komolyabb volt a baj? -
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #37275 üzenetére
Jól passzolna hozzá egy vékony csaj.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #37261 üzenetére
A cím lefordítása után úgy tűnik, hogy nem a játék folytatása, hanem a zene bemutatása volt a cél. A zene tényleg jó.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
frem1790 #37260 üzenetére
A micsoda buliról nekem az jutott az eszembe, amikor a Metallica egy szimfónikus zenekarral koncertezett. Csináltak is erről egy teljes albumot: Metallica - S&M (Symphonies and Metallica, nem szado-mazo!
) Tulajdonképpen feldolgozták a saját számaikat, de ha minden igaz, van egy szám, amit kifejezetten ide írtak: [Metallica - No Leaf Clover]
szerk: Na, ezek után mondja bárki, hogy a metálzene nem zene!
-
frem1790
őstag
válasz
Vakegérke #37256 üzenetére
Annyi szingli van, hogy már party-t is lehetne rendezni nekik!
Anna and the Barbies - Szingli party
Geri bátyó
Jól hangzik, ráadásul amilyen enyhe karácsonyt jósolnak a meteorológusok nem is lesz túl extrém!
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
frem1790 #37251 üzenetére
Anyukámat a testvéreimmel összehozni az nem most lesz. Valamikor nyáron. A hat testvér együtt az szerencsére már biztos karácsonykor.
Ami most vicces, az az, hogy kitaláltam, hogy még sosem főztem bográcsban télen. Meg leginkább is vadhús kellene. Úgyhogy karácsonykor őz, vagy szarvas pörkölt lesz, amit a hóban fogok főzni bográcsban és a húst a nagyobbik húgom ex-párjától fogom beszerezni!
-
frem1790
őstag
válasz
Vakegérke #37252 üzenetére
Koncz Zsuzsa szívem szerint énekel, neki nem is illene az a szókimondó stílus amit P!nk enged meg magának.
Negyven perc!!!
Te jó ég, nem csodálom ha elment az étvágyad és nem vártad meg a kaját!! Inkább valami jó kis műsort nyomtak volna le ennyi idő alatt! De hát ezek a főmuftik szeretik hallani a saját hangjukat, sütkérezni a figyelem középpontjában, vélt fontosságuk tudatában. Nagyon nem bírom őket. De legalább találkoztál néhány ismerős arccal. Nem légből kapott az a mondás, hogy az idő mindent megszépít. Én is futottam már össze olyan régi kollégával akivel annak idején meglehetősen rossz viszonyban váltam el. De másfél évtized távlatából már nem voltak olyan szörnyűek azok az ellentétek és normális hangnemben elég jó elbeszélgettünk.
-
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #37249 üzenetére
Senki sem tökéletes.
Koncz Zsuzsa - Senki sem tökéletes
No, megvolt a nyugger találkozó. A főmufti tartott egy 40 perces beszédet, melyben vázolta a cég múltját és jelenét, valamint méltatta a szerepünket a cég életében. Utána emléklapot osztogatott. Utána jött a kaja-pia, melyet nem vártam meg.
A nyuggereken kívül a volt munkatársaimmal is találkoztam. Meglepett, hogy még azok is örömmel üdvözöltek, akikkel nem volt felhőtlen a kapcsolatunk. -
frem1790
őstag
válasz
Geri Bátyó #37250 üzenetére
Így már kevésbé kaotikus.
Szép nagy családod van és nagyon pozitív, hogy jó viszonyban vagytok, dacára a nyilvánvaló ellentéteknek!
Jó kis karácsonyi program lesz összehozni őket! -
Geri Bátyó
addikt
válasz
frem1790 #37244 üzenetére
Nem olyan bonyolult a családfám igazából. Nyilván nekem is van két felmenőm, egy anyám, egy apám és van egy nővérem is. (A nővéremmel kapcsolatban az a vicces, hogy minden évben 13 napig egyidősek vagyunk. Ő július 31-én született én július 18-án, ezért amikor én már betöltök egy bizonyos életkort, akkor ő még annyi.
Nyilván felvetődhet, hogy miért jöttem ennyire gyorsan, de ez már egy másik történet.) Amikor 9 éves voltam, a szüleim elváltak. Apám második feleségét viszont 3 éves korom óta ismerem. Mi is szerettük őt és ő is szeretett minket, már akkor is (Persze itt megint felvetődhet, hogy ez miért és hogyan alakult így, de ez megint egy másik történet.). Az ő házasságukból született 4 testvérem. Két lány és két fiú. Mivel szerencsére anyukám sosem akadályozta, hogy apámékhoz menjünk, a 4 "kicsivel" teljes értékű testvérekként nőttünk fel. Már nagyon pici gyerekként tudták, hogy az ő anyukájuk, nem a mi anyukánk, de apa, az apa mindenkinek. Ráadásul apám felesége pont úgy kezel engem és a nővéremet is, mint a sajátjait. Ezért mondom azt (És tényleg így is érzem), hogy nekem 2 anyám van (Nyilván az igazi anyukám előtt ezt nem hangoztatom, de azzal tisztában van, hogy apám feleségét is szeretem).
Na, szóval így jön az, hogy 3 testvérem van (1 egész és 4 fél), de hatan vagyunk és nekem 2 anyám van. Ugye, hogy nem is olyan bonyolult?
Igazából nekem csak abba nehéz belegondolnom, hogy apám jövőre már a 70-et tölti be. A nővérkém fia meg lassan felnőtt lesz. -
frem1790
őstag
válasz
Geri Bátyó #37241 üzenetére
Ezek a hirtelen frontváltozások meg direkt jót tesznek a fájós izületeknek. Nem nagyon van ez ellen hatásos gyógymód, tűrni kell, aztán majd csak enyhül. A volt főnököm mindig azt mondta, hogy nem bánja ha reggel arra ébred, hogy fáj mindene mert az azt jelenti, hogy még él. Morbid, de van benne valami.
Kívánom, hogy sikerüljön a családegyesítés! Bár megmondom őszintén, nem nagyon tudom átlátni a családfádat.Igaz nekem csak anyám van már meg és egy szem nővérem.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #37241 üzenetére
Szerintem vedd fel a kapcsolatot Eastmannal. Ha jól tudom, keleti gyógyászattal foglalkozik, egy próbát megér.
A tervedhez sok sikert kívánok.
-
Geri Bátyó
addikt
Köszi srácok!
Sajnos ez meggyógyulni nem fog. Vannak jobb és rosszabb időszakok. Most éppen rosszabb. Ez van, nem tudok tenni ellene.
Ami most fontosabb, hogy bár nem szeretem a karácsonyt, de most rohadt jó karácsonyom lesz!
Úgy tűnik, hogy hosszú évek után most végre sikerül egy össztestvéri találkozót összehozni! Nagyon régen voltunk együtt mind a hatan.
Szerintem már írtam, de azért leírom most is, hogy az ex sógorom szerint nekem 3 testvérem van. 1 egész és 4 fél.Genetikailag ez így is van, de valójában ők nem felek. Sosem voltak azok. Ebből a szempontból szerencsés vagyok. Van 5 testvérem és van 2 anyám. Persze a 2 anyám egymással nincs jóban, de szerencsére ezt velem egyik sem érezteti (Igazából az igazi anyámra kellett párszor rászólni, hogy ne ellenségeskedjen). Most ez így nagyon jó lesz, de van még egy furmányom a jövőre nézve. Szeretném összehozni a testvéreimet anyukámmal.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #37232 üzenetére
Végülis igaza van. Ha férfi vagy, légy férfi.
Járai Márk & Papp Szabi - Ha férfi vagy, légy férfi
Geri Bátyó: Gyógyulgass, ne kínozzon az a fránya térd.
-
frem1790
őstag
válasz
Geri Bátyó #37230 üzenetére
Tudom mennyi időt felemészt az orvoshoz járás, én ugyan még egyelőre megúsztam, de öreg édesanyámat már évek óta hordom szinte hetente, ilyen-olyan kezelésre, vizsgálatra.
Gyógyulj meg minél hamarabb, jobbulást kívánok!!! -
Geri Bátyó
addikt
Bocsánat,hogy mostanában nem vagyok, de megint kínoz a térdem és ez eléggé sok időmet elveszi (orvosok), a maradék időben meg próbálom munka szempontjából utolérni magam.
Aktív témák
lo ...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külpolitika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest