- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #36197 üzenetére
Mi ad jó hangulatot az esküvőnek? A tánc.
Surprise wedding dance from Brothers & Sisters
Geri Bátyó: Jó ez a kivágás, akár egy keményebb rock részlete is lehetne.
-
Geri Bátyó
addikt
-
frem1790
őstag
válasz
Vakegérke #36194 üzenetére
Sarkosan fogalmaznak!
Azért a vélemények megoszlanak a témában.Balkán Fanatik - Még kéne házasodni
Valóban! Ez még a jól megszokott régi.
Köszi a tippet! -
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #36193 üzenetére
Jó kis zene, régen is szerettem. Jó, hogy linkelted.
A házasság nem mindenkinek kívánatos. A szöveg erős nyelvezetű!Baby Dolls - Lófa**ság a házasság
A LOGOUT nem változott, térj át közénk.
-
frem1790
őstag
válasz
Vakegérke #36192 üzenetére
Veres Mariska nem nagyon szereti a vasutasokat, azt tanácsolja a lányoknkak soha ne menjenek férjhez egy bakterhez!
Shocking Blue - Never Marry A Railroad Man
De régen vártam már, hogy berakhassam ezt a számot!
Telefonról ramatyul működik ez a megújult PH, remélem javítanak rajta, mert így egy kínlódás mire sikerül összehozni egy hozzászólást.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #36183 üzenetére
Az a lényeg, hogy ne maradj védtelen.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #36180 üzenetére
Csakhogy a kerítés mögött fegyveresek vannak.
-
moonlight115
őstag
válasz
frem1790 #36179 üzenetére
Átcsatangolt a kerti kerítésen, talán menedéket keresett...
Procol Harum - She wandered through the garden fence
Geri Batyu Jobbulást kívánok. Nekünk is volt osztálytalink, de csak 10-en voltunk, mert lesz még egy szeptemberben is, akik messziről jönnek, talán idetalálnak akkorra. Most négyen jöttek Pestről, egy Svédországból, egy fociedző Sajószentpéterről.
Én foglaltam le az asztalt, szóval hasznossá tettem magam, mint te.
-
frem1790
őstag
válasz
Geri Bátyó #36178 üzenetére
Menekülni lehet, kérdés menedékre lelünk-e valahol?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #36172 üzenetére
Alábbhagyott, már csak csepereg.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #36170 üzenetére
Ősszel az eső is szomorú, talán a nyarat siratja.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #36166 üzenetére
Mindegy mennyire, a lényeg az, hogy ez már az ősz.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #36140 üzenetére
Ez csak egyszerűen sötét oldal.
Mit mondjak, sűrű hónapod volt. Ami meg az egészségedet illeti, "meg vagy áldva".
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #36139 üzenetére
Leírva azért nem lesz olyan nagyon sűrű, de megélni eléggé az volt az egész augusztus és most, szeptember eleje is.
Egyrészt a nyár a földmérésben mindig a legsűrűbb időszak (a másik karácsony előtt van, mert mindenkinek akkor jut az eszébe minden). Nem volt ez másképp most sem, ráadásul most már fixen dolgozom annak az embernek, akinek amúgy is a maszek munkáim zömét csináltam. Volt egy nagy adag folyamatosan csinálható munka és mellé jött a többi "apróság".
Mindezek mellett ez volt az allergiaidőszak csúcsa is, ami most ismét a légúti bántalmak képében jelentkezett (időnként a gyomromra húzódik rá) és erre még rásegített, hogy a kánikulában a direktben magamra irányított ventillátor miatt még jól meg is fáztam (egészen pontosan egy jó kis hörghurutot csináltam magamnak). Mindezek következtében, amikor éppen nem dolgoztam, akkor a félig kiköpött tüdőmet próbáltam visszagyömöszölni. Egy alkalommal pont a dokinál akartam (na jó, annyira azért nem akartam) megfulladni, úgyhogy szépen elfuvarozott a kórházba, ahonnan másnap el is jöttem, mielőtt valami komoly bajom lett volna.
Mivel nem éreztem magamat kellőképpen elfoglaltnak, a 25 éves érettségi találkozó szervezésében is jelentős részt vállaltam. Nem mintha így terveztem volna, de valahogy a volt osztálytársak és tanárok felhajtása nem ment igazán senkinek, úgyhogy jobb híján belevetettem magam ebbe is. Jó sok telefonálgatással járt többek között.
Augusztus 24-25 volt az érettségi találkozó. Szándékosan két naposra terveztük, mert jöttek népek az ország minden tájáról. Tatabányán volt, hiszen ott tanultunk, illetve Tatán volt az étterem (egy szálloda étterme). A szállás részben ott, részben a csákányospusztai túristahátban volt. Én az utóbbit választottam. Volt még egy kis afterparty és másnap is főzőcskéztünk egyet.
Mindent összevetve nagyon jól sikerült, elég sokan voltunk. Sajnos nem tudott mindenki eljönni, de volt egy srác, aki Németországból jött el a találkozóra.Azóta megint meló ezerrel, illetve egy jó kis idegbecsípődést sikerült még prezentálnom.
Nagyjából ennyi.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #36139 üzenetére
Ha már hangok, a "hang2 nálam mindig Bruce Dickinson volt.
Bruce Dickinson - Darkside of Aquarius -
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó #36138 üzenetére
Nem erőlteted, hanem megmutatod. Az egy dolog, hogy nem szeretem a túl kemény zenéket, de mióta ez a játék tart, toleránsabb lettem irántuk.
Jelző nélkül csak szimplán hangok.Várom az írásodat.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
frem1790 #36137 üzenetére
Most én is jól beleerőltetem ide az én zenémet. 13 év után jött egy új album és hát az a lényeg minden zenénél, hogy zúgjanak a hangok!
TOOL - Culling VoicesAmúgy tényleg jó zene és nem brutálmetál.
Alkalmasint írok az elmúlt jó 1 hónapról is (amíg nem voltam), mert sok minden történt. Jó is, rossz is.
-
frem1790
őstag
válasz
Vakegérke #36136 üzenetére
Tudud ez érdekes, néhány napja botlottam bele abba a videóba amit most válaszként linkelek. Már nem is tudom, hogy mit kerestem de ide lyukadtam ki és itt is ragadtam. Gyorsan elmentettem későbbi felhasználásra és mert nagyon tetszett. Nem néztem utána a táncosnak és most tessék: ahogy néztem a felvételeket derengeni kezdett valami, rákerestem és tényleg ugyanaz az előadó. Nagyon tehetséges, nekünk meg sokszor nagyon egy srófra jár az agyunk!Kerékgyártó Edina - Cigány Himnusz
Eszembe is jutott! Mikor a zulu táncost mutattad akkor akadtam rá.
-
Vakegérke
félisten
válasz
frem1790 #36135 üzenetére
Domján Edit tulajdonképpen azt közli: akarom, hogy mondd.
Vágyam teljesült. Régóta akarok Kerékgyártó Edina táncot mutatni, most összejött. Ráadásul a zene is jó.Republic - Akarom hogy mondd (Kerékgyártó Edina táncol)
Nem bírom ki, ezt is megmutatom, úgysem lesz alkalom rá, hogy a játékban linkeljem.
Aktív témák
lo ...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest