- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki1011
újonc
Szablya ne nagyon vaganykodjal mer jobban ismerem az irojat mint te es biztos vagyok benne h neked nm sok kozod van ehez a muhoz!! Es abban is biztos vok h az eredeti olvasasa nelkul fogalmad se volna ennek a munek az ertelmerol es az uzeneterol Szal ne vaganykodj
-
kistigris007
csendes tag
válasz potyautas #13 üzenetére
Arról van szó, hogy ez egy átalakitott szöveg. Eredetileg erotikusabb volt, de úgy ide nem tehettem fel, és az iskolaújságban is meg szerettem volna jelentetni,tehat kicsit átirtam. És van olyan,aki olvasta az eredeti változatot, és egyfajta "választ" is irt rá.
This is real, this is me I'm exactly where I'm supposed to be, now Gonna let the light, shine on me Now I've found, who I am There's no way to hold it in No more hiding who I want to be This is me ...
-
potyautas
tag
Nem értem a hozzászólások rébuszait. Maga az írás tetszik. Szeretem az ilyen elmélkedős leírásokat. Bár a "libabőr" számomra nehezen értelmezhető. Nem tudom miért van benne.
-
kistigris007
csendes tag
válasz szombatitomi #1 üzenetére
Örülök, hogy tetszett.
This is real, this is me I'm exactly where I'm supposed to be, now Gonna let the light, shine on me Now I've found, who I am There's no way to hold it in No more hiding who I want to be This is me ...
-
szombatitomi
senior tag
válasz gamerkiller #10 üzenetére
Addig okés, de ha nem tartalmilag nézzük, akkor az eredetit is nekem címezted, viszont a szövegben az dominál, így...
-
gamerkiller
senior tag
válasz szombatitomi #9 üzenetére
Nem! Ott van az elején a +1 ami jelen esetben azt szolgálja hogy egyetértek veled..
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
szombatitomi
senior tag
válasz gamerkiller #8 üzenetére
Ezt kicsit félrecímezted...
-
gamerkiller
senior tag
válasz szombatitomi #7 üzenetére
+1! Nagyon kíváncsi vagyok az eredetire! Ha elküldenéd megköszönném.!
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
szablya
aktív tag
válasz szombatitomi #5 üzenetére
Szeretnéd Nem hiszem, hogy az ilyesmi megengedett volna itt (bár inkább szoft, mint hárd)
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
szablya
aktív tag
válasz szombatitomi #3 üzenetére
Hááát, fogjuk rá
Ha feltenném, amit én írtam, szerintem repülnék, mint a madár
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
szablya
aktív tag
válasz szombatitomi #1 üzenetére
Még mindig beleborzongok :')
Láttátok volna az eredetit, ott nem fogta vissza magát, a mi kis írónőnk
-
szombatitomi
senior tag
Huu, ez nagyon tetszett! Gratulálok hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest