Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz fordfairlane #429 üzenetére
Több könyvét olvastam, nekem logikusnak tűnnek az érvelései és nem csak hasraütésből beszél, minden állítását több tanulmány és kutatás támasztja alá, a könyveiben oldalakon keresztül vannak a forrásanyagok felsorolva.
Igaz, hogy nem ez a téma a végzettsége, de én úgy vettem észre, hogy nem is állít semmi olyan új dolgot, amit legalább 1-2 szakmai kutató ne állított volna már. Inkább csak összefoglalja ezeket és kiszűri a cégek által támogatott "kutatócsoportok" tanulmányait (pl. cukorlobbi által finanszírozott zsírellenes kutatások).
Továbbá nincsenek saját termékei, ami miatt megérné neki a saját elméletét terjeszteni (ellenpéldák: Norbi, Lenkei, mindenféle csodagombák, csodateák, stb.)
El kell olvasni 1-2 könyvét vagy a honlapján néhány cikket és mindenki eldöntheti, hogy logikus vagy sem amiket állít.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz fordfairlane #412 üzenetére
Erősen mennyiségfüggő a dolog, illetve hogy mit vár az ember. Az én tapasztalatom a következő:
- Ha tisztán iszod és tej ízt vársz, akkor csalódás lesz
- Ha tejeskávénak (2dl ezekből + kávé), akkor a kókusztej picit más íz, mandulatejet egyértelműen érezni, szójatej viszont ugyanolyan lesz, mint rendes tejjel (csak egyéb okokból szójatej annyira nem ajánlott)
- Ha csak löttyintesz a kávéba, akkor megint csak nem érezni különbséget.
Zabpelyhet nem tudom milyen ilyenekkel enni, mert keton annak nem sok értelme vanAmúgy keton még az is járható út, ha az ember "tejet" akar inni, hogy fogja a 30%-os tejszínt és felönti vízzel. Drasztikusan kevesebb szénhidrát, viszont hasonló feeling (csak ha nem homogenizált a tejszín, akkor shakerrel / turmixxal / tejhabosítóval rá kell segíteni, hogy elkeveredjen)
Hieronymus:
Nem szükséges, lehet fekély a baktérium nélkül is.[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz fordfairlane #401 üzenetére
20 év? Szerintem 5 év múlva is más lesz a trend...
Cathfaern: tojás nem kell ketogénhez? Miért? Az fehérje, meg zsír, azt gondoltam, pont ideális, ha minél többet eszik belőle az ember.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Polllen
nagyúr
válasz fordfairlane #395 üzenetére
Meg azon, h miben és hogyan sütöd.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
nagyúr
válasz fordfairlane #326 üzenetére
Dettó.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Gabás
addikt
válasz fordfairlane #287 üzenetére
nem egy olyan hormon termelődését vizsgálták az étrend függvényében, amely a feltételezések szerint több szempontból jótékony hatású
-
félisten
válasz fordfairlane #236 üzenetére
Most mit mondjak, anyam csinalt egy szar kepet, es ezek alapjan te megsaccolod az izet
while (!sleep) sheep++;
-
Cathfaern
nagyúr
válasz fordfairlane #203 üzenetére
Elsőre soknak tűnik, ketoba bőven belefér Mondjuk én általában 5-6 tojásból szoktam, 3-hoz elég lehet egy is. Igazából a húst is fűszerezheted, de majdnem mindegy hogy a húst fűszerezed, vagy a tojásra raksz annyi fűszert hogy elég legyen a húsra is. Só - bors mehet minden mennyiségben, zöldfűszerekkel viszont azért vigyázni kell, mert van szénhidráttartalmuk (20-nál számít, 50-nél nem sokat).
Franklin:
Én azon akadtam ki (még bőven keto előtt), hogy a fűszerkeverékek nagy részében cukor és/vagy nátrium-glutamát van... szerencsére találni "tisztákat" is, de nagyon meg kell válogatni.
Keto óta meg a főtt/sült sonkákon, ott is maltro-dextrin meg cukor, meg hosszabb "összetevők" lista mint egy parizernél... tápértéket persze nem írnak rá, aztán találja ki az ember, hogy mennyi az annyi. -
Cathfaern
nagyúr
válasz fordfairlane #197 üzenetére
Persze
1) felütsz x darab tojást egy tálkában, villával összekevered (rántotta alap ugye)
2) serpenyőbe teszel zsírt / vajat / olajat, amelyik szimpatikus (én ha csak rántottát csinálok 2 evőkanál zsír belemegy, így hogy a húsból is fog kisülni lehet elég kevesebb)
3) alacsony - közepes lángon felhevíted, majd beleöntöd a kívánt mennyiségű darálthúst
4) kevergeted addig amíg a darált hús teljesen ki nem fehéredik (darált húsból marhát se szabad "félig átsütni), inkább menj biztosra és picit süsd túl, tojással úgyse lesz száraz
5) Ha ez kész van, öntsd hozzá az tojás masszát, és kevergetés mellett (csak annyi a lényeg, hogy ne ragadjon le és mindig a folyós rész kerüljön alulra) süsd addig amíg jónak nem látod (ha biztosra akarsz menni, akkor amíg nem lesz száraz, mint szállodákban)Ennyi Nyilván tojást lehet sózni, borsozni, akármivel fűszerezni, de ez opcionális. Tehetsz bele hagymát is, ez már mehet a hús mellé is, vagy paprikát is, azt én szeretem ha ropogós marad, szóval azt már csak a tojással együtt tenném hozzá.
-
Locutus
veterán
válasz fordfairlane #132 üzenetére
Úgy, én is
Bár hozzá kell tennem, hogy én pl régóta nem vágyok péksüteményre, meg semmilyen kenyérre se. Ez csak úgy jött, nemtom mikor. Cserébe viszont a tésztákról nem vagyok hajlandó lemondani
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Franklin
addikt
válasz fordfairlane #132 üzenetére
A lowcarb + mozgás is szuper, lehet már te is ketózisban vagy, csak nem tudsz róla
Gyakorlatilag a paleo is egy lowcarb étrend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik