- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
gergely2019 #827 üzenetére
Elméleti szinten 1 hét után valószínűleg igen. De mivel az intervallumok úgyis több hetesek legalább, ezért gyakorlatban ennek nem sok jelentősége van
"Saját tapasztalat alapján egy hetes diéta után hosszabb távú, de könnyedebb, alacsony intenzitású kerékpározásnál visszaesést tapasztaltam (átlagtempó 20 km/h-ról 17 km/h-ra csökkent, 1-2-vel kisebb fokozatban tekerve éreztem azonos pedálfordulatnál azonos erőkifejtést), ami szénhidrát fogyasztás után visszaállt."
Az előny akkora vonatkozik, hogy ha már legalább elindult a keto adaptáció. Szóval mondjuk hónapok óta ketozol. Első pár hétben természetes a visszaesés fizikai teljesítmény terén.
Másrészt saját tapasztalatból (még keto előtti időkből) két tekerés között ennyi különbség attól is lehet, hogy épp milyen kedvem volt(és akkor nem vettem figyelembe olyanokat, hogy hőmérséklet, szél erősség, mennyit evett az ember aznap, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest