Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim21
őstag
Menniyen fikázzák itt az M8-at.
Pedig hát ízlések és pofonok. Nekem pont az M8 ami tuti volt formailag a kicsike és súlytalan M7 mellett. Az M9-nél ami furcsa, az a kamera nyílása a hátulján, és hogy egyenlőre nem hallani a gunmetál variánsról, bár szerintem ettől függetlenül lesz. Az M9 plus esetében pedig az ujjlenyomat olvasó ami nekem feleslegesnek tűnik, akkor inkább a boomsound. Ezen felül miért van mélységérzékelő a plus-on, ha kimaradt az M9-ből? Ott más a kamera is az eddigi szivárogtatások alapján, lehet, hogy csak 13MP-es kamerát kap a Plus? Ha ez igaz, akkor számomra érthetetlen, miért kell így differenciálni, ahelyett, hogy a két csúcskészülék csak méretben térne el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest