- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
Sajnos van rá esély, hogy ilyen lesz, mert itt a HTC beharangozó reklámja:
Az elhomályosított telefonon a kijelzőn kívül minden fekete és mivel a fekete nem szerepel a debütáló színek között, ez csak akkor lehetséges, ha teljesen fekete üveges lesz az eleje, így viszont akkor én lennék csalódott. Ez a fullüveges verzió csak rendereken jó, élőben csúnyák az ilyen telefonok, csak a nagy feketeség látszik, a fémből semmi.Akkor már inkább legyen elölről az a prototípus, ami kiszivárgott, ott javítottak a hangszórórácsokon, M7-jellegű lett. Persze, nem ártana megint fémből készíteni, mert az M8-nál műanyag lett.
Én előre is minél több fémet akarok, hiszen, hiába van oldalt és hátul fém, ha 99%-ban előlről nézem a telefont. Ilyen előlapi megoldásnak örülnék: -
judas13
addikt
válasz
CptAdamica #83 üzenetére
Ha ez igaz hálát adok a családban az új M7-ért. Meg amúgy is
Az a forma, minőség a Nr1+ az a méret 4.7' ami még nekünk tolerálható....
Rohadt kîváncsi leszek, h milyen is lesz ez valójában. Mert ez a home gomb és kamera gyűrű büntet. -
no more
veterán
válasz
CptAdamica #83 üzenetére
A sima M9 tetszik (gunmetal grayben szerintem még szebb lesz mint az M8), de ez szörnyű! Szerintem kamu (legalább is, remélem). Rossz vicc az a hányás Samsung home gomb. Na meg, HTC, Boomsound nélkül? Ezt valahogy nem tudom elhinni... Hátulról még elmegy, bár az az N5 kamera... :/
-
válasz
enginev3.0 #94 üzenetére
Láttam... de ez mitől igazabb
-
enginev3.0
félisten
-
Nuada herceg
őstag
Hát nekem akkor inkább az M9 plus tetszik. Elölről is, hátulról is eléggé bejövős.
Egyedül a kamera mérete nem tetszik, hogy olyan nagynak tűnik.
De ennek legalább még kerek a formája, nem négyzet alakú!
Ha ilyesmi lesz, szerintem az M8-at lecserélem rá. Amúgy is kellene az 5,5 colos teló nekem. -
válasz
enginev3.0 #89 üzenetére
Nézem az M7-t a kezemben és nézem a képeket a Hima-ról.
Egyáltalán nem biztos,hogy le kell cseréljem.Az alulra helyezett 3.5 jack dugó nem igazán jó ötlet.
Igaz én bluetooth használok.
De néha zenét is hallgatok és pont jó,hogy a tetején van a fülesnek a dugó. -
Ha ez így marad akkor HTC-ék rámentek arra hogy erős gyors hardverekkel ellátott teló legyen.
A forma,a kinézet meg mehet amerre akar...Ha egy új HTC-re tokot kell húzni,hogy nézzen ki vhogy,az nem túl jó hír.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
CptAdamica #83 üzenetére
az első sokkból felrázódva:
remélem csak egy ügyesebb photoshop munka,
nagyon samsungos az a gomb, illetve nagyon nexus5ös az a kamera,
gyanús -
enginev3.0
félisten
Ne is nagyon Várjatok mást
http://www.phonearena.com/news/Phone-case-renders-confirm-design-of-HTC-One-M9_id65085
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
CptAdamica #83 üzenetére
hol a szívgyógyszerem?
mi ez?
elküldték a formatervezőket?
az ujjlenyomat olvasó tiszta samsung home gomb, és mi ez a mutáns kamera lencse hátul? -
CptAdamica
veterán
-
snorbi82
senior tag
Jöhetne már, mert adnám el érte a G2-t!
-
Joachim21
őstag
Úgy fest ez (a cikkben lévő) nem fake, már az érkező tokokról is vannak fent renderelt képek, és azokon is "samsungos" kamera van hátul, mélységérzékelő optika nélkül.
-
Dr.Anonymus
addikt
m8al összehasonlítva csökkent a káva - ha nem is eleget
-
no more
veterán
válasz
Nuada herceg #73 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
hagymas7up #53 üzenetére
Nekm is volt s4, de nem tapasztaltam semmilyen fagyást, se akadozást, se újraindulást. Igaz én másik Launchert tettem fel ami jobban testre szabható. A kijelzőjével sem volt semmi gond.
-
Juj az a hátlapi kamerakeret.
Azt remélem a végleges verzióban eltüntetik, mert iszonyú bután néz az ki. (ronda, na)
Elölről meg szerintem már illene változtatni valamit a dizájnon unalmas lesz, mint a Galaxy-k esetében.
A 3. évre kicsit felvarrnám...(és igen, ha a Sony idei csúcsmodelljeinek a képe is kiszivárog, azok is kapnak kritikát, ha a 3. évre is az OmniBalance-ot hozzák)
-
batai15
félisten
válasz
enginev3.0 #66 üzenetére
Fúj m8.. Fos ultra pixel gagyi boomsound. Fúj csepp állosag, fúj sense fúj fém ház. Persze ha másra benne van ez az akkor meg jó.
Kamerát lehuztam én is amíg előbe nem néztem meg. Szóval most is tartom az eggyik legjobb telefon! És férfias cucc! -
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #66 üzenetére
persze.
olyan ocsmány az m8.
-
HardRic
addikt
Mondtam volna, hogy M8-tól akármi szebb, de tévedtem, ez még attól is lejjebb van.
-
batai15
félisten
Remélem még tartják az m8 forma világát. Nem rejtik a hangszórókat el mint az eye esetében. Jack is maradjon alul. Kamera rész remélem nem ilyen lesz és a másodlagos hátlapi kamera is remélem marad,mar ha valóban hasznos. Minden esetre ha kijon az m9 akkor atnyergelek használt m8ra.
-
enginev3.0
félisten
válasz
maximilian4 #56 üzenetére
Semmi irrealisat nem látok abban amit írt, S3 S4 is egy rakás hulladék, személyes tapasztalat, de kerdezheted munkatársaimat is akik nap mint nap együtt élnek azzal a *
-
spawn21
veterán
De szeretem a HTC híreket.
Kávé fújjjjjj, hangszóró fújjjjjj, drága......
Örülök, hogy itt lehetek.Senkinek nem tűnik fel, hogy kamu kép? Azt hittem itt az emberek nagy része okosabb, de sajnos tévedtem
Tèny, ez nem a kávamatyizók telefonja. Az vegyen lassít
-
stilo18
addikt
Na, hogy szerintem miért nem M9:
Az Eye - nál büszkék voltak arra, hogy milyen frankón elrejtették a hangszórókat, itt ugyan azt a 3 soros elrendezést használják, mint a 8-ason.
A fényérzékelő-kamera-boomsound elrendezés 1 az 1-ben olyan mint a 8-ason.Szóval tartom, hogy teszt készülék!
-
helltp
aktív tag
Ez a fantasztikus htc káva... Ha már muszáj, a BoomSound elektronikája miatt, legalább tennének rá gombokokat, de nem, akkor az igazi ha fölöslegesen foglalja a helyet, és még a képernyőt sem tudod teljesen kihasználni. F*ck logic.
Ez egyszerűen nem fér bele a fejembe hogy miért jó, de ha valakinek van ötlete miért van az ott, ne tartsa magában.
Ha már úgyis szóbakerült haterkedek itt egy kicsit, hugomnak SGS 3-a volt, nekem meg Note 3-am. Fél év normál használat után mind a kettő olyan szinten teleszemetelte magát hogy öröm volt nézni. Note 3 akkorákat laggolt hogy lecsengett a telefon amire fel bírtam volna venni, és semmi sem oldotta meg a gondot csak a factory reset félévente. S3 onnantól kezdett normálisan működni hogy CM-et tettem rá. Én ezen a ponton döntöttem úgy, hogy amég a samu a szoftverfejlesztést csimpánzokkal csináltatja addig nem veszek tőlük semmit.
-
hagymas7up
tag
válasz
maximilian4 #56 üzenetére
Kamu vagy Te öregem. Elég nagy baj ez nekem, hogy az amúgy sem fényes anyagi helyzetem mellett pont egy ilyen romhalmazt választottam, mert ugye Én is felültem (utoljára) a Samsung marketing szemétségének.
-
maximilian4
addikt
válasz
hagymas7up #53 üzenetére
Lol! WTF?
Ez már a sokadik irreális dolog amit tőled olvasok. Ezért regisztáltál, hogy kamu lejárató dolgokat írjál?
-
hagymas7up
tag
válasz
RaveForce #54 üzenetére
Igazán nincs mit, Gizike.
Katasztrófa, hogy egyesek szerint ezek a kompromisszummal teli gyötrelmek okoznak boldogságot, amivel nem is lenne baj, ha nem kérnének a legdrágább samsungért se többet mint ötvenezer. Csak Note és S szériát használtam illetve sajnos használok a samutól és szomorú, hogy csúcsmodellek után ilyen véleményt kell írjak.
-
RaveForce
veterán
válasz
hagymas7up #53 üzenetére
köszönjük Emese....
-
hagymas7up
tag
válasz
RaveForce #37 üzenetére
És a Samsung ipari hulladékai?? Az S4 például egy gyűlöletes darab. Nekem van egy S4-em és nem laggol, hanem BIGlaggol (6-7mp-es fagyásokat produkál) illetve a híres sAMOLED elmosódott és lilul fekete képernyőn görgetéskor és még kapásból tudok 3-4dolgot ami nevetségessé teszi a telefont. Tartom azt a véleményem, hogy a Samsung utoljára telefont az S2 személyében adott ki, utána ipari hulladékokkal árasztották el a piacot.
-
Cyberpunk
félisten
Akár csak az M8, vagy az M8.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
maximilian4 #49 üzenetére
De az sem mindig
-
maximilian4
addikt
Egy a biztos: ami már megtörtént.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem túl sok elégedett hozzáázólást olvastam eddig. A HTC-nek is olvasnia kellene ilyeneket.
-
h4h01
senior tag
Biztos vagyok abban, hogy nem ilyen lesz a végleges..Ez konkrétan ugyanaz mint az m8..A hangszóró tuti, hogy a Desire Eye-hoz hasonló, kicsit rejtett lesz..(Nem olyan mint a képen, ez konkrétan az m8 előlapja)..Amúgy a hátulja is ától-cettig ugyanaz mint az m8, csak nagyobb kameralencse van belerakva (szal az a 20.7 mp az már borítékolható hátulra)..Szal tuti más lesz..
-
Greg-77
aktív tag
Jajjj! Remélem nem ilyen lesz. Nem lenne nagy előrelépés. Ha tényleg ennyi a frissítés a designon, akkor nem ez lesz az M7 utód számomra.
-
RaveForce
veterán
válasz
monti0222w #36 üzenetére
a htc sznoboknak nincs más a saját kínai márkájukon kívűl, nem tűnt fel?
-
monti0222w
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #32 üzenetére
Szia. a Samsungot ejtetted, hogy Htc-d van?
-
Agony
aktív tag
Azt a nyavajás HTC logót miért nem lehet szépen felgravírozni a jobb felső sarokba a kamera mellé a fémbe.
-
jacis
nagyúr
Ez a káva megint bukó.
-
Busterftw
nagyúr
Azt a ronda fekete kavat nem akarják már elhagyni? Káva a kávában..
-
Ha ilyen marad nem váltok m8-rol
-
CptAdamica
veterán
Amúgy szerintem a hangszórókat is el fogják rejteni, ahogy manapság teszik, tehát nem hinném, hogy a kép hiteles.
-
Fejvadi
nagyúr
Durva hangrendszerrel és kamerával jöhet a HTC One M9
[link] -
no more
veterán
Nekem tetszik, bár ez szerintem egy sima PS-elt M8.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
enginev3.0 #5 üzenetére
Nem emlékszem rá (pedig akkoriban már aktívan böngésztem az oldalat), de igazad lehet.
(#23) Fejvadi bevallom, nálam is volt valami ilyen eset.. Akkor azt mondta az egyik barátom, hogy lehet, hogy akkor pár év múlva iPhone-t veszek
Erre mondtam neki hogy álljon le
Már más is megmondta, hogy szar az iPhone -
Red Bull fan
aktív tag
Remélem nem ilyen lesz,az a kamera rész nem szép.....Bár ahogy a Htc-t ismerjük bemutató előtt már biztos fönt lesz a neten..
-
stilo18
addikt
Ez egy M8, szerintem kamu!
-
Nuada herceg
őstag
Hát ez kaka. Nekem nem igazán tetszik.
Emmhetet ápgrédeljék főfele belülről, külső maradjon és váltok M8-ról!
Szerintem is ez az M8-ra hajaz, bár a sarkok kicsit szögletesebbek, mint az M8-on, nincsenek annyira lekerekítve. Nekem ez már +1 pont.
- 73 pont viszont hogy hátécé! Mikor csődöl már most már tényleg be?
Már több éve temetik, unom a várakozást! -
RaveForce
veterán
válasz
maximilian4 #14 üzenetére
Ha meg nem így nézne ki, akkor azzal jönnének hogy ez nem is htc, fúj de ronda, ezt kitől meg miről másolhatták stb.. Szóval egy szónak is száz a vége: ismételten szépet alkot(hat)tak.
milyen gyorsan felejtenek az emberek.....én azért emlékszek amikor 2évvel ezelőtt jöttek az M7-ről a képek, és a nagy htc fanok fikázták, h ez tök nem htc-s és milyen randa tuti nem ez lesz, aztán kiadták és milyen szép lett ez a lopott design...
-
h3lios
addikt
Ugyan az lesz ezzel is mint a M7-el és 8-al. Követtem a megjelenés előtti fórumokat mindkettőnél és fikázták ezerrel a formavilágot mindkettőnél (főleg a hardcore HTC-sek). Aztán amikor kijött a pletykált külsővel, akkor mindenki ráélvezett hirtelen olyan jól néz ki. Ennél is tuti ez lesz majd, de ezen már meg se fogok lepődni.
-
Nem szép.
-
maximilian4
addikt
Szerintem igenis szépre, nem mellesleg minőségire sikerült ismét csak. Akinek unalmas a dizájn vegyen más telefont, mindenesetre ne ilyet. A hTc stílusjegyeit hordozza, mivel ez egy htc és nem pl. egy samsung vagy egy sony. Minden gyártónak megvannak a maga jegyei és szerintem így van helyén. Ha meg nem így nézne ki, akkor azzal jönnének hogy ez nem is htc, fúj de ronda, ezt kitől meg miről másolhatták stb.. Szóval egy szónak is száz a vége: ismételten szépet alkot(hat)tak.
Más: Azt az előlapi szelfikamerát csak nem a desire eye-ból kölcsönözték?
-
Matada2.3
veterán
Nagyon nem lenne szép
-
CptAdamica
veterán
Amúgy tényleg nem lenne nagy előre lépés design fronton. Reméljük ez egy korai prototípus
-
Dr.Anonymus
addikt
szebb mint az m8, csúnyább mint az m7
-
hagymas7up
tag
Nem tudom. Nekem tetszik a kijelző alatt az a kis fekete sáv a HTC felirattal. De ízlések és ficamok
-
Bar1
aktív tag
Ez egy korai prototípus, majdnem az M8 házában, de annyi azért itt is látszik, hogy keskenyebbek az oldalsó kávák. A végleges kinézet más lesz, elől valószínűleg kevésbé látható hangszórókkal, hátul pedig nem fog így kiállni a kamera. Remélhetőleg az elülső rész nem tiszta üveg lesz, mert az csúnya, vissza kellene hozni az M7 fém hangszórórácsait.
A kérdés, hogy marad -e ez a méret, mert állítólag a fent látható után, dec. vége féle jött ki egy újabb prototípus, aminek már 5,2 colos kijelzője volt, minimális kávával.
Legkésőbb márc. 1-én kiderül, mi mellett döntött a HTC. -
Cruzolka
aktív tag
Ez Fééék szerintem
-
roli543
őstag
Ne legyen ilyen a kamera rész. Nagyon csúnya
-
enginev3.0
félisten
Én úgy emlékszem, hogy ezek a képek már tavaly is fent voltak a neten mikor az m8-at vártuk
-
arminlok
senior tag
Kamu. Ha nem akkor meg unalmas.
-
Márko88
aktív tag
Külső teljesen M8 csak a kamera nagyobb. Szerintem nem ilyen lesz,nincs vàltozàs csak a belsőben. Bàr most nem vàltok
-
AS
félisten
Ez egy M8 nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Microsoft Excel topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest