- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HTC Hima is already in testing with 1.x build
Talán látunk végre a napokban egy igazi képet is.
-
crhis86
tag
Remélem az evleaks-es képen látható lesz a befutó. A bal oldali sztem veszett jól néz ki, így szinte 100%, hogy ez lesz a követhető telefonom.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Dr.Anonymus #196 üzenetére
Itt, tehát a mobilarenan
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
enginev3.0 #195 üzenetére
Hát a link lemaradt
-
Azt tudja esetleg vki,hogyan lehet majd követni az event-et március elsején ?
Van már vmi hír hogy hol lesz látható ? -
Ennél rondább előlapot el sem tudnék képzelni.
HTC ilyet tuti nem fog kiadni.A fekete sáv szinte biztos,hogy el fog tünni,és teljes üveglap lesz az eleje.
Legalábbis ezt olvasni,és ahol ezt olvassuk ott pont nincs semmilyen kép bedobva,még concept sem.
Hidd el meg lehet szépen csinálni azt is,HTC sztem szépen megoldja ezt.Nem mintha nem szeretném az M7-emet,de jó lenne mellé vmi másik szépség.
-
sipy888
aktív tag
Nyugalom, nagyot fog ütni
. A HTC-nél a legjobb tervezők dolgoznak
Egyébként szerintem is az elől 4 hangszórós elv fog megvalósulni, ez [link]
Két dolog viszont tuti nem így lesz. Egyik a hátsó kamera, az a HTC design-nek megfelelve nagyobb kör alakú lesz, valamint a htc felirat nem a fémbe lesz gravírozva, mert úgy nem nagyon hinném, hogy a vékony betűk képesek lennének az ujjlenyomat olvasásra. Szerintem megmarad a fekete HTC sáv (ami egyáltalán nem baj) és az M7 módjára abban lesznek a gombok, nem foglalva a kijelzőt.
+1: ne legyen már az egész eleje üveg. Eséskor egyből törik az egész, másrészt eltűnne a fémérzet, amiért annyian szeretjük ezeket a telefonokat... -
HardRic
addikt
válasz
enginev3.0 #187 üzenetére
A jobb oldali nekem sem tetszik, de ujjlenyomat olvasónak több értelme lenne elől, meg lehet, hogy egyáltalán nem gomb, hiszen azok már a kijelzőn vannak. Az M8 után bármire képesek, azután már nem lepődöm meg semmin.
-
HardRic
addikt
Hát ha az ormótlan m8 után ez így fog kinézni, akkor én tojást rakok.
[link] -
-
h4h01
senior tag
Hmm nagyon ígéretes! Bár már sok ellentmondó pletyka van..A cikk szerint eltűnik a fekete sáv az elejéről, továbbá edge to edge üvegborításról beszélnek, és h a HTC logo még lejjebb kerül..fuh nagyon várom..
-
válasz
Dr.Anonymus #174 üzenetére
En is az vagyok.
Bizakodom...no more : tisztaban vagyok vele,nekem M7 van.
-
Használj chrome-t,és az lefordítja. Nem tökéletesen,de nagyjából érthető.
Én sem tudok egy kukkot sem németül.Amiket eddig láttunk,hogy kémfotók,azok nem fedik a valóságot.
És titkolják is ameddig tudják,hogyan fog majd kinézni a telefon.
Tuti kivégzés jár majd annak aki idő előtt kiadja az infókat.
Ami már abszolút a gyártósoron van sztem.Egyébként azt vetítik előre,hogy teljes üveg lesz az előlapja.
Reméljük vmi hasonló szépség kerül majd a kezünkbe. -
Lehet hozzá tokot is venni,de melyiket ?
HTC One M9 Hybrid Case - Black
Nagyon nem mindegy melyiket vennénk meg előre...
-
Bar1
aktív tag
válasz
akoska07 #162 üzenetére
Semmi újat nem mondanak, a HTC Source már belinkelt információját ismertetik az üvegborításról bő lére eresztve, de új info nélkül.
Aki érdekel, itt van még néhány hírmorzsa az amerikai Forbes-tól, érdekes, hogy upleaks-szel ellentétben nem 9,56mm, hanem már 9,64mm vastag a készülék. http://www.forbes.com/sites/jaymcgregor/2015/01/20/htc-one-m9-to-launch-alongside-a-fitness-band-not-a-smartwatch/
Írnak még egy három tónusú fémdizájnról, ez nem tudom, mit takar, talán ahogy a prototípuson láttuk, a szürke változatnál a gombok aranyszínűek voltak(elég gusztustalan), a harmadik, nem tudom, mi lehet.
Mindnestre nekem elég a szürke egységes szálcsiszolt fémje, én ugyanazt várom, nem kellene papagájtelefont csinálni az M9-ből. -
judas13
addikt
válasz
enginev3.0 #143 üzenetére
Köszi.
-
Jóvan srácok csak találgatok,próbálkozok.
Amúgy amik felsorolásra kerültek azokban 20MP kamera van ?
-
Hát ne tudom mi lesz,de már jöhetne.
Szerintetek kell az a kocka felépítés ahhoz ,hogy 20MP tudjon a kamera ?
Vagy tudja hozni ezt egy kerek alakú kamerával is ?
Nem tudom miről beszélek,csak úgy eszembe jutott,milyen felépítés kell egy 20MP kamerának.Hamar kiderülne mi az igazság a kinézetével kapcsolatban.
-
Bar1
aktív tag
Ha a 826-os 4 megapixeles UltrPixel kamerját teszik bele,és nem az Eye hatalmas 13mp-es szelfikameráját, akkor szebb lesz mint a mostani M8-as megoldás, mert a 4mpx-es kamera még nem túl nagy és szimmetrikus az elrendezés is.
826 vs Eye:
Egyébként még semmi sem biztos. Az mindenestre furcsa, hogy hirtelen 2 nap alatt, több, egymástól teljesen különböző forrásból is megjelentek fényképek a prototípusokról, akár a HTC is lehetett a sugalmazó a háttérben.
Persze, ez lehet véletlen is és az lesz, ami a kiszivárgott prototípus. -
Bar1
aktív tag
Én viszont könnyen elképzelhetőnek, mert semmit nem kell újratervezni, mindössze a két műanyag hangszórórácsot helyett egy meghosszabbított üveget rárakni.
Hozzáteszem, már december végén volt valaki, aki a GSMaréna fórumban azt állította, hogy az addig tesztelésre kiküldött tesztkészülékek helyett ő már látta a majdnem végleges változatot, ahol a hangszórók integrálva voltak az előlapba, igaz, ő 5,2 colos képernyőméretet említett.
Szerintem ha ez valósul meg, akkor további probléma lesz, hogy néhány percen belül tele lesz nagyon látható ujjlenyomattal a telefon, a fekete Xperia Z-k mintájára. Ha már 90%-os fémaránnyal dicsekedett a HTC, akkor én ne üveget akarok bámulni az egész előlapon, hanem minél több fémet. Az M7 fémhangszóróácsait kellett volna visszahozni úgy, hogy a fekete HTC feliratú sávot is fémre cserélik elől. -
no more
veterán
válasz
Dr.Anonymus #149 üzenetére
Élőben amúgy nem csúnya az Eye szerintem.
Képekről ocsmány valóban, de, amikor a kezedben van, nagyon szép. Nekem legalább is bejött.
-
-
Bar1
aktív tag
válasz
akoska07 #146 üzenetére
Úgy néz ki, nem lesz semmi a tiszta fém előlapból, hanem teljesen üveg lesz, BoomSound hangszórókat is ebbe integrálják, a kamera középre lesz pozicionálva Desire 826 módra, így végül te örülhetsz
http://htcsource.com/2015/01/exclusive-htc-one-m9hima-design-details-will-distinguish-it-from-the-htc-one-m8/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter -
válasz
enginev3.0 #145 üzenetére
Ezzel én is pont így vagyok,ha megtetszik.
HTC One (M9) a.k.a. Hima to have a US-exclusive Developer Edition
-
válasz
enginev3.0 #143 üzenetére
Húúú de messze van még,mindenesetre felkészülök rá.
1.-én mindenhol keresni nézni fogom.
Aztán egyből jelzek is a szolgáltatónak,hogy azonnal hívjanak fel amint elő rendelhető. -
judas13
addikt
Mikor is hull le vègleg a lepel?
-
Ricardo
titán
-
válasz
Dr.Anonymus #135 üzenetére
Hát igen,nem lesz mindegy milyen szinben veszi az ember,hogy mutasson is.
Itt meg már eldöntötték hogy fog kinézni.
[link] -
Ricardo
titán
válasz
Dr.Anonymus #120 üzenetére
Kár az alsó HTC feliratért. Helyette lehetnének ott a gombok. Feltéve, hogy valóban így fog kinézni.
-
válasz
CptAdamica #129 üzenetére
Hát ezek nem túl éles képek.
Sztem az M7-el jobbat csinálok.#120 Dr.Anonymus : Alakul a forma.
Tetszik,hogy sarkosabb lesz.
De az élek lehetnének markánsabbak.
Ahogy a linkelt képeken is láttátok nekem melyik verzió tetszene.
Ez az asszimetrikus hangszóró elég furán néz ki.Az biztos,hogy ezüstben nem dob akkorát.
Egy jó szürke,vagy gun metal színben jól nézhet ki.#119 no more : Persze,hogy jó lesz. Amire én használom bőven jó az M7,még mindig elég erős és gyors,akksija is még mindig nagyon jól bírja,közel 2 év után.
Nem is fogom mindenképp lecserélni.
Természetesen figyelem az új készülékeket,hátha érdemes váltani rá. -
no more
veterán
válasz
CptAdamica #129 üzenetére
Akkor ebbe már bele lehet nagyítani elektronmikroszkóppal! #szarazultrapixel
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Joachim21 #128 üzenetére
az m9 plus egyelőre nagyon kamu gyanús
samsungos home gomb, ráadásul ha megnézed közelebbről ferde a kijelző síkjához képest...
a hátlapon nexus 5-ös kamera... szóval nem lennék meglepve ha PS lennea sima m9 viszont valszeg tényleg így fog kinézni amit én kicsit bánok
a hátlappal nem tudok megbarátkozni, pláne a fekete csíkokkal, illetve a szögletes kamerával
viszont úgy tűnik legalább elég jó fotókat fog készíteniszerk: san01 beelőztél
-
CptAdamica
veterán
-
Joachim21
őstag
Menniyen fikázzák itt az M8-at.
Pedig hát ízlések és pofonok. Nekem pont az M8 ami tuti volt formailag a kicsike és súlytalan M7 mellett. Az M9-nél ami furcsa, az a kamera nyílása a hátulján, és hogy egyenlőre nem hallani a gunmetál variánsról, bár szerintem ettől függetlenül lesz. Az M9 plus esetében pedig az ujjlenyomat olvasó ami nekem feleslegesnek tűnik, akkor inkább a boomsound. Ezen felül miért van mélységérzékelő a plus-on, ha kimaradt az M9-ből? Ott más a kamera is az eddigi szivárogtatások alapján, lehet, hogy csak 13MP-es kamerát kap a Plus? Ha ez igaz, akkor számomra érthetetlen, miért kell így differenciálni, ahelyett, hogy a két csúcskészülék csak méretben térne el.
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #126 üzenetére
Az teljesen olyan, mint az M8-nál!
-
stilo18
addikt
válasz
Itt már tetszik...
-
no more
veterán
válasz
Nagyon szép!
Jó dolog, hogy vegyítik az M8 és M7 formatervet.
-
spawn21
veterán
válasz
Nagyon jó lenne ha a kamera azért ilyen, mert valami nagyon jót hoz. OiS, brutális minőség. Nekem tetszik. Kicsit vissza fele fejlődött a külső, közelebb van az m7hez. Mondjuk nekem mindegyik tetszik
-
Dr.Anonymus
addikt
-
A sajnos szó csak neked érvényes.
Ha valóban olyan lesz akkor ismét lehet egy nagyon szép telefonom az M7 után.
De érzem,hogy nem így lesz.
Olyan samsungos lesz ,mint az M8.Ez a másik concept is tetszetős,láttam már én is.
Sajna esélytelen,hogy így nézzen ki.Sajnos necces a hátulján az a kocka kamera,és akkor kb úgy is fog kinézni,mint az M8.
Ami újabb visszalépést jelent számomra a HTC részéről a telefon kinézetével kapcsolatban.
Ahogy írtam is,akkor az nem M9 lesz,hanem M8+.
Ez így csak egy hardver frissítés.Lehet átkacsintok majd az S6 oldalra is,hátha végre jól fog kinézni a fémházban.
#111 spawn21 : Én nem fújjogok,csak remélek.
De érzem hiába. Vszinű megmarad még egy évig az M7.
El sem hiszem,hogy ezt mondom,akkor már 3 éve lesz,hogy nálam lesz. -
Bar1
aktív tag
-
Bar1
aktív tag
válasz
CptAdamica #110 üzenetére
Néha úgy tűnik, mintha 10 IQ-s emberek küldenék el a képeket: a Hima Pluson egyik képen rajta volt a hangszórón a sorozatszám, a most belinkelt sima két Hima képen pedig rögtön szemet szúrt a szoba, ami minden bizonnyal szállodai, könnyen azonosítható, tehát ezt egy nagyobb megbeszélésen vehették fel, ezért homályosíthatták el -utólag...- a képeket.
-
judas13
addikt
válasz
CptAdamica #101 üzenetére
Igaz!!
spawn21 M10-re várok ha így marad
-
spawn21
veterán
Mindenki itt fújog, aztán meg sorokban állnak majd az üzletek előtt.
Vagy ez nem az a fórum?
Nekem tetszik , az m8-at is imádom. Ezt is fogom
-
CptAdamica
veterán
válasz
enginev3.0 #105 üzenetére
Amúgy tényleg a teteje kissé fura, akkor már lehetne középen az egész cucc. Remélem a véglegesben úgy lesz.
Lol, új képek került ezen kettő helyére. Most már a külső tér elhomályosítva.
-
Bar1
aktív tag
A többi kép sem volt kapu, ahogy ez sem, csak ezek prototípusok. A kérdés az, ezek már a véglegesített változatok -e?
Tökéletesíteni mindig lehet valamit, a felső és alsó logós fekete sávot pl. most sem tüntették el, pedig a telefon vastagodott, talán az így nyert részre át lehetett volna rakni több dolgot.
Ami tökletes volt, az a szálcsiszolt szürke, azt el is tüntették, pedig ott mindennél jobban érvényesült a fémes hatás. Érthetetlen! -
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #105 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanaz, mint az M8-nál. Legalább szimmetrikussá tehették volna a hangszórókat, mint az M7-nél
-
h4h01
senior tag
Én aztán maximálisan elégedett lennék, ha ilyen lenne a végleges..M8-nál sokkal szebbet, jobbat, minőségibbet már hova? Azért józan ész! Ezek már nem tűnnek fake képeknek, de még mindig korai elhinni bármelyiket is.. Mindenesetre ezt a telefont várom a legjobban az összes közül idén..Talán még a nagyobb testvér (M9 plus?!) jobban izgatja a fantáziámat, ha lesz egyáltalán olyan..S
san01: Ezt viszont készítő sem gondolta komolyan
Persze, egy note home gombja, meg egy nexus 5 kamerája
kemény 3 perc PS hogyne
-
Bar1
aktív tag
válasz
CptAdamica #103 üzenetére
Nekem a képkiszivárogtató nadrágja tetszik a legjobban
Így tényleg szebb, viszont a három gomb jobb oldalon nem annyira szép és a hangerőgombot is kár volt kettéosztani. Ami viszont idegesít, a gyönyőrű fényes és száélcsiszolt festés lehagyása, ezen a matton nem jön át, hogy fém a kicsike. -
Bar1
aktív tag
Újabb képek, ami továbbá nem tetszik, az a gyönyörű szálcsiszolás elhagyása, maradt a matt szürke.
http://phandroid.com/2015/01/22/new-htc-one-m9-pictures/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest