Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
Előtte kell- a cukorral felhabosítod és utánna rá a kávé-nem utána az csak felkavarás
Ha felhabosítod sűrűbb lesz a gép is azt csinálja csak nyomással.[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
qqzs
őstag
Vany egy csomo nem fogyo fajta foleg grande style. Azonkivul hogy tejeskave lesz belole reggelihez van valami otletetek hogy lehetne ezekbol kappucsino vagy latte szeru izeket kesziteni? Arra mar rajottem hogy szerintem itt mindegyikbe ugyanaz a kave van es ha 7 csikosat 2 csik vizzel fozom le akkor eszpresszo lesz belole
De arra nem birok rajonni hogy a normal 3.5%os tejbol hogy lehet olyan tejet kesziteni amivel nem keveredik a rafozott kave. Azaz hideg tejjel nem keveredik meg erdekes iz elmenyt ad az edes hideg tej alul meleg kave felul de nem az igazi , raadasul egy oraig kell keverni mig a cukor eloldodik a hideg tejben[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
Muerte68
addikt
A Tesco-ban megint van 22-26-ig 4+1 akció-5db-nál 1149ft/db.
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
@rglaaf
veterán
A baristát én is két csikra állítom egyen nagyon durva
PSN:BiZzare_0 ️
-
RBJ
addikt
Hiába nálam az automata én mindig többet csapolok kv ból mint az előírt mennyiség.
3 csík mindig nálam.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Muerte68
addikt
Szerintem sem gond a kézi adagolás csészébe elég jól be lehet lőni+igen ott a kisérletezés
Az autómatán is tudsz mást állítani fokozatokban-az 5000ft külömbséget megéri az autómata a 10+ezer már meggondolandó,szerintem
Nekem a sima van egy két nap alatt belövi magát az ember-de ha jó áron van jobb akkor természetesen azt érdemes venniLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
azbest
félisten
válasz r.levente75 #935 üzenetére
Nem a gép intelligens, hanem az, aki a kapszulára és a kapszula dobozára ráírta, hogy hanyas fokozatot kell a vízadagolásból választani. Ugyanis a gyártó is tudja, hogy marad benn víz
(#937) r.levente75
nem annyival megy, hanem annyi kv jön ki, mert az egyikben több marad benn.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz r.levente75 #933 üzenetére
arra még nem gondoltál, hogy úgy adják meg a kiválasztandó vízmennyiséget, hogy az passzoljon a kapszula kialakításához? Ez nem azt jelenti, hogy mennyi kávé fog kijönni, hanem azt, hogy mennyi vizet használ fel az elkészítéskor.
(#932) b.kov
az automatánál is megszakíthatod a víz kiadását, ha kézzel visszapöckölöd a kart, szerintem.Gépvásárlás kapcsán érdemes amazon.de-t is nézegetni. Most is vannak akciós gépek. Nem ismerem milyen, de a De 'Longhi gép most 42 euro körül van magyar áfával.
Standard shippinggel forintban
Change payment total to HUF 14.118,31.[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
Én is csatlakozni szeretnék a kapszulás kávéfőző tulajok táborához.
Krups KP100B Kávéfőző jó? Mitől drágább a többi?
-
RBJ
addikt
Én már lehet kitapasztaltam, Nálam annyi a különbség, hogy egy adaggal több vizet használok el talán.
Nekem rendesen végigfut a program. Villogás megszűnik. Igaz kevésnek érzem az időt mert más gépeket meg hagynak fél napig ázni.
Nem is tudom, hogy ez alatt a pár perc alatt oldódik e valami. De ezért fogom havonta vízkőmentesíteni, hogy még véletlenül se legyen gond.
Minden hónap végén mentesítés.Engem a honlapjukról letölthető verzió zavart meg ami a mini me hez nem passzol.
A fenti ábra már fedi a valóságot.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
azbest
félisten
igen-igen, [link], így utólag megnézve paszol is hozzá, amit írtam.
Csak zavaró a minden egyben ábra és leírás. A manuális picolónál kicsit másképp van, a mini és egy másik esetén van csak 8-as pont a hidegvizes vízkőtelenítő lépéssel. A többi kb hasonló. Téged is összezavart, az akkori kommentjeid alapján Meg valaki mintha olyat is írt volna, hogy villogósan kapcsolja ki, ami azt jelenti, hogy nem is ment végig a programon.
-
azbest
félisten
múltkoriban beszélgettünk itt a vízkőtelenítésről. Lehet sokan rosszul csinálják ez alapján.
Most toltam citromsavval egyet a mini automatával. Hasonlóan, mint a videóban.
Szóval, előtte már be volt kapcsolva a gép. Így amikor hosszan akartam nyomni, akkor valójában csak gyorsan kikapcsolt
Tehát az indulás kikapcsolt gépről kell menjen. 5 másodpercig nyomva tartottam bekapcsoláskor a gombot és így villogó zöld lett a gomb.Ezután a max meleg irányban indítva kortyonként kicsurgat forró vizet, majd megáll, majd megint csurgat, kb 2 percen át csinálja lassan. Így tud hatni az oldás. Csináltam egy kis felvételt róla: [link]
Aztán abbahagyja, a csurgatást és visszaugrik a kar. Ekkor hagyni kell békében kb 2 percig, villog tovább.
Szerintem itt jön egy hideg irányú kör is, mert csak azt vette be. de az csak gyorsan végigmegy. Ha tele volt a tartály tisztítós vízzel, akkor szerintem elég is hozzá.Megint 2 perc szünet.
Nem fejezi be a villogást, hanem tiszta vízzel újratöltve egy teljes mennyiségre állított meleg öblítés jön.
két perc szünet.
Majd friss vízzel még a hideg irányban is egy nagy öblítés.
És ekkor fejezi be a villogást magától. Amikor szünetet vár, akkor nem is engedi egyik irányban sem indítani az öblítést. És utána is csak azt az irányt fogadja el, ami szerinte jön. Szóval, ha hideg jön, akkor nem veszi be a meleg irányt.
Gondoltam leírom, mert nagy kavart láttam a múltkori beszélgetésekben. Úgy tűnt, hogy vízkőtelenítés helyett van aki csak öblítést tolt tévedésből. Meg hogy van aki villogáskor lekapcsolta öblítés helyett. Remélem segítettem.
Btw, hamburgban a rewe boltban 4.7 euro a gyári fajta dobozonként.
[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
Spar-ban 1390-most az összes fajta-elég sok volt pld caramellás is-én a szokásos fajták mellé egy Roy-capuccinót vettem hát ez most nem jött be,nem az igazi
-
RBJ
addikt
válasz gabika1969 #913 üzenetére
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
CptAdamica
veterán
Na, tegnap megjött nekem is a pakk, finom az új café au lait intenso, krémes és tényleg van egy kis intenso utóhatása is.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
azbest
félisten
válasz r.levente75 #907 üzenetére
Intenzíven ?
-
Rage47
veterán
válasz r.levente75 #901 üzenetére
mennyire érezni a különbséget a simához képest?
-
r.levente75
addikt
válasz CptAdamica #904 üzenetére
Megjön az. Nálam mindig másnapra megjött ha este nyolc előtt rendeltem.
-
CptAdamica
veterán
Én tegnap rendeltem, de ma cseszett hozni a DHL. Remélem holnap hozza.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
lmno
őstag
Hol lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest