Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
én beruháztam egy multikapszulás gépbe. Viszi a Nespresso, DG, Lavazza kapszulákat + pod-os és őrölt kávét is le lehet vele főzni. Akciósan 23000 volt az Intersparban (Supershop pontokat beváltva megállt 12-ből). Így most olyan kapszulát vagy kávét veszek, amit szeretek és épp akciós is
-
Imy
veterán
Nincs valahol kapszula akció?
-
dik
őstag
válasz
r.levente75 #2041 üzenetére
Oké akkor nem leszek legalább egyedül.
-
dik
őstag
Ez a lötty akkor jó lehet erre a dologra(vízkőre)?
SCANPART 27 900 006 48 vízkőtelenítő MM-ből rendelek akkor 2 gyors ha jó...
-
dik
őstag
Ki honnan szokta beszerezni ezt a löttyöt(vízkőoldót)?
-
azbest
félisten
válasz
r.levente75 #2024 üzenetére
hát.. a mini me átlátszó tartályát egyszer próbáltam törölgetni... rögtön csupa karc lett
Azóta inkább úgy csinálom, hogy vízkőtelenítéskor hagyom állni vagy fél órát a löttyöt, az leoldja a tartályról is az elszíneződést - itt nagyon vasas a víz. Én persze citromsavval tolom, az lehet nem olyan agresszív talán, mint a gyári lötyi.
Ezzel először egy kávényi folyadékot átengedek a gépen, hogy a csőben is álljon kicsit kezdés előtt. Amikor kezdett a szivattyú küzdelmes hangot kiadni, akkor segített ez. -
dik
őstag
válasz
tothjozsi96 #2032 üzenetére
Elnézésed ismét buta párászt vagyok itt az alföldön. "kereső"
-
dik
őstag
válasz
tothjozsi96 #2028 üzenetére
Köszönöm segítőkészségedet!
Elnézésed ha felzaklattalak így éjszakában eme elcseszett kérdésemmel én mint tudatlan párászt.
-
Rage47
veterán
https://www.youtube.com/watch?v=iHEOvwkWB0g
amúgy nálam sárgán villog a gombja, ha úgy gondolja, hogy kéne vízkőteleníteni
-
dik
őstag
A Krups masinában, hogy is van ez a víz kőmentesítés dolog. Megvan már egy ideje 1 éve körül, de nem csináltam még sosem.
Milyen cucc kell hozzá miben, hogy oldani és mit kell rajta ilyenkor nyomkorászni a folyathoz?
Elnézést érte, de kissé le vagyok maradva ebben a témában itt a nagy alföldön Csongrád megye közepén.Köszönöm a segítségeket is előre!
-
r.levente75
addikt
válasz
tothjozsi96 #2025 üzenetére
Jó cucc, utána mintha új volna. 50ml-el csinálom plusz a víz, és kétszer küldöm át rajta a folyamatot.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
r.levente75 #2024 üzenetére
Én barcsi, itt is elég kemény a víz.
Én azért ennyire nem vigyázok rá, de veszek egy ilyen tisztítószert amit írtál, kipróbálom.
Köszi! -
r.levente75
addikt
válasz
tothjozsi96 #2023 üzenetére
Én pécsi vagyok itt a legkeményebb a víz az országban. Az utasításban a nagyon kemény vízre, 2 hónapot írnak. Ezt általában be szoktuk tartani.
Nálam a tartály mindig mellette van, a víz ki van öntve főzés után, és papír törlőkendővel kitörlöm amennyire lehet. Minden főzés után letisztítom a gépet és a kapszulatartót is. -
tothjozsi96
addikt
válasz
r.levente75 #2022 üzenetére
Jól néz ki!
Nálam a tartály már alig átlátható, elég vízköves.
Legutóbb akkor vízkőmentesítettem mikor nem tudott már kifolyni a gépből a víz.Mennyi időnként érdemes?
-
r.levente75
addikt
válasz
tothjozsi96 #2021 üzenetére
-
tothjozsi96
addikt
válasz
r.levente75 #2018 üzenetére
A Dolce Gusto félével vagy mást használsz?
Egyik kollégám használt valami noname vízkő eltávolítót és szétcseszte a tömítést a gépében.
-
Rage47
veterán
válasz
r.levente75 #2019 üzenetére
Uh az gáz :S
-
r.levente75
addikt
válasz
tothjozsi96 #2016 üzenetére
2-max 2.5 havonta vízkőmentesítem. Egyszer volt már szervízben is.
-
Rage47
veterán
válasz
r.levente75 #2015 üzenetére
2016 január óta van meg nekem a Piccolo
-
tothjozsi96
addikt
válasz
r.levente75 #2015 üzenetére
Tisztítottad már a gépet? Vagy nem vízkövesedik annyira?
Én tisztítottam és úgy emlékszem akkor visszagyorsult ez a folyamat, de ebben nem vagyok biztos.
-
r.levente75
addikt
válasz
tothjozsi96 #2014 üzenetére
Nálam is ilyen, okát nem tudom.
Amíg megy használom, 2 évet szerintem biztos nem fog elmenni, akkor meg gari. -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Dolce Gusto Mini Me kávéfőzőnk van, viszont mostanában sokkal tovább tart míg pirosról zöld-re vált a visszajelző LED.
Más is vett észre hasonlót?
Mitől lehet? -
CptAdamica
veterán
Nem láttok esetleg valahol akciót?
-
Tybike81
őstag
Dolce Gusto Movenza készülékhez melyik újratölthető kapszula lenne jó?
-
r.levente75
addikt
Kellemes ünnepeket kívánok!
Megkóstoltuk a Starbucks columbiat. Nagyon finom jó kávé, és teljesen olyan mint az eredeti kapszula. Anyaga, mintája, borítása, mintha a dolce készítette volna közösen.
-
azbest
félisten
Remek. A kapszula alapból zárt. Felül a tű úgy megy bele, hogy mellette ne folyjon vissza, így ott nem ereszt gyári kapszulával. Alul pedig a növekvő nyomás az, ami belepréseli a záró fóliát a tüskékbe, aminek átszakadásakor indul meg a kávé kifolyása.
Még azelőtt elfogyhatott a víz, hogy a fólia a kapszulában átszakadt volna. Így a nyomás megmaradt benne. Van valami pöcök a nyitó mechanikánál, ami nyomás alatt nem engedi felnyitni.Lottózzál
-
vacs
veterán
Megoldódott a kapszula beszorulás probléma!
AndrewBlase-nek lett igaza, óvatosan alulról kiböktem a kapszulát, kispirccelt egy kevés kávézacc, majd utána már fel tudtam nyitni az ajtót (péntek estétől hétfő délig magától nem szűnt meg)!
Fogalmam sincs, hogy mi okozhatta, de azóta újra működik a gép.quad406: igen, eredeti kapszula volt benne
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
-
azbest
félisten
válasz
AndrewBlase #2002 üzenetére
jó ötlet, ha a kapszulából még nem indult ki a kávé, amikor a víz elfogyott, akkor továbbra is nyomás alatt lehet és az talán nyitva tart egy pöcköt, ami megakadályozza a korai kinyitást.
Ez azt is jelenti, hogy spriccelni fog belőle a cuccos
Hétfőre már lehet magától is visszacsökken a nyomás
-
vacs
veterán
Egész éjjel áramtalanítva volt, nem segített.
Garancia már nincs rá sajnos.
Hétfőn leszek csak otthon, akkor megpróbálom kibökni, aztán majd kiderül!
Köszi egyenlőre!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest