Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz doongoo #1553 üzenetére
Bár sok mindentől függ, de általánosságban igaz, hogy 100% arabica savanyú és szinte egyáltalán nem keserű, 100% robusta meg egyáltalán nem savanyú, viszont keserű. Nyilván amikor keverik, akkor keveréstől függ az arány Cafeland-nek van különböző arányú verziói (100% robusta, 50-50% arabica-robusta, 30-70% arabica-robusta, 100% arabica), szóval aki szeretne kísérletezni ezeken jól össze lehet hasonlítani, mert az arányokon kívül más eltérés nincs közöttük.
-
azbest
félisten
igen, az eredetiben van egy plusz fólia, amit a megnövekedett nyomás szakít át, gondolom, annak a hangját hallani. Itt egyvidó amiben szétszednek egy ilyet: [link]
Azért is folyik még egy kicsit leállás után az ilyen, mert még nyomás van a kapszulában.Egyébként úgy látom a nagy tescoban sokféle eredeti kapszula van, persze nem olcsón. Láttam boundit és hoztam lungót meg grandét. De amin meglepődtem, hogy van valami extra hosszú fajta is, Preludio , ami 7 + 2 pálcikás . Eddig észre sem vettem, hogy ilyen is van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen légkondit a lakásba?
- OpenWRT topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Xiaomi Mi hajszárító új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest