Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmno
őstag
válasz #27216896 #1597 üzenetére
A Müllerben van még viszonylag olcsón (Café Royal), csak kár hogy az espressokat nálunk nem kapni valamiért. Mondjuk a tejkapszulások nem túl jók, de a hosszú kávéjuk nem rossz.
A Pellini tényleg az egyik legjobb, 100% arabica, nem véletlenül kerül annyiba.[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
A metro áruházban 1100 darabja négyesével.
Február 19.-ig/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
azbest
félisten
válasz r.levente75 #1605 üzenetére
Hát ja, már 1800 körül van az alapára. Tavaly még kb egálban volt a német árakkal, ma már lehet ez is drágább itthon, mint szinte minden. Nagyon durván emeltek mindent az utóbbi fél évben itthon. Átszoktam aldiba a tescoról már a nagyobb bevásárlásokra, mert marhára hiányzik a választék és az, hogy olcsón kapni csomó jó kaját bármelyik német vegyesboltban. Persze az itthoni messze nem közelíti a kinti boltokat.
Na de nem akarom elvinni a témát. Csak annyiban kapcsolódik, hogy kíváncsiságból kinn is néztem a kávé kapszula árakat, amikor sokat jártam ki.
Ez a metrós ár már jobban hangzik, ha van közelben.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én úgy látom lehet egy nespresso géppel jobban jártam volna...vagy veszünk tölthetőt és akkor fillérekért 100% arabicát ihatunk...
-
quad406
csendes tag
válasz #27216896 #1610 üzenetére
A DG-hoz is vannak ugyan úgy tök olcsó kapszulák a Lidl-ben és az Aldiban. És talán még jók is.A Jacobs egy kicsit drágább de jó. A Sparos se nem jó se nem olcsó. A Nespressós kapszulák általában drágábbak mint a DG-sok. Még a kompatibilis kapszulák is. Egyetlen szempontból jobb a Nespresszó, hogy sokkal nagyobb a választék.
-
r.levente75
addikt
Nálunk a családban van több nespresso is. Szvsz nem olcsóbb, sőt jóval drágább megetetni kapszulával. Eredetivel számolva ott 140/kávé, itt 70. Pl Pécsről most vonultak ki, csak rendelni lehet hozzá kapszulát neten 10k felett ingyenes csak. Az elmúlt két évben soha sem volt kapszula akció. Az íze más tészta, ízlés kérdése, finom kávék de nekem túl ízesített, fűszeres kávék...
Az utángyártott kapszulák megint más dolog a két gép tekintetében.[ Szerkesztve ]
-
lac14548
aktív tag
-
lmno
őstag
válasz r.levente75 #1612 üzenetére
Azért a normál ára nem 70 Ft a gyárinak
De szerintem is olcsóbb, mint a Nespresso -
törölt tag
Láttam most a Tescoban akciós Tchibot (ami jó a DG-be), 999 Ft/14db. Sajnos nem 100% arabica volt, úgyhogy inkább vettem gyárit most 1400 - ahogy írtátok -, Grandet meg Lungot...
-
qqzs
őstag
en tobb ev nespresso utan jottem at gustora. itt sokkal tobb a variacio ott hiaba irjak le hogy a rozmaringos fold izet kene erznem a teli napsugar illataval minden kv ugyanojan izu egy ido utan. a vegen mar csak az extrem 12es porkolesut szerettem.
Eladó: GTS450
-
trent11
csendes tag
Sziasztok, friss vagyok a témában, most vettem egy mini me-t, minden frankó, kivéve azt hogy nincs kedvem a tejes termékekhez a tejes kapszulát a kávé árán megvenni. Nem akarok fabrikálni a kávé utántöltésével, viszont a tejes részt szívesen megoldanám ilyen úton. Állítólag a sima "tejpor" az utántöltő kapszulába nem az igazi, valakinek van valamilyen hasznosítható infója e téren?
Ha minden kötél szakad, veszek valami profi tejhabosítót, hosszabb távon visszahozza az árát ha leosztom hogy mennyibe kerül a kapszulás tej literje. -
Ateszpapa
addikt
Érdemes a kínai boltokba bemenni megkérdezni, hogy lejárt szavatosságú van-e a pult alatt.
500 Ft-ért vettem így pár dobozzal, persze semmi baja, csak így hivatalosan nem adhatja már el. -
törölt tag
Hát akkor a kettő között az igazság!
-
azbest
félisten
válasz r.levente75 #1630 üzenetére
-
Cathfaern
nagyúr
Ugye azt belekalkulátad, hogy a dolce gustos csomagolás általában 16 darabos, a nespresso viszont 10-es? Tehát egy 1000 Ft-os nespressos meg 1600-os dolce gustos pont ugyanannyiba kerül. Amúgy legolcsóbban mindkét gépnél 70-75 Ft-ra jön ki kapszulánként, lidl / aldi / spar sajátmárkással (meg egy két külső márkával, pl. cafeland. Akik lassan fizethetnének nekem, annyiszor leírtam már a nevüket a topicban ).
trent11
A tejes kapszulában szimpla tejpor van, amit ugye átenged forró vízzel. Tehát ha veszel külön tejport (bárhol kapni), felöntöd felforralt vízzel, és abba engeded a kávét, akkor ugyanott vagy. Főleg ha veszel mellé egy ~2000 Ft-os kézi tejhabosítót. Vagy igen, veszel "automata" tejhabosítót, abba elég belevágni a hideg vízet meg a tejport és megoldja a keverést meg melegítést Vagy tejet, ha amúgy is van otthon.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
azbest
félisten
válasz Cathfaern #1633 üzenetére
a tejpor kapcsán annyit azért hozzátennék, hogy különböző csomósodásgátlók, meg állagjavítók, habosító cuccok meg ízek és aromák lehetnek benne a kapszulásban, hogy jól működjön a rendszerrel. A kapszulás tejes cuccoknak van egy márkára jellemző állandó ízvilága, van aki erre mondja, hogy műízű.
A sima natúr tejpor meg lehet fel sem oldódik, ha csak beleteszed egy kapszula pótlékba. Szerintem, akkor már inkább normál tejjel érdemes játszani, küön megmelegíteni és/vagy habosítani. Szóval, nem a víztartájba, nehogy félreértse valaki
-
RBJ
addikt
válasz Cathfaern #1633 üzenetére
Amúgy pont most láttam, hogy az aldi ba lesz valamiféle xxl akció. Ott pont a nespresso 10db os 5500FT lesz.
Pont el is gondolkoztam, hogy nem e jártam volna jobban a nespresso val.
Sőt egyáltalán mi a két gép közt a differencia ugyanazon cégtől ?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Cathfaern
nagyúr
Ja, tejport utánatölthetős kapszulába semmiképp nem tennék. A tejport azért hoztam fel, mert ha mondjuk munkahelyen inna valaki, ahol hűtő nincs vagy messze van, vagy ha nem iszik annyi tejes kávét, hogy megérje tejet venni, akkor a tejpor kézi bekeverése olcsóbb megoldás lehet.
Bár igen, valahol egyetértek, ha az ember már feláldoz ennyi pénzt a kényelem oltárán (aldi / lidl sajátmárkás szemes kávéből kb. 20 Ft-ra jön ki egy espresso), akkor nem azon a kapszulán fog múlniEgyébként úgy hogy melóban nespressos gép van, otthon meg dolce gustos, én azoknak ajánlanám a dolce gustot aki ilyen tejes dolgokat akar inni. Minden más téren jobb a nespressos, és ezek szerint olcsóbb is (bár én ezeket az 550 Ft-os kapszulákat még nem láttam).
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
-
martillo
tag
Csutortoktol az Auchanban 3+1 akcio, 1095 egy doboz, ha valaki kifogyott...
-
pitju76
tag
Régen írta valaki, hogy nála a Penny-s Gimoka rosszalkodott, nálam eddig 2 doboz elpörgött hiba nélkül, viszont az Aldis espresso szint felrobban, tiszta kávé lett minden, a másodiknál meg 3 helyen folyt ki mellette a víz. Szóval a saját márkásokkal előfordulhatnak problémák.
-
CptAdamica
veterán
Pellini kapszulát hol érdemes megnézni? Spárban vettem múltkor, de azóta sem láttam.
Megyen!
-
pocokmaster
csendes tag
Debreceni Expertben láttam hogy kapszula akció van. 3+1 így 1199 ft-ba esik egy dobozzal. Plusz van Ice Cappuccino is. 03.17-ig van akcióban. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Spar ba csütörtöktől 4 db már 1099Ft.
Asszonynak mondtam szaladjon el.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest