Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
Spar, Interspar (szeptember 5-11.)
1 doboz - 2199 Ft/doboz (137,44 Ft/kapszula)
3 doboz - 1649 Ft/doboz (103,06 Ft/kapszula)ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
Spar (október 3-9.)
1 doboz - 2199 Ft/doboz (137,44 Ft/kapszula)
3 doboz - 1579 Ft/doboz (98,69 Ft/kapszula)ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
sherlock82
senior tag
Nemrég váltottam Nespressó Vertuo ról - > Nescafe Dolce Gustó - r a.
Nem bántam meg, eddig tetszik.
Eddig a Palermó nevű presszó tetszik a legjobban.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Kukkéro
tag
Sziasztok, tud valaki mostani akcióról?
-
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #3007 üzenetére
Igen, most egy kicsit elhavazódtam, elmaradt a jelentés.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
Rage47
veterán
Egyébként szerintetek nem lett keserűbb az évek során a cortado és a café au lait kapszula? Mintha kevésbé lett volna intenzív az ízük pár éve még.
[ Szerkesztve ]
-
Kukkéro
tag
válasz Viktor0610 #3007 üzenetére
egy kis Sparban nem volt akció, másikba már nem jutottam el
Utolsó doboz kinyitva, kérlek szóljatok ha máshol lesz -
DrBubo77
veterán
Spar, Interspar (október 31 - november 6.)
2199 Fthelyett
1 doboz - 1999 Ft/doboz (124,94 Ft/kapszula)
3 doboz - 1599 Ft/doboz (99,94 Ft/kapszula)ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
vacs
veterán
válasz sherlock82 #3014 üzenetére
Pennyben is szokták kb havi 1x akciózni 1600 Ft / 3 doboz-ra!
(^)(>.<)(^)
-
sherlock82
senior tag
vacs.
Köszönöm a tippet legutóbb ott vettem akcióban, de most pont elfogyott. Akkor álltam neszpresszóról .
csabulaxi
aztán szerintem erre az év elég is lesz már.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Hát vagy 3-4 éve már biztos megvan a Mini Me kávéfőző, és azt hittem hogy vízköves, viszont hiába ment át rajta a tisztítószer, nem igazán lett jobb. Igazából átfolyik rajta a víz, csak nagyon lassan, és nem tudom hogy miért. Egy kávé minimum 2-3x annyi idő mint korábban. Gondolkodom azon is hogy egy teljes adag vízkőtelenítőt beleönteni és hátha attól megindulna, de az is lehet hogy a kompresszor vagy valami egyéb elfáradt?
Valaki találkozott már hasonlóval?
Köszi.
-
Rage47
veterán
válasz tothjozsi96 #3018 üzenetére
probald ezt, nekem segített
https://youtu.be/SeV-CEQzCe0?si=Ofgl1_DUMYWRd1t2 -
azbest
félisten
válasz tothjozsi96 #3018 üzenetére
a kifolyó ellenőrzése jó ötlet. Sima fogpiszkálóval is ki lehet nyitni.
Vízkőtelenítést a beépített programjával végzed, ami kortyonként nyomogatja át a tisztítószeres vizet, hogy legyen ideje hatni?
Én egyébként úgy szoktam, hogy a tartályába öntök jó adag citromsav port a vízhez (ez van a tisztító porban is szerintem), kifolyatok egy kispohárnyi vizet a meleg módban. Úgy a gép belsejébe is bekerül. És otthagyom akár órákra. Így leoldja a tartályban lévő vasas sárgás lerakódásokat is legalább.
Aztán indítom el a programot.Nekem már talán 7 éves, kicsit ki lehet kopva valami, mert egy picit tartanom kell a kart ahogy indul a kávéfőzés, hogy a nyomás fel tudjon gyűlni, mert amúgy rögtön elengedve lekapcsol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest