Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
Sziasztok,
Innen rendelt már valaki? Tök jó "nyim nyamok" vannak.
[link] -
AMD Power
titán
Ő lett a nyertes..
-
DrBubo77
veterán
Igaz, a Picolo kerülendő.
Mi Genio S-t vettünk, annál a kezelőfelület körüli gyűrűt kell tekergetni.Benne van az Alza Black Friday-ben. Ott is jár a kapszula utalvány hozzá.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
Penny (november 14-20.)
1 doboz - 2199 Ft/doboz (137,44 Ft/kapszula)
2 doboz - 1599 Ft/doboz (99,94 Ft/kapszula)ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
AMD Power
titán
válasz sherlock82 #3040 üzenetére
Én is így gondolkozom minden téren. Akkor marad a legolcsóbb 20e gép.
-
sherlock82
senior tag
Nem tudom a pontos típust.
Hátul van egy tartály abba kell bele önteni a vizet , felnyitom a tetejét akkor kihúzok egy egy ilyen tartót abba belerakom a kapszulát, majd lecsukom a tetejét. Ekkor az ott lévő kart oldalra elhúzom. Ha kész a kv kiveszem az elhasznált kapszulát és megy a kukába. Alul van egy kis rész ha esetleg nem veszem ki a kapszulát a használat után akkor abba csepeg bele pár csepp kv.Dolce gustó kapszulát veszek bele mindig azzal jól működik.
AMD Power
Minél egyszerűbb annál kisebb esély a hiba lehetőségre.Volt nesspresszó vertuó gép is itthon, a garancia lejártát követően tönkre ment, a szerviz többe került volna mint szerintem maga az egész gép.
Meg küldözgessem akárhova futárral , meg irogassak leveleket....
Amíg működött nagyon jó kis gép volt, aztán jött a tervezett elavulás.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
AMD Power
titán
válasz sherlock82 #3037 üzenetére
Szerintem én ma veszek egy ilyet.
Nézegettem a drágább gépeket is. Nem igazán látok extrém eltéréseket köztük. -
azbest
félisten
válasz sherlock82 #3034 üzenetére
mini me? Az automata vízadagolós?
Van amelyik dolce gusto géphez lehet kapni külön olyan kapszula fiókot is, amibe a régebbi fajta nespresso kapsszula belemegy. Csak a példának link [link]
Úgy két féle rendszerű kapszulával is lehet használni.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz sherlock82 #3034 üzenetére
Ilyesmi?
-
azbest
félisten
válasz Viktor0610 #3031 üzenetére
A két kapszulásnál egyik kapszula őrölt kávé, a másik tejpor.
Az egy kapszulásnál meg jistant kávé tejporral keverve, mint a 2in1 zacsis porok. -
DrBubo77
veterán
válasz AMD Power #3030 üzenetére
A gyári Nespresso kapszulák 1900 Ft-nál kezdődnek (10 kapszula). Az utángyártottak vannak olcsóbban.
A Dolce Gusto minden hónapban van legalább 1 hétif akcióban. Akkor 1600-1700 Ft között szokott lenni a 16 kapszula.Gyári kapszulákkal a Dolce Gusto olcsóbbra kihozható.
-
MODERÁTOR
-
Atlantis
veterán
válasz AMD Power #3026 üzenetére
Eleve a Nespressonak nincsenek tejes kapszulái, tehát ha nem külön tejjel akartok dolgozni (aminek szerintem azért vannak előnyei), akkor Dolce Gusto jobban való nektek.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
válasz AMD Power #3024 üzenetére
Szvsz az egyik legrosszabbat sikerült választanod, nekem is van ilyen kb. 1 éve. Hulladék minőségű a gép is és nincs utángyártott normális Vertuo kapszula. Utóbbi még nem is zavarna nagyon, de a gyári kapszulák közül is max. 1-2 ami bejön ízre, bár ennek megítélése ugyebár erősen szubjektív.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
benvolio
őstag
válasz AMD Power #3022 üzenetére
[link] Nekem van ilyen is. (25ezerért szokott a Spar-ba akciós lenni). Őrölt, nespresso, dolce-val is használható. Kb. 2éve hibátlanul megy. Amit szoktak írni róla, hogy nem forró a kávé belőle az igaz. De engem nem zavar, mert mézzel édesítem és hátha így nem "párolog el a hatóanyaga". Tehát inkább meleg, mint forró kv-t főz, de mind három lehetősséggel használható.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Kapszulás kávéfőzők között melyik a legjobb? Melyikbe lehet a legjobb ár/érték arányban kapszulát venni? -
azbest
félisten
válasz tothjozsi96 #3018 üzenetére
a kifolyó ellenőrzése jó ötlet. Sima fogpiszkálóval is ki lehet nyitni.
Vízkőtelenítést a beépített programjával végzed, ami kortyonként nyomogatja át a tisztítószeres vizet, hogy legyen ideje hatni?
Én egyébként úgy szoktam, hogy a tartályába öntök jó adag citromsav port a vízhez (ez van a tisztító porban is szerintem), kifolyatok egy kispohárnyi vizet a meleg módban. Úgy a gép belsejébe is bekerül. És otthagyom akár órákra. Így leoldja a tartályban lévő vasas sárgás lerakódásokat is legalább.
Aztán indítom el a programot.Nekem már talán 7 éves, kicsit ki lehet kopva valami, mert egy picit tartanom kell a kart ahogy indul a kávéfőzés, hogy a nyomás fel tudjon gyűlni, mert amúgy rögtön elengedve lekapcsol.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz tothjozsi96 #3018 üzenetére
probald ezt, nekem segített
https://youtu.be/SeV-CEQzCe0?si=Ofgl1_DUMYWRd1t2 -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Hát vagy 3-4 éve már biztos megvan a Mini Me kávéfőző, és azt hittem hogy vízköves, viszont hiába ment át rajta a tisztítószer, nem igazán lett jobb. Igazából átfolyik rajta a víz, csak nagyon lassan, és nem tudom hogy miért. Egy kávé minimum 2-3x annyi idő mint korábban. Gondolkodom azon is hogy egy teljes adag vízkőtelenítőt beleönteni és hátha attól megindulna, de az is lehet hogy a kompresszor vagy valami egyéb elfáradt?
Valaki találkozott már hasonlóval?
Köszi.
-
sherlock82
senior tag
vacs.
Köszönöm a tippet legutóbb ott vettem akcióban, de most pont elfogyott. Akkor álltam neszpresszóról .
csabulaxi
aztán szerintem erre az év elég is lesz már.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
vacs
veterán
válasz sherlock82 #3014 üzenetére
Pennyben is szokták kb havi 1x akciózni 1600 Ft / 3 doboz-ra!
(^)(>.<)(^)
-
DrBubo77
veterán
Spar, Interspar (október 31 - november 6.)
2199 Fthelyett
1 doboz - 1999 Ft/doboz (124,94 Ft/kapszula)
3 doboz - 1599 Ft/doboz (99,94 Ft/kapszula)ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Kukkéro
tag
válasz Viktor0610 #3007 üzenetére
egy kis Sparban nem volt akció, másikba már nem jutottam el
Utolsó doboz kinyitva, kérlek szóljatok ha máshol lesz -
Rage47
veterán
Egyébként szerintetek nem lett keserűbb az évek során a cortado és a café au lait kapszula? Mintha kevésbé lett volna intenzív az ízük pár éve még.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #3007 üzenetére
Igen, most egy kicsit elhavazódtam, elmaradt a jelentés.
-
MODERÁTOR
-
Kukkéro
tag
Sziasztok, tud valaki mostani akcióról?
-
sherlock82
senior tag
Nemrég váltottam Nespressó Vertuo ról - > Nescafe Dolce Gustó - r a.
Nem bántam meg, eddig tetszik.
Eddig a Palermó nevű presszó tetszik a legjobban.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
DrBubo77
veterán
Spar (október 3-9.)
3 doboz - 1579 Ft/doboz (98,69 Ft/kapszula)ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
Spar, Interspar (szeptember 5-11.)
3 doboz - 1649 Ft/doboz (103,06 Ft/kapszula)ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest