Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.levente75
addikt
Ez a pellini tényleg jó, nekem kicsi olyan mint a generoso egy enyhe kesernyés beütéssel.
35ml-re főztem igaz a dobozon 25 volt, de így finom volt. -
r.levente75
addikt
Picivel több mint egy után megadta magát a kis piccolo. Valszeg szivattyú probléma lesz, mert nem szívja fel a vizet a tartályból.
Megy vissza garanciális javításra.
Járt már valaki hasonló cipőben? -
r.levente75
addikt
Fejlemények a piccoloról.
Visszavittük a Pennyben ahol nyertük, visszaadták az árát. Legközelebbi garanciális szervíz 60km volt, ahol foglalkoztak volna vele.
Ma meglesz az új, nem maradunk kávé nélkül. -
CptAdamica
veterán
-
r.levente75
addikt
válasz CptAdamica #1504 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a piccolot vegyem meg, vagy a mini me-t.
-
CptAdamica
veterán
válasz r.levente75 #1505 üzenetére
Ha van rá keret, akkor én már inkább egy kimérőset vennék a Lumio kipróbálása után.
Megyen!
-
r.levente75
addikt
válasz CptAdamica #1506 üzenetére
Én is afelé hajlok, jó volna nem kellene mindig figyelni, hogy mikor kell megállítani.
Na majd ma eldől! -
lmno
őstag
válasz r.levente75 #1508 üzenetére
Jóhogy jobb, mint a Piccolo Drágább is.
Azt a piros kábelt nem tudom megérteni hogy miért kell... egyébként jól néz ki -
azbest
félisten
a vöröshöz szépen passzol
(#1508) r.levente75
a kapszula tartalmától is függ, hogy mennyi jön ki adott dologból. Ezt a kapszulára írt jelölésnél szerintem belekalkuláltákPéldául az instanst poros cortanoból 3 keresztesnél a habja már kipúposodik, de a rövid kávés 3 kereszt meg kényelmesen belefér.
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
Az lehet, hogy tényleg függ a kapszula tartalmától is a mennyiség.
Egy Barista volt az első főzet, ami egy vonalas azaz 35ml kávé lesz. Ezt beállítva a gépen a végeredmény valóban kottára 35ml lett.
A második egy Espresso volt ahol az ajánlás két vonal azaz 50ml. Ezt is beállítva itt egy picivel kevesebb lett a kávé.
A napokban majd tesztelem a többit is, végül is csak a kíváncsiság miatt. Jó így ahogy van.Viszont nagyobb a tartály 0.8l, a pohártartó tálca is nagyobb és peremes emiatt biztonságosabb is.
A hangja halkabb, nem rezeg annyira, sőt a pohár meg sem mozdul rajta. A pohártartó fokozat távoságok is jobbak. Szebb a bekapcsológomb is.
Egyszóval jó vétel volt.A kis piccolo minha kimenne a forgalomból, lehet hogy kivonják?
-
CptAdamica
veterán
válasz r.levente75 #1511 üzenetére
Lehet amúgy, már árukeresőn is egyre kevesebb helyen árulják. Tavalyi Black Friday-on jó vétel volt 10k-ért, de most már én is kimérőset választanám.
Megyen!
-
r.levente75
addikt
válasz CptAdamica #1512 üzenetére
Párom még hajlott volna a piccolo felé, de mivel nem nagyon találtunk, meg én kényelmi szempontból szerettem volna egy kimérőst, erre esett a választás. Nem kell mellette állni.
-
benvolio
őstag
válasz r.levente75 #1513 üzenetére
Jó is az! Nekem volt, hogy pont elindítottam, csengettek, kimentem, mire visszaértem, a Piccolo-val kifolyt volna, de a Mini Me-vel nem. Tényleg meg történt, nem egyszer más miatt is. Jobb ez így! Hiába mondják egyesek, hogy felesleges.
-
r.levente75
addikt
-
azbest
félisten
válasz CptAdamica #1008 üzenetére
Ami késik nem múlik
Végül ezt próbáltam ki. Csak egy kicsit passzentos lett a szintek összedugása. Vagy túl pici tűrés volt, vagy a beállításaim miatt összébbmentek a lyukak. De belefaragtam, csak picit ferde lett emiatt Úgy 10 óra volt ezt kinyomtatni.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
válasz r.levente75 #1511 üzenetére
És ez a mini me van annyira okos, hogy a kétkapszulás itókáknál megállítja a vízfolyamot, míg kicseréled a kapszulát, vagy az már manuál?
(#1518) Imy válasza
Saccperkábé mennyibe fáj egy ilyen tartó előállítása?
(#1521) san01
Tehát nem okos.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
dik
őstag
Kellene nekem valami nagyon szuper jó kapszulat tartó állvány elfogadható áron. Olyan amiből könnyen ki lehet szedni és feltölteni és lehetőleg ha egyet kivesz az ember a többi nem esik ki belőle. Esetleg valakinek valami tapasztalat melyiket lenne érdemes megvenni? 18 vagy több férjen bele...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
CptAdamica
veterán
válasz AndrewBlase #1519 üzenetére
Nem kell megállítania, van két kapszulád, beleteszed az elsőt, mondjuk hármasra, lefőzöd, cseréled, majd beleteszed a másodikat mondjuk négyesre, aztán ott is mehet a főzés.
Megyen!
-
azbest
félisten
a két kapszulás pont úgy működik, mint kettő egy kapszulás egymás után.
-
r.levente75
addikt
Igen cserélni kell.
Sajnos azért nem adagol pontosan a mini me.
A 7 fokozatból az első jön csak le pontosan a többi nem. -
válasz r.levente75 #1523 üzenetére
Tényleg megérezni azt a +/- 5-10ml-t? Vagy mennyire nem pontos?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
r.levente75
addikt
Pl 3-as fokozat cortado 80ml helyett 60.
Ma 2-es fokozat intenso 50ml helyett 35.
6-os fokozat cafe ai laut 180ml helyett 200.A baj az hogy két egymást követő ugyanaz a kávé és fokozat sem egyforma.
Azt nem értem minek van akkor fokozatállító.
Ebből a szempontból a kis piccolo jobb volt.
-
Muerte68
addikt
Nem tudom írták-e de a Spar-ban 3+1-akcio van a negyedik ingyen van
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
lmno
őstag
Pellinit csak az Intersparban lehet kapni?
-
Gyusz
őstag
Ha esetleg most valaki gépet keresne, MiniMe + 4 doboz kapszula Tescoból most 21 286 Ft-ért elhozható.
[ Szerkesztve ]
-
benvolio
őstag
Auchan-ba Mini Me 14ezer! Hátha valakinek kell.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Vasaroltam egy ilyen kapszulást.
[link]
Van alternatívája olcsóbban a gyári kapszuláknak?
Lidl,Aldi...esetleg kulfoldrol...stb.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
quad406
csendes tag
Árban van alternatíva de minőségben nem igazán. A Lidl, Aldi az egy jó kompromisszum de inkább nézd az akciókat. Úgy akár 1050 - 1200 körül is megvásárolhatsz egy doboz eredetit, csak egyszerre meg kell vásárolnod 4-5 dobozzal. Ami még minőségileg jó lehet: Pellini, Jacobs, Cafe Royal (Müllerben, ez árban is jó) A Segafredo kapszulák néha eldugulnak, a Gimoka meg egyszerűen rossz. Én kb. ezeket próbáltam
-
lmno
őstag
válasz quad406 #1535 üzenetére
A Cafe Royal-tól én nem voltam elájulva... Persze az espressojukat nem kóstoltam, mert nem is lehet kapni; viszont a tejkapszulájuk nagyon rossz szerintem.
A Jacobs Espresso elég jó, a Cappuccino pedig szvsz jobb, mint a gyári. Az Aldis Cappuccino is okés.
Pellinit sajnos még nem tudtam venni eddig. -
beci
őstag
Koszonom mindenkinek.
A gyari epp akcios a Sparban. Utana kiprobalom a Royalt.😊Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
RBJ
addikt
válasz r.levente75 #1536 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
doongoo
addikt
válasz r.levente75 #1540 üzenetére
Nem hab. Crema
-
-
r.levente75
addikt
Ez nyilván ízlés kérdése, a bátyámék rendes őrőlt kávét isznak, abból is a minőségit.
Nekem mindegyiken érezhető egy savanyú íz. Nem szeretem.
Aki erre vágyik valszeg nem lesz jó válsztás annak ez a fajta kávékapszula.
Mondjuk ha én olyan kávét innék és azt szoknám meg akkor ez lenne furcsa, valszeg csak én vagyok ilyen, de utoljára jutna az eszembe, hogy kapszulás kávéfőzőt használjak a főzéshez.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Mivel a gyáriból is van ami instant kávé, így nem csoda, ha instant A külön tej kapszulák, az egy kapszulás tejes kávé fajták is mind instant porból mennek.
A sima rövid és hosszú kávé kapszulák azok, amiben kávé van.
Egyébként, mivel a gép belepréseli a levegőt a vízbe, így mindegyik habos lesz. Az instantok közt van ami kifejezetten nagy habos.
[ Szerkesztve ]
-
lmno
őstag
Gondolom úgy értette a kolléga, hogy a gyári DG kapszuláknak instant kávé ízük van. Ami szerintem nagyon távol áll a valóságtól, de hagyjuk.
De azt én sem értem, hogy ha valakinek nem ízlik, vagy netán zavarja hogy sok szemetet termel, akkor az minek vesz kapszulás kávéfőzőt, rengeteg más alternatíva van erre. Pont a lényegét veszíti el (gyorsan viszonylag jó kávét) ha újratöltögetős kapszulákkal vacakolnék. De persze mindenki azt csinál amit akar -
RBJ
addikt
Én is elmondom nem hab, crema és semmi köze a levegőhöz.
És nem a tejes löttyökről beszélünk hanem sima kv ról.
Imno
És pont a lényege, hogy friss kv val etettem mindig és nem termelek annyi szemetet.
Van karos philips saeco hd m is de nem használom azóta mióta van mini me.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest