Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2549 üzenetére
Ha visszaküldik most és nem jó, levideózóm aztán visszakérem a pénzem.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #2547 üzenetére
" nálad továbbra is rossz, akkor ismét szerviz "
Ja és akkor elment 3 hét a semmivel -
-
törölt tag
válasz
r.levente75 #2535 üzenetére
Visszaküldtem, pár napig vizsgálták, majd felhívott a szervizes, azt mondja neki egyszer sem jött elő a hiba, minden kávét lefőz neki rendesen. Nekem meg egyet sem
Na most mit csináljak?
-
kavarc
aktív tag
válasz
fradi81 #2539 üzenetére
Pont ellentétes irányba haladok.
Eddig az általad linkelt főzővel csináltam a kv-t és erről váltottam DG Mini Me-re.
Eleinte nagyon elégedett voltam a főzött kv-val, minőségi olasz kávékból nagyon jó krémes főzetet csinált. A tejhabosító része sajnos a kezdetektől egy vicc volt. Majd szépen lassan kezdett elfáradni az egész. 1,5 év után, rendszeres karbantartás mellett sem nyújtja már a kezdeti élményt. Ezért próbáltam rá a DG-ra. Egyelőre még nem vagyok meggyőzve a döntésem helyességéről, de még nagyon az út elején járok. -
kavarc
aktív tag
Szia!
Köszi a választ. Természetesen a vízmennyiséget a kapszulán lévő jelzés alapján állítottam be. Mégis, pont az espresso-nak volt olyan instant kávé íze és állaga, pedig az összetétel szerint csak őrölt kv van benne.
Lavazza / Segafredo ill. müller/lidl/aldi kapszulákkal van tapasztalat? -
azbest
félisten
Olyan vízmennyiséget használtál, mint ahogy a kapszulán van jelezve? Espressoból is van többféle. De akár a lungót is csinálhatod rövidre.
A sima kapszulák mellett a 12 kapszulás különlegesebb fajtákat is érdemes kipróbálni. [link] meg a starbucks rövideket [link]
Azt gondolom tudod, hogy az egy kapszulában tejet is tartalmazók instant kávék, csak hogy ne legyen meglepetés. -
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a kapszulás világban...
Egy DG mini me-t vásároltam, egyelőre 3 doboz gyári kapszulával.
Az "Espresso" kapszula nem győzőtt meg, tudom ízlés dolga, de szeretem a krémes, intenzív kávét, az espresso nekem kicsit túl hígnak tűnt és az íze / habja sem volt tuti. Milyen csomagot ajánlanátok?
Illetve kapható-e valamilyen kipróbálós csomag, ahol többféle kv kapszula van egy dobozban?
Végül, saját márkás kapszulákból ki mit ajánlana, ami jó minőségű?
Köszönöm előre is! -
fradi81
veterán
Vajon lehet előrelépés egy minime+fém kapszula saját kávé után egy blitzwolf karos főző? Vagy egykutya?
-
törölt tag
köszönöm, csak erről akartam megbizonyosodni hogy akkor nem én csinálok rosszul valamit
-
-
törölt tag
válasz
r.levente75 #2532 üzenetére
akkor ez hiba? nem beállítás vagy valami felhasználói probléma ?
-
törölt tag
üdvözletem
vettem egy ilyen gépet, elég jó , de van vele egy gondom
Miután zöldre vált a bekapcsoló lámpa, elhúzom a meleg irányába a kart és ranodm visszaugrik hiába a leghosszabb kávéra van állítva az a kis plexi tolókapcsoló. 3-4 kapcsolással lehet egy jó hosszú kávét lefőzni
mi lehet a gond? küldjem vissza ?
-
quad406
csendes tag
A piros szerintem csak azért drágább, mert nagyobb rá a kereslet és megveszik ilyen áron is. Az ár nem minden. Alaposan nézd meg, hogy gyártói vagy forgalmazói gari jár az adott termékhez, valamint hogy hány évet vállalnak rá. Tisztelet a kivételnek, de a sokkal olcsóbbak általában szürke importos forgalmazói garisak. Van ami a gyártóinál rövidebb időszakot is jelent, valamint hosszabb javítási időt is jelenthet. Pl. pont a fent említett cégtől vásároltam anno egy kávédarálót. Olcsóbb volt mint máshol, de a garija is csak 1 év volt. Mindenhol máshol 2. Aztán mikor átvettem, akkor derült ki, hogy ha gond van, akkor a saját szervizükbe kell vinni nem a gyártó szervizhálózatába.
-
Csabcy
tag
Szia,
lehet, hogy így van aztán csak a piros sokkal drágább, nem tudom.
Köszi a választ.Üdv:
CS
-
Csabcy
tag
Sziasztok!
Látom, hogy ez Piccolo csoport, de hátha...
Szóval szemezgetek egy Mini Me-vel.
Látom, hogy van KP123H, KP123B, KP1201 meg még számok, próbálom olvasgatni a műszaki adatokat, de a színeken kívül nem nagyon látok eltérést.
Szürke-fekete, fehér-fekete, piros-fekete, viszont az árak nagyon szórnak, Kb.: 20000-47000-ig.
Mi a különbség a gépek között ami indokolja az árkülönbséget?
Valamint ez alá már aláfér egy 15cm magas Latte-s pohár.
Valamint a Penny-ben 4+1 akció holnaptól, 1595/db, ha 5db, akkor 1276 Ft/db.
Köszönöm.Üdv:
Cs
-
lmno
őstag
válasz
r.levente75 #2523 üzenetére
Milyen "kedvesek", hogy a személyes átvételért is felszámolnak 490 Ft-ot
És még cserébe jó drága is az összes.
-
lmno
őstag
válasz
r.levente75 #2518 üzenetére
Hol lehet ezeket kapni?
-
válasz
r.levente75 #2520 üzenetére
Köszi!
Ha elfogy a Starbucks-készlet (), akkor veszek egy ilyet.
-
r.levente75
addikt
válasz
Viktor0610 #2519 üzenetére
Szerintem igen olyan lesz mint a cortado tejes, habár ezt csak 2 vonalra írja, a cortado pedig 3 vonalas.
Lassan lefőzzük... -
válasz
r.levente75 #2518 üzenetére
A ginsenges az olyasmi, mint a Flat White?
Tehát tejeskávé-szerű? -
Npeter25
tag
válasz
Viktor0610 #2514 üzenetére
Elvileg vat included, dehát a királyi postánál sosem lehet tudni:)
-
ztibor
senior tag
válasz
Viktor0610 #2514 üzenetére
arra már nem megy semmi mivel az alin már az áfás árat látod, a 399-799Ft-os vámeléállítási költség jön még rá, bizonyos szállításnál még nagy eséllyel az se.
-
-
Rage47
veterán
válasz
r.levente75 #2511 üzenetére
kb. annyi időközönként jelez magától is, sárgán villog
-
r.levente75
addikt
válasz
sharkypeti #2510 üzenetére
Én kettő-max három havonta vízkőtelenítem a gépet. Hosszú távon megéri!
-
quad406
csendes tag
válasz
sharkypeti #2507 üzenetére
Remélem kapszula nélkül próbáltad felszívatni vele a vizet. Hideg állásban sem szív? Valami dugulás lehet. Én első körben megnézném, hogy nem dugította el valami a szűrőt a víztartály alatt. A géphez adott tűvel (Piccolo-nál a gép hátoldalán a víztartály mögött van) párszor átszurkálnám a tűt amin keresztül a gép a vizet fecskendezi a kapszulába. Ha akkor sem indul meg, akkor lehet, hogy valami vízkő pattant le valahol a rendszerben és az okoz dugulást. Keverj egy jó koncentrált citromsavas vizet, indítsd el vízkőmentesítő módban (Piccolo-nál a gombot hosszan nyomva amíg villogni kezd) és féldecinként engedd át a gépen hosszú szünetekkel, hogy legyen ideje hatni. Esetleg a talpat amit a gép rányom a kapszulára, azt is le lehet venni és kitisztítani a környékét. Itt a topicban is volt már róla szó. Ha jól rémlik Piccoló-nál le kell nyomni a kart kapszulatartó nélkül és akkor szemből nézve középen a kar alatt közvetlenül látszik egy milliméteres kis lyuk. Oda kell egy kis tűt benyomva kipattintani a talpat. Remélem sikerül elindítani! Sok sikert!
-
sharkypeti
aktív tag
Ma reggel nem figyeltem mennyi víz van a tartályban, aztán működés közben el is fogyott. Gyorsan kikapcsoltam, de már későn. Azóta nem működik, nem szív fel vizet a szivattyú, csak búg, épp hogy csak pisil egy kicsit, semmi több. Eddig hibátlanul működött.
Van erre a problémára valami otthon kivitelezhető okosság? -
Npeter25
tag
Az oblo készülékhez létezik valami adapter amivel a Nespresso kapszulákat tudom használni?
-
quad406
csendes tag
válasz
r.levente75 #2503 üzenetére
Köszi az infót! Szeptember vége nem olyan rossz. Azt hiszem akkor dobok én is egy rendelést ha még nem tiltották le a kupont.
-
Rage47
veterán
válasz
r.levente75 #2503 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Intel Core i7-13700K Processzor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest