- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
törölt tag
Javaslatom:
0-9, 0 nap, újonc
10-99, 2 hét, lelkes újonc
100-199, 2 hó fanatikus tag
200-499, 6 hó, tag
500-999, 1 év, aktív tag
1000-2999, 2 év, senior tag
3000-7999, 5 év, őstag
8000-19999, 8 év, veterán
20000-49999, 11 év, titán
50000-, 15 év, legendaCsak egy picit átalakítottam, de a többi kb. maradt.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Kérdem én
Miért nincs szavazás róla? Egyszerűbb lenneA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Laraxior
titán
Nekem mindegy hogy mi van a nevem alatt.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
janeszgol
félisten
Pontosan. Én is őstag leszek az új rendszerben, de engem nem érdekel. Onnan sose fogok már elmozdulni, mert leginkább csak a napi hírekhez írok. Néha fórumozok, inkább csak ugyan ott (WP, Lumiák, most az A7 2018). De megértem azokat is, akiknek fontos ez a rangosdi. Engem a HA értékelések jobban izgatnak, mint a rangom. Az egyéni rang érdekel egyedül.
Viszont Kalandor igyekezetét elfogadom. Egy őstag az már méltó arra, hogy megjegyezzük, és ne csak ugródeszkának tekintsük. Aki nagyon akar lépkedni, az ezután is megteheti.
[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
válasz Geri Bátyó #552 üzenetére
Ahogy én se fogok nagyon feljebb lépni.
---
Szerintem tul van fujva ez az egész. 8-9 éve értem el az östag rangot, azota már mikor ujra értékelték a hozzzászolások értékét egyszer visszaestem senior tagra is. Ez van. Amennyiben az a verzio lépne érvénybe amit legutobb irtam, még sokáig az is maradok. Ha valaki inkább olvas, mint sem hozzászol akkor számoljon azzal, hogy nem nagyon fog rangot lépni. Az elmult jo pár évben én is sokkal többet olvasok mint hozzászolok, régen a blogouton voltam aktiv, rövid idö alatt több ezer hozzászolást irtam, de megszüntek azok a közösségek ahová jártam és ennek vége lett. Szakmai hozzászolásokat meg nem tudok sokat írni, tekintve, hogy annyira nem értek a müszaki dolgokhoz, a foglalkozásom is teljesen más kategoria. De ez igy rendben is van számomra.
És szerintem az okostelefonok és közösségi médiák uralta világban az ember mindig tud szánni idöt pár hozzászolásra ha akar. Én is most a buszrol irok.Plusz nem lehet csupán az eltelt idö alapján "értékelni" a felhasználokat.
[ Szerkesztve ]
-
somogyib
őstag
válasz Winner_hun #558 üzenetére
Vagy inkább sörös.
-
Chaser
legenda
ezt a sok hülyeséget látva, tényleg jobb lenne kitörölni a nick alatti részt, elég a modi, hg, stb, úgy sem jelent semmit
zárható ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
nagyúr
válasz rstwingo #581 üzenetére
Te tökre félreérted ezt a fórumozósdit, azt hiszed attól vagy bölcs, mert nem szólsz hozzá? Meg aki ír, az biztos csak kérdez, vagy hsz-t gyűjt. Hát kérlek, van, akinek azért van sok hozzászólása, mert sok ember sok kérdésére válaszol. Te meg szimplán lusta vagy másoknak segíteni, csak ezt próbálod utólag megideologizálni.
-
Geri Bátyó
addikt
Én is egyetértek azzal, hogy az értelmetlen hozzászólásokat nem kellene számolni. Ez viszont nem megoldható. Ez van. Abból főzünk, ami van. Lehet hőzöngeni, csak fölösleges. Inkább hozzuk ki a legjobbat abból, ami van!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
rstwingo
tag
De pedig igen, ha hiszed hanem nem közvetlen, de közvetve igen
Ha olyannak adtok hatalmat, aki szakmailag mondjuk sehol nincs és az vissza is él vele töröl neki nem tetsző hsz-ket és még lehetne sorolni, oda az ilyen eset után nem szívesen írok és ezzel nem vagyok egyedülLehet hogy az én 300 hsz-m többet ér mint másoknak a 2000 hsz-e
Akkor szerinted az a jó fórumlakó, aki napi 10 baromságot ide beír, na ezért tartunk itt aholés tényleg nem érdekel ez a rangosodás[, de vélemény és ötlet lett kérdezve nem ?? akkor vélemény nem lehet ?/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
-
TTomax
félisten
válasz Geri Bátyó #573 üzenetére
Pont annyira mint a jelenlegi rangok átirkálása,aki eddig meg tudott írni 10éven keresztül 10hozzászólást naponta az 15öt is meg tud,aki meg 10 év alatt irt 300at az a duplájával sem lesz előrébb.A hozzászólásosk nagy része pedig arról szól,hogy éppen az adott illető akkor miért vagy miért nem de hogy a közösségnek mi lenne a jó..na mindegy...Valahol a nyitóban azt kellett volna leírni,hogy nem változtatni csak kozmetikázni akarunk,illetve le van csak burkoltan.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
dupla..
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
Nem. Korábban az lett leírva, hogy volt "szakértő" rang, de nem vált be, visszafelé sült el, ezért megszüntették. Apropó, szerinted 1db szakértő volt, vagy több? Mert ha több volt, akkor nem lehetett egyéni rang. Vagy mégis? Oh, wait...
Nem egészen ugyanaz, ha a fórum garanciát ad az egyik fórumozó szakértelmére a "szakértő" ranggal, mintha a "jómunkásember" rang helyett beállítanak egy "PH!a$zomtudjamiótaittfórumozok" egyéni rangot.
Láthatóan nem akarod megérteni, amiről beszélek, úgyhogy én itt kiszálltam.[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz King Unique #530 üzenetére
+1, nekem is nagyon bejönnek a PH! előtagú rangok.
Amúgy azzal, hogy megvariálják nincs gondom, nem árt néha egy kis frissítés. De pl. a magasabb "tag" nélküli rangoknál én meghagynám a PH! nevet.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Chaser
legenda
a ph-val kapcsolatos szerepet jelölik, amire felkérték az illetőt, mint pl a moderátor, nem kell hozzá doktori, egyáltalán nem függ a reg. időtől és hsz-ek számától, illetve nincs megadva limit, ha tulaj vagy akkor leszel házigazda, vagy a ph-nak dolgozol, ha avatart rajzolsz akkor arcképgyáros, ha javítasz akkor korrektor, stb, lezso programozik, kitalálta magának, h akkor ő lesz a varázsló - vagy valaki a ph tulajok közül - ennyi
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DS39
nagyúr
válasz Geri Bátyó #570 üzenetére
akkor egyfős "funkciós" rang lesz kiosztva. a lényeg hogy nem kellene semmilyen fejlesztés ehhez.
De nem lesz ilyen szóval felesleges az egész...
#573: ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
Az elején le lett írva, hogy korábban voltak egyéni rangok, de nagyon nem vált be, ezért már nincs és nem is lesz! Ez a lényeg és pont! Minden ezzel kapcsolatos hsz. totál fölösleges!
Az Arképgyáros, Korrektor, Közösségépítő (ha még van), MODERÁTOR, HÁZIGAZDA. Nem egyéni rang![ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
DS39
nagyúr
válasz Geri Bátyó #563 üzenetére
a lényeg hogy technikailag megoldható hogy xy kapjon standardtől eltérő rangot.
Ez volt az egész vita indítója köztetek.[ Szerkesztve ]
-
-
-
mr_ricsi
veterán
válasz Geri Bátyó #562 üzenetére
A bejegyzést elolvastam, viszont a jelek szerint Neked csak a hsz-om első mondatát sikerült.
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
nagyúr
válasz Geri Bátyó #565 üzenetére
Ezzel az egyéni ranggal különböztetik meg a házigazdákat a többi moderátortól . Jól válaszoltam?
-
Geri Bátyó
addikt
-
Geri Bátyó
addikt
Az Arcképgyáros és a Korrektor nem egyéni rang, a Webcaritas pedig már megszűnt!
(#560) aryes A közösségépítő talán még megvan, de AZT ÁRUD EL NEKEM,HOGY A HÁZIGAZDA MIÓTA EGYÉNI RANG!?
Ekkora khöm. után inkább te...
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
válasz mr_ricsi #556 üzenetére
Lassan nekem fáj felhívni a nagyurak figyelmét arra, hogy a változtatások nem erről szólnak! El kellene olvasni a bejegyzést,mert ott van minden,de ha az nem tiszta akkor a hsz-ek segítenek!
-
-
nagyúr
válasz Geri Bátyó #557 üzenetére
Házigazda, Közösségépítő + DS39 által írottak. Ez helyből csak 5 egyéni rang.
Tényleg jó lenne, ha most már csendben maradnál...
-
DS39
nagyúr
válasz Geri Bátyó #557 üzenetére
Arcképgyáros, Korrektor, Webcaritas, stb. vannak ilyenek.
-
mr_ricsi
veterán
Nem értek egyet azzal, hogy a mostanában regelők hosszabb idő után kaphassák meg a rangokat, mint annak idején mi. Ez csak az "öregek" sznobsága miatt merülhetett fel.
2003-ban regeltem. Azóta eltelt kicsit több mint 15 év. Ezért nem tettem semmit, és ellene sem tudtam tenni semmit. Aki 1-2-5-10 éve regisztrált, bármit csináljon is, ezen a téren nem tud megelőzni. Az évek száma nem erény, hanem csak állapot. Nem kellene ezt túllihegni.Egy átlagos fórumozó 15-20 éves korban regisztrál, aztán 5-10-15 évig aktív, utána a munka és a család miatt már kevesebb időt tölt el itt. Az hogyan nézne ki, hogy aktív korban megírt hozzászólásszám után csak évek múlva kapna rango(ka)t?
Több rangfokozatra lenne szükség, de olyan fokozatokra, amelyek az új fórumozók számára is könnyedén értelmezhetők.
Véleményem szerint az "őstag" rangig maradjon meg minden, de a megnevezések változzanak meg így újonc, lelkes újonc, junior tag, tag, aktív tag,lelkes tag, senior tag.
A Moderátoroknak kellene eldönteni, hogy mennyi hsz és idő kell a "lelkes újonc" ranghoz, azaz mikortól legyen topicnyitási joguk.
Utána pedig 1*-os tag, 2*-os tag, 15*-os tag megnevezések lehetnének. Minden csillaghoz 1 év és 6000 hsz kellene.
Ez a módszer elég rugalmas, hogy a PH! 100-adik születésnapjáig is kitartson.15év és min. 2000 hsz után választható legyen a Visszajáró lélek, a PH! Fórum első két évében regisztráltaknak pedig az Őstag rang. (Vagy a Veterán) Ez utóbbiak nagy kezdőbetűsek, a megbecsülés jeleként, de nem jár velük automatikus moderátori jog.
Aki már ritkábban Fórumozik, az választhassa a Visszajáró lélek rangot, aki pedig még aktív, az gyűjtse a csillagokat.[ Szerkesztve ]
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
rstwingo
tag
Urak !
Én nem akarok megbántani senkit, de ez a mindjárt 600 Hsz semmit nem ér, megy itt a semmiről a hsz gyűjtögetés
ugyan az a 3 név 1000 féle variációba való megosztása , és másik 3 név valahogy besulykolása a sorba folyik itt folyamatosan
Olyan ez a folyamat, mint a nemzeti konzultáció,megkérdünk mindenkit de úgyse fog számítani, teljesen felesleges szócséplés folyik ittNo meg persze a vizet prédikálunk és bort iszunk is játszik, mert arról is nagybaszóvan hogy a szófosás és a hszvadászás visszaszorítás is lenne a cél
Kérdem én, ha ugy érhetek el egy rangot ami 10 éven keresztül napi 10 Hsz kell nekem ide beírni, akkor ez mire is serkenti azokat a bizonyos fórumlakókat ???
Könyörgöm, nézzétek meg már a számokat amiket itt irkáltok ??Ha magam veszem alapul, akkor 10 éve itt vagyok és tag vagyok, de ahhoz hogy elérjem a következő szintet újabb 10 év kellene , de mivel itt vannak emberek akik elveszik a másik kedvét a hsz írásról és inkább olvas az ember és mosolyog a sok hülyeségtől amiket irkálnak az elkövetkező 100 évben se fogom elérni a következő rangot és nem vagyok ezzel egyedül
Ez már igazságos elbírálás, csak gratulálni tudok
Bocsánat ha valakit sértene nem annak szántam, de ez kikívánkozott belőlem
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Geri Bátyó #549 üzenetére
Egyéni rang már most is van. Nem egy, nem kettő. Nem is kell vele dolgozni, mert már készen van. Pont. A szándék hiányzik, és engem főleg ez bosszant, nem kerül időbe, pénzbe, fáradságba, csak valaki(k) nem akarja(ák). Miért? Azért, mert csak. Eddig is meg lehetett volna tenni, hogy akinek nem tetszik a Jómunkásember, az kérjen egyéni rangot, a moderátorok elbírálják (fejenként úgy 10mp befektetett munkával), egy adminisztrátor beállítja (kb. 25mp munka), és mindenki boldog. De még egy indoklást sem hallottam senkitől, hogy mégis kinek és miért büdös az ötlet(em).
Arra sem kíváncsiak, hogy ki szeretné, hogy maradjon a jelenlegi rendszer. Eldöntötték, hogy változás lesz, megszavaztatják, aztán a 30 beküldött ötlet után kitalálnak egy 31.-et, és az lesz, kész passz, hiába nem hasonlít egyik beküldött ötlethez sem. -
-
B-L-A-C-K
titán
Ahogy én javasolnám level 2 kis magyarázattal:
Hozzászólás számoknál szerintem az újonc mire rangot lép ne legyen már elég 10 hozzászólás, az nagyon kevés, így 50től indítanám fel, a végén meg az 50 ezer már nagyon sok szerintem, elég a végénél duplázva, így 40e jönne ki.
0-49, 0 nap, újonc
50-99 1 hó, lelkes újonc
100-249, 3 hó junior tag
249-499, 6 hó, tag
500-999, 1 év, fanatikus tag
1000-1999, 2 év, senior tag
2000-4999, 4 év, őstag
5000-9999, 5 év, nagyúr
10000-19999, 7 év, ezredes vagy főnagyúr
20000-39999, 10év, veterán
40000- 15 év Elit vagy Elite[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
-
nem_tom
őstag
Én elképzelésem.
0-9, 0 nap, újonc
100-199, 2 hó junior tag
200-499, 8 hó, tag
500-999, 1 év, aktív tag
1000-2999, 2 év, senior tag
3000-7999, 5 év, őstag
8000-19999, 8 év, veterán
20000-49999, 11 év, félisten
50000-, 15 év, legenda -
-
Yutani
nagyúr
Őszinte leszek, most hazabeszélek: a nagyon régi, de aktív tagokat valami különleges ranggal kellene jutalmazni. Itt vagyok majdnem indulástól, naponta látogatom az oldalt, de nem fosom tele a topikokat, így csak 11,5k szakmai hozzászólásom született bő 17 év alatt. Amúgy nem szokott annyira érdekelni a rang, de most elgondolkodtam.
#tarcsad
-
DigitXT
nagyúr
A titán helyett legyen félisten: azzal kinek mi volt a baja? Szerintem jópofa.
Kiveszitek a PH!-t, és akkor mindenki boldog. Bár szvsz eddig sem volt ezzel baj.[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
Nem a sorrenddel van a baj, hanem azzal, hogy nem passzol a mostani számításhoz és mellette úgy összekavarja a rangokat, hogy nincs az a felhasználó, aki kiigazodik rajta!
De a legfontosabb: Nem passzol a mostani rendszerhez! Fogd fel végre, hogy nem reform van, csak módosítás!"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
-
TTomax
félisten
válasz Geri Bátyó #532 üzenetére
Én azért nem ötletelek rajta,mert az adott lehetőségekből nem lehet olyan megoldást találni ami nagyrészt igazságos.Nekem az egész olyan "kenjük be sárral" meg "drótozzuk meg". Már nem most,hanem az előző kört úgy kellett volna megcsinálni,hogy jó legyen,akkor se volt meg most sincs rá elég idő,borítékoltam hogy 5év múlva ismét találkozunk.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Geri Bátyó #535 üzenetére
Akkor a funkcionális analfabéták kedvéért leírom más sorrendben:
0-9, 0 nap, újonc
100-199, 2 hó tag
200-3999, 1 év, fanatikus tag
4000-9999, 5 év, nagyúr
10000-24999, 8 év, veterán
25000-, 8 év, titán0-30, 3 év, csendes tag (esetleg "olvasó"?)
30-199, 2 év, senior tag
30-199, 4 év, őstag -
B-L-A-C-K
titán
Ahogy én javasolnám:
0-49, 0 nap, újonc
50-99 1 hó, lelkes újonc
100-249, 3 hó junior tag
249-499, 6 hó, tag
500-999, 1 év, fanatikus tag
1000-1999, 2 év, senior tag
2000-4999, 4 év, őstag
5000-9999, 5 év, nagyúr
10000-19999, 7 év, főnagyúr
20000-39999, 10év, veterán
40000- 15 év Elit vagy Elite -
Geri Bátyó
addikt
Szó sincs festékről, mert ez egy marhaság. Már elnézést, de sehogy em áll össze.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Geri Bátyó #532 üzenetére
Amit Kalandor a lista végére írt, én középre tettem, töröld ki a festéket a szemedből és olvasd el mégegyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
Teljesen más rendszer szerint számolnál és adnád a rangokat. Sem a jelenlegivel, sem a tervezettel nincs összefüggésben, amit írtál.
(#528) TTomax Szerintem szó sem volt lebaszásról. Értekezünk, mert nem értünk egyet. A bégetést meg hagyjuk. Én az előző változást rohadtul megszívtam. Ezzel viszont egyet értek. Ez jó és jogos.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz SyMbioTe #515 üzenetére
Ha meg fog szűnni, azért kár lenne, mert annak legalább pont hogy van értelme, tényleg ad egyfajta egyediséget neki. Ráadásul aki egy olyanból majd átneveződik pl. őstaggá, lehet nem fog annyira örülni neki... Egyébként nem feltétlen kellene ennyire megbolygatni ezt az egészet, ha sok évig működött úgy, ahogyan egyelőre most is van. Elég lenne pár kisebb módosítás, újítás, meg a sokaknak nem tetsző jómunkásember lecserélése másra.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Geri Bátyó #525 üzenetére
Melyik?
Sokkal kevesebb módosítást írtam, mint ami a legutóbb olvasható listában van.
Megtartottam majdnem az összes "tradicionális" elnevezést, kettőt áttettem máshová. Ez kb. 5 perc alatt lekódolható.
Az én bajom a jellegtelen, semmitmondó rangokkal és a visszaminősítéssel van.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Csak nyugodtan arrogánsan b@szd le mert nem béget a falkával...
-
Amazonas
senior tag
"fejre állok és leszarom magam"
Most eszembe jutott a Toi-Toi szörfös rész a Jackass-ből...
-
Geri Bátyó
addikt
Az ötleteid nagy része a nem megvalósítható kategória. Talán ha értelmeznéd, hogy mi az, amit elvárnak és nem ezen kívül ötletelnél. Nekem is lenne sok más ötletem, de az most nem megvalósítható és ha fejre állok és leszarom magam, akkor sem megvalósítható. Ezért én nem állok fejre. Te miért?
-
nagyúr
válasz Geri Bátyó #520 üzenetére
Valóban, tényleg egy ötletem sem volt még.
-
nem_tom
őstag
válasz Kalandor #456 üzenetére
A törzstagot én nem erőltetném, a senior és ős között ne legyen semmi. A titán helyett pedig szerintem simán maradhatna a félisten, viszont így vagy úgy de szerintem mindenképp fel kéne cserélni a veteránnal. Jobb ötletem nincs, szavazat jelleggel írok.
Agostino: +1
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szerintem a titán nem illik bele a felsorolásba.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Ármester
De, mert akkor az lesz a probléma, hogy miért nincsenek rangok, és ugyanúgy újra előjön a téma.
Továbbra is tartom a véleményem, hogy sosem lesz olyan, hogy mindegyik oldal elégedett teljes mértékben.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Because
őstag
ohh, hogy van tervezet, átsiklottam... de attól még borzalom
-
Ármester
válasz King Unique #482 üzenetére
A PH! előtag nekem is hiányozni fog, szeritem is kicsit egyedibbé tette a rangokat. De ha eltörlik, akkor eltörlik, ez van.
Sose leszek PH! kedvence„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
-
nagyúr
válasz Kalandor #456 üzenetére
Szerintem borzasztó, ötlettelen, megcsinált. 6 rang, ami mind valamilyen "tag", hol van ebben fejlődés? Az eddigi beszédes rangok egyediek voltak, egyedül csak a regisztráció óta eltelt időkhöz kellett volna hozzányúlni, erre szétb...ombázzátok az egészet. Azt meg, hogy megint őstag legyek... Inkább törlöm magam.
[ Szerkesztve ]
-
OutsideR
aktív tag
17 év 800 hsz-el lehet választani az aktív vagy a csendes tag között?
-
Because
őstag
PH! addikt felett mindegyik rang gázos szerintem -> törölhetőek. a regisztráció idejét emelni kellene minden más maradhat, neki lehet állni
szerk.: de egy senior vagy őstag is tiszteletre méltóbb mint a kedvencke
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz elfelejtette #507 üzenetére
Úgy mondod mintha sok lenne az a 73508 hozzászólás...
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem amúgy mind1 mi lesz, de a jómunkásember halál gáz volt.
-
Geri Bátyó
addikt
Gyanítom, hogy az árcsoportosítás nem nagy lezsóidő, pláne, hogy ezt Kalandor írta és csak a lokált írta.
Persze örülnék, ha a blog is megkapná, de valószínűleg nem. Az mostohagyerek régóta.
Legalább az off topic címalapos mehetne a közösségbe, meg a kiemelt blogok.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
A jómunkásemberröl jut eszembe... [link]
-
Ringman
nagyúr
a legenda és főleg a titán sehogy sem passzol a rendszerbe.
inkább matuzsálem vagy aggastyán, ha már a 15+ évet díjazzuk
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Minden ami hőszivattyú
- World of Tanks - MMO
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook