Hirdetés
Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
A titán helyett legyen félisten: azzal kinek mi volt a baja? Szerintem jópofa.
Kiveszitek a PH!-t, és akkor mindenki boldog. Bár szvsz eddig sem volt ezzel baj.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz janeszgol #741 üzenetére
Azt ugye vágjátok, hogy lassan 10 éve vannak. Ha eddig kibírták és őket nem
zavarja nem fura, hogy azokat zavarja, akik soha nem akarnak azok lenni, habár
valójában közel sincsenek hozzá? Ha jól láttam, 1 vki írta, hogy emiatt újraregelt.Most mondjam azt, hogy én aztán nem akarok titán lenni, azaz "ticcsákbe"?
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz Kalandor #826 üzenetére
Hátöööö... Rákeresve a topikban ezt az ifjú titánt egyedül én említettem, de még
véletlenül sem javaslatként, hanem pont ellenpéldaként, hogy van némi pejoratív*
felhangja a titán rangnak. (Bár lehet, hogy olyanok javasolták, akiket nem látok.)Mondjuk engem már nem érint, de a titán-félisten sorrendet cseréld: maradok.
*Szerk: tuti, hogy más is kritizálta ezt a felvetést, ugyanezért. Tadamm.
Chaser: ugyehogy! Rákerestem inkognitó módban is, de senki nem javasolta.
Persze lehet, hogy összesen három ember tapasztalta, a többieknek mitológia...[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz s1999xx #1037 üzenetére
Ez belemagyarázás... Uszkve 15 éve biztosan létezik ez a rang, és jó pár ezer
tag lehet, aki birtokolja. Nehogy már mindenkiről azt higgyék, hogy ő a tulaj itt!
(Vagy ha igen, akkor nagy a baj az újabb generációval, vagy a "friss" regekkel.)Azt írod, "külső szemlélődő számára": nem lenne elvárható az egy beregisztrált
tagtól, hogy kicsit értse is, hogy milyen filmet néz? Aki csak olvasgat, AZ lehet
"külső szemlélődő", aki az alapelvekről sem hallott és nem kell értenie semmit,
de ha regelt, akkor ismerkedjen picit meg a játékszabályokkal, körülményekkel:
nem biztos, hogy a fórumot kéne utánahúzni az értetlen (?) tömegeknek...Amúgy ha kiveszik a PH! előtagot, semmit se fog változni e 2 tag beszélgetése.
Ha Jómunkásember, ha legenda, attól még ugyanaz a tag, és stílus. Ez van.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Egyáltalán nem addikt, akit oda javasolsz (én oda kerülnék): voltam már "addikt",
akkor talán még nagyjából meg is felelt, azaz relatíve sok témát követtem / írtam.
Azonban már évek óta egyáltalán nem követem a rangokat. Oly' sokáig voltam itta gyűlölt"nagyúr", hogy egész meglepődtem, hogy "félisten" lettem. De tetszett!Erre most hasraütve (meg női egyenjogúság, meg mindenféle csinnadrattával) ezt
is elvennéd, mert csak. Női avatar miért választható, ha minden nő rejtőzködik itt?Azt már korábban (igaz, csak OFF-ban, de) "megpendítettem", hogy ha így megy,
hát nagyon gyorsan bejelentkeznének "mások" is a dedikált rangokért: persze, az
nem derül ki regisztrációnál, hogy ki micsoda. (Minek érzi magát?) De van aki ezt
büszkén vállalja, tehát arról tudható. Férfi, nő? Kit érdekel! (Amíg el nem kezd egy
ilyen ámokfutást. Utána persze lehet, hogy egyszerűbb újraregisztrálni + lapítani.)A fenti kirohanással ellentétben: akkor is ez marad "A" fórum számomra, ha vmi
nagyon kretén rang kerül a nevem alá (akár tévedésből, akár a Jómunkásember).
Tökmindegy... Aki ~15 évet eltölt a helyen, nem a hozzászólásokat számolgatja.
(2010 környékén érdekelt utoljára, hogy mit, mennyi idő elérni... Pont az "addikt"
rang tájékán. Főleg azért, mert szerettem volna egyéni avatart. És összejött...)
Aktív témák
Hirdetés
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest