- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz V.Stryker #1284 üzenetére
Vagy legyen a normál lista, de csak időalapú, így elkerülhető lenne a felesleges hsz vadászat.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz DrBubo77 #976 üzenetére
Itt van egy info szakmai közösség ~800e taggal, és nincs 1 ember, aki segíthetne megoldani? Még pénzért sem?
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
válasz Geri Bátyó #488 üzenetére
A kapcsolódó cikkben a Lokál van megemlítve, hogy 0-ról 0,1-re módosulna a szorzó, de a phcalc oldalon 'Sz:szakmai, K:közösségi, P:piaci, B:blog/lokál' kategóriák vannak, és a súlyzott számítás képlete: SZ+0,25K+0,1P.
-
elfelejtette
veterán
válasz King Unique #482 üzenetére
Én is vártam esetlegesen hogy PH! nagyúr lehessek, ehelyett titán vagy veterán leszek (valamikor). A súlyzott hsz számításnál azt sem értem például hogy a Blogoszféra miért nem számít. Jó oké, hogy vannak a Szólánc, és egyéb jellegű témák, de lehetne ott is kialakított szakmai rész. Mert az is biztosan hozott látogatókat, meg akkor felesleges volt sulykolni, hogy 'jaj de jó lesz, hogy saját szakmai cikket jelentethetsz meg a felületen'.
-
elfelejtette
veterán
Őstag leszel te is? Én is, de én ezt visszalépésnek fogom fel. Szerettem PH! addikt, és most PH! kedvence lenni. Kicsit objektívebbnek érezném, ha csak a reg óta eltelt idő alapján lenne rang, így megszűnne a hozzászólás kényszer is.
-
elfelejtette
veterán
Tetszik, valami hasonló jó lenne, de mondjuk az újonc időszakot jobban kiemelném, több hsz, több idő.
Már csak csendben jegyzem meg ezzel kapcsolatban a folyton visszatérő problémát, hogy újonc ne nyithasson új szakmai topicot.
A hsz számolás is lehetne máshogy, ez a LOKÁL hsz-ek 0-s szorzóval vannak most számolva, ezt felemelnénk 0,1-re is kicsit furcsa olyan, mintha utálnátok a LOKÁL szekciót, pedig lehet hogy miatta van itt sok tag, akiket ezzel a számolással nem becsültök meg eléggé.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Sweet.tv - internetes TV
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Háztartási gépek
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook