Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
Geri Bátyó #488 üzenetére
A kapcsolódó cikkben a Lokál van megemlítve, hogy 0-ról 0,1-re módosulna a szorzó, de a phcalc oldalon 'Sz:szakmai, K:közösségi, P:piaci, B:blog/lokál' kategóriák vannak, és a súlyzott számítás képlete: SZ+0,25K+0,1P.
-
elfelejtette
veterán
válasz
King Unique #482 üzenetére
Én is vártam esetlegesen hogy PH! nagyúr lehessek, ehelyett titán vagy veterán leszek (valamikor). A súlyzott hsz számításnál azt sem értem például hogy a Blogoszféra miért nem számít. Jó oké, hogy vannak a Szólánc, és egyéb jellegű témák, de lehetne ott is kialakított szakmai rész. Mert az is biztosan hozott látogatókat, meg akkor felesleges volt sulykolni, hogy 'jaj de jó lesz, hogy saját szakmai cikket jelentethetsz meg a felületen'.
-
elfelejtette
veterán
Tetszik, valami hasonló jó lenne, de mondjuk az újonc időszakot jobban kiemelném, több hsz, több idő.
Már csak csendben jegyzem meg ezzel kapcsolatban a folyton visszatérő problémát, hogy újonc ne nyithasson új szakmai topicot.
A hsz számolás is lehetne máshogy, ez a LOKÁL hsz-ek 0-s szorzóval vannak most számolva, ezt felemelnénk 0,1-re is kicsit furcsa olyan, mintha utálnátok a LOKÁL szekciót, pedig lehet hogy miatta van itt sok tag, akiket ezzel a számolással nem becsültök meg eléggé.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SörcsaPH!
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Peugeot, Citroën topik
- Mikrotik routerek
- Revolut
- iPad topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest