- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
Pancsermeste #81 üzenetére
Én is most írtam egy elemzést egy tabletről, de erősen elgondolkoztam rajta, hogy venni kellene krepp papírt, hogy csináljak vele végtelenített hátteret, és ne a telefonom 13MP-es fényképezőjével fotózzam, hanem a régi Canon PowerShot A400-zal, ami igaz csak 3,2MP-es, de cserébe körberöhögi a telefonom fényképezőjét, és amúgy se lehet, csak max 1920x1080-as képeket felrakni. A krepp papír meg nem nagy kiadás. Egyébként lehet írni ide a logoutra egy tutoriált, ilyen tippek-trükkök cikk készítéshez kis irományt.
-
gghrtz
őstag
A SoC annyira nem erdekel, igazabol mar a 6589-cel sem voltak problemaim, ez meg nagyon karaj, bar annyi pluszt nem ad, max az e-penisnek, hogy nyóóóc magos. a THL t5000 az 5000 mAh-s akku miatt kellene (meg hat 5" FHD - lehet latni, a HD es az FHD kozott a kulonbseget), az iOCean meg azért, mert nagy és szép. Na meg mert iOcean. Szerintem marha premium. (x7-nek olyan kameraja meg hangja volt jacken keresztul hogy az valami beszaras. tavaly nyaron 50k volt, de szebb volt a képe mint az Sony Xperia Z-nek. Kicsit el is nevettem magam a tmobilban, hogy a dzsunkám odabasz neki)
-
gghrtz
őstag
Evek mulva, evek mulva... Aki egyszer rakap az izere, nem tudja abbahagyni.
En most itt tartok: ZTE Skate > Jiayu G3 > iOcean X7 > Jiayu G3s > Jiayu G4SL.
De már szemezgetek egy thl t5000 vagy iOcean x8-cal.Nem mintha ez nem lenne jo ami most van, foleg azert, mert van egy Asus T100-am.
Függő vagyok, evvan.
-
gghrtz
őstag
En tok feleslegesnek tartom ezt a tuningot. Boven elegnek kell lennie 720p-n, de szerintem meg 1080p-n is ennek az erőnek.
Egyebkent tenyleg jok ezek a kinai cuccok. Ha meg nagyon nem bizol a dzsunka markakban, akkor vegyel Lenovot vagy Xiaomit, azzal nem igazan lehet szerintem melleloni. Sot a Xiaomit itthon is lehet kapni aranylag rendes garival. (ok intezik) A tok es a support is jo, meg en azt vettem eszre eddig, hogy MTK socokra nagyon jo romok jonnek ki. Nem laggolnak es egesz korrektek, leszamitva persze a GPS-t.
-
gghrtz
őstag
válasz
Luck Dragon #41 üzenetére
Ha tudnád, hány china phone marka van amirol meg nem is tudsz! En mar egy ideje kovetem ezeket, de kb havonta kijon 2 uj...
-
gghrtz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó bontatlan, új iPhone 16 PRO MAX 256GB Fekete Titán
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I3-8145U, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 440 G8, 14" FHD IPS, I5-1135G7, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest