- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Én ezt a kijelzős poént még a Zopo C3-al játszottam el az Auchanba az egyik eladóval. Pont megjelent az S4, és ki volt állítva 180 ezerért, szóltam az eladónak, hogy mondja már meg miért vegyem meg ezt a telefont 180 ezerért mivel jobb mint a többiek. Erre egyből a kijelzője verhetetlen, meseszép, és még hasonlót se adott ki más gyártó, pont elővettem a Zopo-t mellé tettem és mondtam, hogy szerintem ez szebb. Rám nézett (lehet ökölbe szorult az arca is) és ott hagyott.
Amúgy igen az MC5-t erre a socra optimalizálták, sőt ezen a socon jön elő az igazi grafikája, mint mondjuk az n-vidiás játékoknál, ha érzékelik a tegra soc-ot. Mondják sokan, hogy 5"-on nem lehet látni a HD és FHD közti különbséget, akkor lehet velem van a baj mert én nagyon is látom. Igazából a kínai márkák közül ami már FHD az már prémium minőség kivétel nélkül. Amúgy a kínai mániáról annyit, hogy a Sonyról váltáskor barátnőmet a Huawei P6-ra beszéltem rá, eleinte mondogatta, hogy csak nem egy Sony, most meg mondja de jó, hogy nem Sony(félre értés ne essék nagyon szeretem a Sonyt de a pénz sokat nyom a latba), azért a P6 50 ezerért van olyan prémium mint a Sony T, vagy az SP, sőt sokkal átgondoltabb készülék!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest