- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Én ezt a kijelzős poént még a Zopo C3-al játszottam el az Auchanba az egyik eladóval. Pont megjelent az S4, és ki volt állítva 180 ezerért, szóltam az eladónak, hogy mondja már meg miért vegyem meg ezt a telefont 180 ezerért mivel jobb mint a többiek. Erre egyből a kijelzője verhetetlen, meseszép, és még hasonlót se adott ki más gyártó, pont elővettem a Zopo-t mellé tettem és mondtam, hogy szerintem ez szebb. Rám nézett (lehet ökölbe szorult az arca is) és ott hagyott.
Amúgy igen az MC5-t erre a socra optimalizálták, sőt ezen a socon jön elő az igazi grafikája, mint mondjuk az n-vidiás játékoknál, ha érzékelik a tegra soc-ot. Mondják sokan, hogy 5"-on nem lehet látni a HD és FHD közti különbséget, akkor lehet velem van a baj mert én nagyon is látom. Igazából a kínai márkák közül ami már FHD az már prémium minőség kivétel nélkül. Amúgy a kínai mániáról annyit, hogy a Sonyról váltáskor barátnőmet a Huawei P6-ra beszéltem rá, eleinte mondogatta, hogy csak nem egy Sony, most meg mondja de jó, hogy nem Sony(félre értés ne essék nagyon szeretem a Sonyt de a pénz sokat nyom a latba), azért a P6 50 ezerért van olyan prémium mint a Sony T, vagy az SP, sőt sokkal átgondoltabb készülék!
-
rdt89
addikt
Egyetértek. 1080p-s kijelzőt is bírja a legerősebb játékkal is. Közben kipróbáltam a telefonon a modern combat 5-t és az se produkált belassulást, így tényleg felesleges a plusz erő, majd évek múlva, de akkor már ezért a pénzért 24 magos, 8gb ramos 4k kijelzős telefonok fognak jönni Kínából
-
Kornel
veterán
ha az ember egyszer belejön a kínai telók utáni nézelődésbe, akkor nem áll le
jiayu g3s/xiaomi hongmi/xiaomi redmi note volt a sorrend nekem, asszem a következő telóm az első mtk6595-ös coolpad lesz, minap olvastam, hogy ők jönnek ki vele elsőként.
na az a vas már a qualcomm-okat is alázni fogja, 43.000+ antutuban.(#44) Luck Dragon : a gari benne van a pakliban, de ha megbízható webshopból veszed, akkor csak a postát kell kivárni, illetve a postaköltséget kell belekalkulálni, azért egy megbízható márkánál nem sok gond szokott előfordulni, főleg, hogy általában elküldés előtt tesztelik őket. egyébként szerintem ér annyit egy megbízható kínai webshop gari, mint egy magyar acer vagy asus gari (lehetne sorolni a márkákat) ahol akár hónapokat is várhatsz a javításra, cserélni biztos nem cserélnek, mert az drága, kiküldik külföldre a hibás terméket, és azok a hibát se tudják adott esetben, stb.
a legújabb típusokhoz is rengeteg kiegészítő kapható, ezzel biztos nincs gond.
emellett ha jó ajánlatot fogsz ki, akkor gyakorlatilag fél áron vehetsz telefont az itthoni márkás telefonokhoz képest, nekem 47k huf volt a redmi note. itthon mit kapsz érte? -
Ebben igazat kell adnom, én nem követem a kínai készülékek megjelenését, de mindig szívesen olvasom hogy mégis milyen a más szemével, és tapasztalataival rendelkező gazdik véleménye, és megérte avagy sem a megvétele. Más részt mennyire maceráns a garanciáztatás, a magyar nyelv megléte, az itthoni szolgáltatok sim kártya felismerési készsége, avagy mekkora a támogatottsága ,gondolok arra hogy van legalább védőtok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest