Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
ha az ember egyszer belejön a kínai telók utáni nézelődésbe, akkor nem áll le
jiayu g3s/xiaomi hongmi/xiaomi redmi note volt a sorrend nekem, asszem a következő telóm az első mtk6595-ös coolpad lesz, minap olvastam, hogy ők jönnek ki vele elsőként.
na az a vas már a qualcomm-okat is alázni fogja, 43.000+ antutuban.(#44) Luck Dragon : a gari benne van a pakliban, de ha megbízható webshopból veszed, akkor csak a postát kell kivárni, illetve a postaköltséget kell belekalkulálni, azért egy megbízható márkánál nem sok gond szokott előfordulni, főleg, hogy általában elküldés előtt tesztelik őket. egyébként szerintem ér annyit egy megbízható kínai webshop gari, mint egy magyar acer vagy asus gari (lehetne sorolni a márkákat) ahol akár hónapokat is várhatsz a javításra, cserélni biztos nem cserélnek, mert az drága, kiküldik külföldre a hibás terméket, és azok a hibát se tudják adott esetben, stb.
a legújabb típusokhoz is rengeteg kiegészítő kapható, ezzel biztos nincs gond.
emellett ha jó ajánlatot fogsz ki, akkor gyakorlatilag fél áron vehetsz telefont az itthoni márkás telefonokhoz képest, nekem 47k huf volt a redmi note. itthon mit kapsz érte? -
Ebben igazat kell adnom, én nem követem a kínai készülékek megjelenését, de mindig szívesen olvasom hogy mégis milyen a más szemével, és tapasztalataival rendelkező gazdik véleménye, és megérte avagy sem a megvétele. Más részt mennyire maceráns a garanciáztatás, a magyar nyelv megléte, az itthoni szolgáltatok sim kártya felismerési készsége, avagy mekkora a támogatottsága ,gondolok arra hogy van legalább védőtok hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest