Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Nem vagy egyedül. 150 helyetti 115 fps szintről beszélünk mint kritikus problémáról... érdekes.
(#35) DraXoN
A használt piac jópofa, csak én inkább kínából rendeltem procit, mintsem egy 4-5 éves 3770K-ért adjak 45-50 ezret, egy ugyanilyen korban járó lappal, amibe csaky gyengébb proci megy bele. Effektíve konzol szinten megy a dolog, nincs upgrade opció, csak teljes csere. Van aki ezt bevállalja, elfogadja, szereti, én örülnék, ha lenne CPU upgrade.(#38) ->Raizen<-
Skylake tuning? Persze, miután Morcosmedve kezelésbe vette liquid proval. Ugyanez igaz a nem forrasztott SKX-re is, az olcsó 69+áfa alaplapjaival. De tudom, a minőséget meg kell fizetni... -
Malibutomi
nagyúr
Az meg nem is annyira gaz, van aki csak jatszik.
A gond az a 2-3 ember akinek eszebe nem jutna Ryzent vagy Radeont venni, megis mindegyik uj topicban ott vanbak es osztjak az eszt hogy azintel NV mennyivel jobb. Ugy latszik ez a szorakozasuk, vagy olyan labilis egyenisegek hogy napi tobbszori onigazolasra van szukseguk mert erezniuk kell milyen jol dontottek. Mintha a hardvertol tobbek lennenek... -
->Raizen<-
veterán
Azert szol gamerol meg stb mert itt az emberek foleg arra vesznek hw-t sok itt a gamer. Es a pc piaca foleg az kulonben hogy adnak el azt a sok draga alkatreszt atlag embernek na?
Vannak egyeb piacok de azokat ne keverjuk ide itt most a gaming a lenyeg userek nagy resze azt sem tudja mi van a gepeben, mi itt kissebbsegnek szamitunk hogy kepben vagyunk nagyjabol a dolgokkal mi micsoda, mi a szerepe.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vannak egyeb piacok de azokat ne keverjuk ide itt most a gaming a lenyeg userek nagy resze azt sem tudja mi van a gepeben, mi itt kissebbsegnek szamitunk hogy kepben vagyunk nagyjabol a dolgokkal mi micsoda, mi a szerepe.