- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Hát... minap pont a villamoson sikerült a babakocsis kismamára rávágnia a 17-es sofőrjének az ajtót olyan szakaszon, ahol nem kell lámpák miatt sem sietni: leszálltak ketten azon az ajtón, rájuk is rá akarta csukni az ajtót, de visszalökték, aztán a kismama hátrált ki és a babakocsira simán rázárta megint.
Odamentem a fülkéhez, bekopogtam, hogy megkérdezzem, hova ilyen sietős, hogy se a belső kamerákat, se a tükröket nem ér rá ellenőrizni... elhúzza az ablakot:
- Mivan?
- Nem mivan, hanem tessék, és jó napot! De ne aggódj, elmegyek én a végállomásig szívesen, ráérek, az a minimum, hogy az előbbi eset jelentve lesz.
Az is lett. Balszerencséjére nagynéném ugyan ezen a vonalon vezet, járatszámot és a pontos időt felírtam, nagynéném meg a nevét is meg tudta mondani.-
Kiskoromban volt, hogy az Ikarus anyámra csukta leszállás közben az ajtót, mikor én már lent voltam (ő meg nem).
tl;dr: történnek ilyen esetek, hogy véletlen (anyám nem igazán láthatta tükörből sem a buszsofőr) vagy sem (fenti villamosos eset), a különbség, hogy exhibicionista világi áldozatként vagy normális hétköznapi emberként reagálja le a szituációt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Blindmouse #62 üzenetére
Várj, az egész mondatból annyi esett le, hogy szemészet?
-
Mister_X
nagyúr
De, mind ilyen. Ez a baj... Én az OBSI-n konkrétan rettegtem, tiszta szocreál hangulat, omló csempe, leamortizált mosdó teliszarva, doki a 48 órájában (ha nem hallom, ahogy ezt kitárgyalja az asszisztenssel, el se hiszem), aztán meg így feküdjek fel az asztalra. Másik kórházból meg elhajtottak fejsérüléssel, hogy nem helyi beteg vagyok. Ez a baj az egészségüggyel. És lehetne tenni ellene, már megint a rohadt stadionokat kell felhozni, de ez a jelenlegi: ki van dobva a pénz az ablakon, páran gazdagabban alszanak, holott mehetett volna máshova a pénz. Például helyretenni az OBSI-t csak a Grupama árából olyan szintre, hogy azt A Nyugat is megirigylené. Orvosokkal, nővérekkel jelen helyzetben nem lehetett volna mit kezdeni, bürokrácia meg túlterheltség megmarad, de legalább a kórház olyan lenne, amilyen.
De várom, hogy te milyen konstruktív példával állsz elő az egészségügy helyretételére. Kíváncsi vagyok.
-
Mister_X
nagyúr
"az épület állapotának nem sok köze van a magyar egészségügyhöz" - tehát az az intézmény, amiben egészségügyi ellátás folyik, nem az egészségügy része? Vagy hogyan kellene értelmezni?
Az a baj, hogy a hazai politikai viszonyok mellett másképp nem is lehet a témát megközelíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest