- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Hmmm... Én is hallok hangokat folyamatosan. Hőtágulástól kezdve az egyebekig. Betörőkre éjjelenként nem gondolok, mert tudom, hogy nem egyszerű dolog bejutni ebbe a házba, szóval nem izgatom magam.
Amúgy én hiszek a szellemekben. (főleg hogy taoista vagyok) De a hangokon sosem izgatom magam. Ha szellem az és akar valamit, akkor jöjjön, szólítson le és kész. Még ha úgy is érzem, hogy ott áll mellettem. Nem érdekel, nem tudok vele mit tenni, ha akar valamit szól. Amúgy sem vagyok ijedős típus.
Már nem is tudom elképzelni a csöndet, ilyen aranyos kis neszek nélkül.A halál félelem nálam megint egy más téma. Belegondoltam már komolyan a témába, mint már elég sok mindenbe. (talán túl sok mindenbe) Van halál félelmem, mint minden normális embernek, de nem viszem túlzásba. Ha meghalok, meghalok, nincs mit tenni. Így rendelte el a sors.
Na de ez csak az én néző pontom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- RAM topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest