- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
" .... Én azt gondolom, hogy a koncepcióalkotás is tervezés. ... "
az is tervezés, hogy merre tanul tovább valaki ... ha évek múltán kiderül, hogy mégse jó neki az adott iskola ... akkor mit mond? tervezési hiba?
korábbira reagálva: szerintem nincs olyan h szándékos hiba ... mert az a szabotázs ...
szándékosan nem hibázunk, mert ha bekövetkezik a hibás állapot, akkor pont azt akartuk ... ethát nem hibáztunk ..
paradoxon a szándékos hiba ....
-
Nem tudok erre választ adni.
Az első verziót azért tartom valószínűtlennek, mert elvileg az OS-ben benne van alapból.
Az, hogy az i9-es procival miért nem működött, arra csak találgatni tudok.Viszont tesztelési hiba szinte biztosan volt, hacsak nem direkt hívta fel magára az Apple a figyelmet ezzel a kis fiaskóval.
-
De az, hogy jobban belassult, mint az előd az azért volt, mert az elődben szoftveres visszaszabályozás van, ami nem enegdi az intel gyári throttlingját életbelépni (mert az nem annyira jó), ebből meg ez a jobb szabályozás maradt ki.
Amióta ezt a hiányosságot orvosolták, azóta (tudtomal) nem lassul be jobban, sőt, gyorsabb, mint az előd. -
De a tervezés során tudatosan bevállalták, hogy "elégtelen" hütéssel adják ki a terméket, mert így is gyorsabb mint az elözö évi. Ez idáig egy teljesen kerek dolog.
Az, hogy ezt nem sikerült hozni elsöre az energiagazdálkodás kihagyása miatt, azt a teszteléskor ki kellett volna mutatni. -
Szerintem az o szemszogukbol csak akkor hiba, ha kevesebbet fognak kaszalni rajta, mintha valahogy mashogy csinaltak volna.
De szerintem nem ez lesz a helyzet.Ebbol adodoan en inkabb vasarloi hibanak tartom.
A zseblampas hasonlat nem jo, mert a Mac-es tema nem annyira fekete-feher.
-
Szerintem sem (muszaki) tervezesi hiba, mert az adott procibol adott meret mellett (gondolom) kihoztak a maximumot.
Legfeljebb termek-tervezesi hiba lenne egy esszeru vilagban, mert a technikai mai allasa szerint ilyen lapos hazba ekkora kakao nem fer bele.
Az apple eseteben viszont ez nem igaz, mert tudjak, hogy ugyis el lehet adni, tok mindegy, hogy esszerutlen es felesleges.
Olyan, mint a gamer fejhallgato. -
rii
nagyúr
nem azért nem képes ellátni a funkcióját mert hibásan tervezték, hanem mert a marketing gépezet dübörög, és vastag árcédulát rá lehet rakni egy ilyen gépre - ettől a betéveltől csupán korrektség miatt nem akartak elesni, inkább kapjon visszafogott gépet aki megveszi.
tudták ők nagyon jól h ez lesz ... de választhattak - korrektség és a pénz között .. és az utóbbit választották ...
ez a különbség a szándékosság és a tervezési hiba között ...
-
rii
nagyúr
" .... Az, hogy ez most a marketing miatt van vagy nemtörődömségből, másodlagos. .... "
elsődleges .... a marketing az elsődleges.
vagy szerinted nem mutat jól a hirdetésekben az "i9"?
az i9 -nek jelen esetben a marketing ereje volt a döntő ... szóval nagyon nem másodlagos volt a marketing itt, hanem épphogy elsődleges szempont
-
rii
nagyúr
nem nyakatekert érvelés., hanem levezettem, h mért nem tervezési hiba
írd már meg,hogy szerinted mért tervezési hiba ez, amikor ezt így tervezték?
a tervezési hiba az, amikor valami nem úgy működik, mint ahogy tervezték.
adott volt a gépház, adott volt a hűtés, tudták h kevés lsz, de leszarták, mert a fanatikusok - hozzá nem értők ( bocsánat ) megveszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kuponkunyeráló
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest