Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Hja értem, azt gondolod, hogy a tervezési hiba az csak véletlen lehet...
Nem, egy hiba lehet véletlen meg szándékos is.Én annyit írtam, hogy teljesen mindegy, hogy ez szándékos vagy véletlen, ettől még hiba. Tervezési hiba.
Bici
Elsőre le akartam írni azt a példát, hogy minek számít az, ha tervezek egy ZSEBLÁMPÁT, ami nem ad ki fényt? Specifikációnak 100%-n megfelelve egy rossz zseblámpa lesz (rosszul megtervezett). Ez a termék-tervezési hiba. Lehet rövidre lehetett volna zárni a beszélgetést.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest