- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
És az, hogy ez kimaradt az mi? Tervezési hiba (mert nem volt a specifikációban) vagy kivitelezési hiba (mert akartak beletenni ilyet, csak a gyártás során kimaradt)? Vagy milyen hiba lehet még ez, hogy kimaradt?
Tudjuk, hogy kellett volna bele...Kopi31415
Én azt gondolom, hogy a koncepcióalkotás is tervezés. Lehet itt beszélünk el egymás mellett.
Maga a szó, hogy koncepció is jelenthet tervet. -
Polllen
félisten
Nem a throttling-t tekintem hibának általában, hanem ezt a konkrét esetet, ahol az új gép jobban belassul az erősebb HW-val, mint az előd. Ez nem jó irány. Ezzel az Apple is egyetért valamilyen szinten, mert javították.
Amúgy általában a throttling-ről nincs annyi tudásom, hogy megítéljem, ez a jobb vagy az olyan rendszer, ahol ezt nem engedik.
-
Polllen
félisten
Ez így van. Azt csak az apple tudja, hogy ez kiderült-e házon belül vagy sem. És ide kapcsolódik az, amit rii feszegetett. Hogy ez most szándékos vagy véletlen.
De ettől függetlenül ez még egy tervezési hiba, ami becsúszott valahol a termékfejlesztés során.
Ha a hűtésnek megfelelő a TDP keret vagy a TDP keretnek megfelelő a hűtés, akkor ez elő sem fordult volna.Amúgy ez egy esetben nem lenne tervezési hiba. Ha a specifikációban benne lett volna, de a gyártás során ez kimarad. Elméletileg nem erről van szó.
-
MCGaiwer
addikt
egy trabant kasztniba beleépítek egy ferrari motort. a probléma csak az, hogy 150-nél gyorsabban nem lehet menni vele mert az alváz/felfüggesztés nem bírja, meg amúgy is, a trabant fékeivel megállni se lehetne.
Ez akkor most tervezési hiba, vagy pedig nem, mert ugye direkt csináltam?
-
Persze, attól függ, mire akarja az ember használni a gépet. Wördexcellfészbukk elmegy okosórán is manapság...
#19: "a 4K videó vágó, 3D render progik hajtják ki a sz@rt is ezekből" sokáig laptoppárti voltam, de ahogy a fotózás mellett megjelent a videó, pláne nemrég a 4k, építettem egy asztalit. Sajnos hordozható alternatívája nincs még a komolyabb videószerkesztő munkaállomásoknak - ha megállunk 4k környékén, akkor mondjuk 5éven belül lesz. Itt amúgy különösen érdekes, hogyan brillírozik az Apple, uis a videofil népek szeretik alaprendszernek használni az iOS-t.
-
moleculez
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged