Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
válasz
atti_2010
üzenetére
Nem arról van szó, hogy csíkozódik akármilyen játék a kártyával, hanem arról, hogy gondol egyet és beáll mint a szög. Ha veszek egy VGA-t és állandóan meghal, akkor én azt visszaviszem max az első sikertelen driver után. Legyen az AMD, nVidia, VooDoo 2, S3 Trio, uruk-hai, dementor vagy bármi.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
atti_2010
üzenetére
De te nem vagy fanboy, ugye?
Érdekes módon nálam a Bf3-mal sem volt gond, de még ha volt is ilyen hiba, nem igazán összevethető 1 játékban jelentkező hiba alapvető működési hibákkal, nem gondolod? Persze, hogy nem, mert jelenleg az AMD a problémásabb... Jaj, de tudom nálad soha az égvilágon semmi baj nem volt még szoftveresen sem, és ha valakinél van hiba AMD-vel, az kivétel nélkül júzer error, hogy is felejthettem el?!
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érdekes módon nálam a Bf3-mal sem volt gond, de még ha volt is ilyen hiba, nem igazán összevethető 1 játékban jelentkező hiba alapvető működési hibákkal, nem gondolod? Persze, hogy nem, mert jelenleg az AMD a problémásabb... Jaj, de tudom nálad soha az égvilágon semmi baj nem volt még szoftveresen sem, és ha valakinél van hiba AMD-vel, az kivétel nélkül júzer error, hogy is felejthettem el?!