Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbalintka
csendes tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Például a google is sok helyen pythont használ vagy használt (lehet párat átírtak GO-ra, nem tudom).
Pl: AppEngine, Youtube, code.google.comÉn PHP-val kezdtem, néha még tolom is ha kell, de szerintem python sokkal átláthatóbb és tisztább nyelv. De hát ki mit szeret és mit szokott meg, ugye.
-
Béééla
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Ez az anomália abból fakad, hogy a + operátor összeadást és stringösszefűzést is végez, és mivel a javascript gyengén típusos nyelv, ezért az operátor viselkedése sokszor kiszámíthatatlan.
Igen, puskát adni a csecsemőnek
És pont ezért kényelmetlen mert nem azt kapod amit ösztönösen várnál.Nincs ebben semmi megfejthetetlen, ismerni kell a nyelvet, amit használsz.
Attól még hogy ismeri az ember, felesleges gödrök vannak amikbe bele lehet esni. -
Stanlee
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Nalunk a foiskolan az r-t toljak rendesen, en se hallottam elotte rola, csak itt a nemeteknel. Ha ertenek a programozashoz biztos ezt is beprobalnam, mert eleg jo dolgokat lehet banyaszgatni vele :-)
-
bambano
titán
válasz
fordfairlane
üzenetére
ahogy jön fel az adatbányászat, imho úgy fog feljönni az R is.
-
vaso123
csendes tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Olyan nyelv mint az S
))A weboldalukon legalább is ez áll
) -
vaso123
csendes tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Ja, amúgy én már csak röhögök ezeken a felméréseken, grafikonokon.
Pl. a múltkor volt egy olyan, hogy a PHP-sokat, meg Javascripteseket nagyon nagyon keresik, tehát ha ez a szakmád, akkor jó vagy, és akkor volt egy lista, hogy akkor viszont aggódj ha ez a szakmád. És a grafikonon ott volt hogy full stack webprogrammer vagy ilyesmi.
Lehet, hogy ful stack nem keresnek (amit nehezen tudok elképzelni), de ha már az vagy, akkor értelemszerűen értesz a fentiekhez. Doh...
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
"Én sem tudom, hogy kik használnak Pythont."
A Pythont magában nem nagyon láttam, de amolyan kisegítő scriptnyelvként folyamatosan. Teljesen alkalmas arra, hogy néhány száz vagy ezer soros segédprogramokat összerakjon benne az ember - de ezeket nem Python fejlesztők írják, hanem pl C++ fejlesztők.
-
Ixion77
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Érdekességként rákerestem címszavakra egy német álláskeresőben Münchenre szűrve az angol nyelvű hírdetésekben (=jellemzően multik):
java developer: 217 result
javascript developer: 133 result
c developer: 98 result
python developer: 46 result
php developer: 29 result
web developer: 258 resultSzóval keresik a Pythont is, csak nem nagyon. De pl. PHP-nál jobban.
Persze ez egy igen kis területre vonatkozó mintavétel volt, globálisan lehetnek egész mások az arányok.(#11) vaso123: Az én PHP tapasztalataim valóban 6 évvel ezelőttiek. OOP már volt akkor is a PHP-ben, de minek... A fejlesztés meg text editorban történt. (Miközben a Javához az Eclipse már brutál kiforrott keretrendszer volt)
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
Itt körülöttem elég sokan!

Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- HP omen 17-w131ng bontva
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))