Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Érdekességként rákerestem címszavakra egy német álláskeresőben Münchenre szűrve az angol nyelvű hírdetésekben (=jellemzően multik):
java developer: 217 result
javascript developer: 133 result
c developer: 98 result
python developer: 46 result
php developer: 29 result
web developer: 258 resultSzóval keresik a Pythont is, csak nem nagyon. De pl. PHP-nál jobban.
Persze ez egy igen kis területre vonatkozó mintavétel volt, globálisan lehetnek egész mások az arányok.(#11) vaso123: Az én PHP tapasztalataim valóban 6 évvel ezelőttiek. OOP már volt akkor is a PHP-ben, de minek... A fejlesztés meg text editorban történt. (Miközben a Javához az Eclipse már brutál kiforrott keretrendszer volt)
-
Ixion77
addikt
Én OOP-n felnőtt Java programozóként ugyanígy érzek a PHP kapcsán is
Pedig írtam PHP-ban egy komolyabb rendszert, de igazi istenverésének tartom azóta is. Komplexebb eljárásokat debugolni benne rémálom, mint ahogy nagyobb méretű kódbázis változtatása/tesztelése is. A Javascript is agyrém, de a PHP-nél még mindig kezesebb, főleg Typescripttel.
Amit végképp el nem tudok képzelni, hogy a CSS mit keres a listán. Tudtommal az még csak nem is programnyelv.Még egy érdekesség: A nagy programnyelvek népszerűsége mind zuhanórepülésben van. Egyre gyorsul a piac fragmentálódása, válik a programozók élete rémálommá... A C nyelvek zuhanása különösen durva
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB hibátlan, több mint fél év garancia
- Samsung Galaxy S25 256GB - Silver Shadow - Samsung.hu vásárlás (2026.01) + garancia, Kártyafüggetlen
- Adobe Creative Cloud Pro Verhetetlen áron!!
- Keresek: Online számítógépes oktatót (Windows 11, M365)
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- PC Architech NOVA Gamer PC
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig írtam PHP-ban egy komolyabb rendszert, de igazi istenverésének tartom azóta is. Komplexebb eljárásokat debugolni benne rémálom, mint ahogy nagyobb méretű kódbázis változtatása/tesztelése is. A Javascript is agyrém, de a PHP-nél még mindig kezesebb, főleg Typescripttel.