- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
pusihusi #2161 üzenetére
Nekem 3 európai és 1 kínai van.
Tökéletesen ugyanolyan minőség mindkettő, erről biztosíthatlak
Telefonon GPS nélkül is látod, hogy otthon vagy, cellainformációkból és wifiből, ahhoz még a GPS-t se kell bekapcsolni, és betonfalak között nekem is mutatja a kínai műholdakat (de mint írtam, itt nincs szükségem rá). Ettől függetlenül amikor élesben használnám, meglehetősen gyakran 1-2 utcával arrébb rak 1-1 pillanatra, majd vissza, ezt ha olyan helyen csinálja, ahol még sosem jártam, és címre megyek, és elkezd a kereszteződések között ugrálni, akkor konkrétan dobtam volna ki az ablakon. De hát ha neked ennyi elég, élj boldogan vele
és híreszteld, hogy milyen szupi a GPS benne, hátha egyszer elhiszem.
Garidról meg annyit, hogy pont ugyanolyan szopás lesz neked is, mint itt akárki másnak, ha tönkre megy, mert azt is kiküldik kínába, vagy itthon egy sufni szervizbe, akik beleraknak egy refurbished alaplapot, ami megy fél évig megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest