- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
mephi666 #115 üzenetére
Persze, tudom. De 1-ért is el kell felejteni a Passat kategóriát, hiába "csak egy B5.5, B6". 1-ért én 1,5 éve Honda City-t vettem, 83 ezer km-rel. Kötelezőket megcsináltam, kutya baja.
Szeptemberben viszont feljebb váltottam, vettem egy UFO Civicet. Ezen most néz be egy kuplungcsere, kapásból 3-400 ezer. Tisztában voltam vele, jó áron volt viszont.
Első autóm egy régi Swift volt. 2 hónapig kerestem, mire találtam olyat, amit érdemes volt megvenni. Két évig használtam, a kötelező dolgok cseréjén kívül semmi baja sem volt (vezérlés, folyadékok, szűrők). 350 ezer Ft volt. Szóval érdemes inkább megfontoltan autót választani, nem egyből beugrani egybe.
-
mephi666
nagyúr
1ért is simán kapsz olyat, amire fél év alatt ráköltesz még felet, hogy rendben legyen
nővéremék fogták ki jól: gyerekük zenetanárától megvették 500ért a tdi passat-ját, ami első gazdás, végig szervizelt, garázsban tartott... azzal vásárlás óta semmi baj nem volt... csak hát náluk illett már, hogy visszaadja a karma, amit az előző kocsijukkal elvett, mert arra milliós összeg ráment, amit perelnének a kereskedőn (nem tudom hogy áll az ügy)
héten beszéltem munkatárssal, hogy a 92es F-ünket 130ért adtuk el végül... ő mondta, hogy az ő classic-ját (ami pár évvel fiatalabb, c14nz asszem szintén) 120ért se akarták úgy elvinni, hogy 4 jó gumi alatta szép alufelnin és tele a tank
plusz ott a katalizátor is... jön-megy a kocsi, megbízható... csak hát fehér és erősen látszódik rajta, ahogy széteszi alulról a rozsda... (miénk meg rendesen ki lett lakatolva pár éve... az a művelet is kb 180körül állt meg nekünk)
-
Ed3r_X_
nagyúr
Uhh, néhol azért fájt olvasni.
A 2016-os gumiknak mi köze lehetne a műszaki vizsgához? Annyira az még nem is öreg. Nyilván én is lecserélném, de egy használt autónál ez lenne a legutolsó, amin fennakadok.
A Nissant anno meg sem szabadott volna venni 300 ezerért. A küszöb se most kezdett rohadni, az alján is látszott szerintem már az idő (és a rozsda).
300-ért manapság meg biciklit kell venni, nem autót sajna. Ennyiért lelakott sz@rt vesz az ember, amire szintén ráköltheti a vételárat, rosszabb esetben kétszer is.
Nem rosszból, de lehet jobban jártatok volna, ha hozzáraktok még egy kicsit és vesztek valami jobb állapotút.
-
hdman
őstag
Én a közeljövőben akarom meghirdetni asszony 2004-es Mazda2 kiskocsiját, (1,3 benzin, 75 japán vadló, 184e km) kíváncsi leszek
15" alufelni, 2020 as Michelin téligumi, motor váltó, ülés, minden hibátlan és rendezett, olajat, vizet nem eszik,de a rozsda győzni fog
műszaki 2022 december.
Valaki segítene belőni egy kB eladási árat?
-
Eastman
addikt
-
válasz
Luck Dragon #100 üzenetére
A pörkölt eszperente megfelelője.
Ja, Eastman már válaszolt.
-
Eastman
addikt
válasz
Luck Dragon #102 üzenetére
...a fast-food kifejezést is alkalmazza, de azt csak a nyúlra.
-
-
Eastman
addikt
válasz
Luck Dragon #100 üzenetére
Gondolom, kecskepörkölt. ...vagy mókus. Valami szleng felénk.
Kapolcsi haverom nagyon szegény, sok gyerekkel, + egy platós autóval. Telente* szokott hazavinni gázolt vadakat, amiket talál melóból/ba oda-vissza. (Tényleg.) Ő csak street-food-nak híííja a perkeltet. (Tényleg.) ...és nevet. 2022, Mo..
*melegben durva lenne összeszedni, ha nem a te autóddal találkoztak össze.
-
-
törölt tag
válasz
AxBattler #96 üzenetére
Szerencsém volt, nem kicsit nagyon, a Corolla majdnem 0-as lett, amikor mentünk kirándulni.
Kiugrott elénk, mivel nálunk 110 a megengedett így kicsit nehezebb, de sikerült lassítani, és úgy elütni, hogy egy karcolás nem lett az autón, mert valahogyan a nyakán mentem át. Mindezt úgy hogy éjszaka álmosan indultunk.
Szerencsém van, jók a reflexeim, de sokáig nem tudom én sem csinálni.
Úgyhogy nekem is kell majd egy tank sajnos. -
törölt tag
Ettünk, sőt volt após még pörköltet is csinált belőle.
Szerintem finom, a kutyák is ezt mondják, mert kutyakaja az készül belőle rengeteg.
Egyenlőre örülök, hogy van újra melegvíz a házban, így nincs se helyem se időm ilyenre.
Egy bizonyos terv szerint haladok előre, és ez még nem jött el.
A 20 éves tervben benne van, addig ha gondolod elviheted őket, mind néked adom. -
-
-
GreatL
őstag
Nekünk is van... Vagy Opel Astra F vagy Suzuki. Ennyi. De ha nem tartalékautó kell inkább a szalonba megyek. És nem háromszázért... inkább veszek fel hitelt.
-
mephi666
nagyúr
válasz
#90088192 #91 üzenetére
...akkor le kell sózni, fel kell füstölni, ki kell szárítani
viccen kívül ettetek már kengurut? szokott néha lenni errefelé 1-2 boltban, de asszony nálunk a gondolattól is rosszul van, hogy megkóstolja... pár hete vettem füstölt szarvas-sonkát és azt is csak azután kóstolta, miután a 4.5éves fiunkkal bekajáltunk belőle és semmi bajunk nem lett
-
törölt tag
válasz
Foglalt név #90 üzenetére
A kenguru esetén csak arról van infó ami kijön, míg asszonyka esetében csak arról ami bemegy.
Így nehéz hiteles képet festeni. -
törölt tag
Akkor jön az $1 millios kérdés mi jön ki jobban?
- ha egy kis autót évente rommá tör a kenguru akár többször is, esetleg vele együtt az asszonyt is.
- Évente elégetni 2X annyi üzemanyagot de megtartani az autót/javítani mert megéri akár 1X évig is.A kérdés adott én a másodikra szavaztam, így egy ~$300 dolláros javításon túl vagyunk a kenguru miatt, ami a Fiesta esetén TK lett volna és lehet asszony is a kórházban kötött volna ki.
-
-
törölt tag
válasz
philoxenia #73 üzenetére
Látod nem értik az emberek
Az asszonynak ezért is vettünk 3.8l 187kW városba rohangálós autót.
Gondolkozom erősen egy Ford F250 beszerzésén mert a 65 kilómmal nem férek el a Pajeroban.Aztán lehet busz lesz a vége
vagy mozdony
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #68 üzenetére
15l és egy cseppel sem kevesebb.
-
angyalpc2
aktív tag
válasz
angyalpc2 #81 üzenetére
Az összes link kuka lett...óriási..pedig vissza csekkoltam működtek a linkek..osztrák moderátor meglátta hogy .hu..delete.
Lényeg: hahu max 300e beállítva és úgy volt szűrve: Clio 2 Thalia, Citroen xsara, megane1, laguna1, fiat palio, fiat albea, pár volvo peugeot 306 1-2 Fiat stilo, ford focus1 1 fabia, Sajnos el kell fogadni francia/olasz szívóbenzin a válság autó.
Némelyik egészen patika állapotban. De volt szép állapotú fastra is 200-ért kultúr beltérrel...szóval ha keres a zember talál..lehet nem a szomszédban
Mikor vesz az ember kocsit, arra is gondolni kell hogy el kell adni, ezért nem vesznek az emberek sérültet szívesen 2-4 millióért mert eladhatatlan 5év múlva. Mert a koccanás meg parkolás sérült re azt hiszik hogy TC volt. Én a helyedben 1-3 hónap munkapénz után megszabadulnék tőle amíg friss rajta a műszaki és utánna a fentiekből válogatnék még ha távolra is kell utazni érte...de ez én vagyok, én meg se vettem volna piroskát -
angyalpc2
aktív tag
shorturl.at/lpvL4
shorturl.at/pBD38
shorturl.at/aAPUX
shorturl.at/aorDK
shorturl.at/ltyM4
shorturl.at/rswQR
shorturl.at/iIMNX
shorturl.at/wxILV ok foglalkozós, de kb ugyan ott vagy és teli vagy új alkatrésszel
shorturl.at/npFG8
shorturl.at/nAEKU ezt még magamnak is megvenném
shorturl.at/yzGMW
shorturl.at/lrsuJ
shorturl.at/uFRW6
shorturl.at/yEW23 (ezt rohadás szempontjából megnéztem volna..hátha nem vészes)
shorturl.at/yRV56
shorturl.at/bBDT5 váltót 50-ből megcsináltatnám és fullos a kocsi
shorturl.at/nrCIR
shorturl.at/vGMOR
shorturl.at/uDJLN
shorturl.at/rDMQU
shorturl.at/rwxBV
shorturl.at/yAOZ5
shorturl.at/apOT0
shorturl.at/jkJUW jó kicsit fapad
shorturl.at/jJKQ5
shorturl.at/kAD37 ezzz
shorturl.at/iprMY ezz
shorturl.at/styM9
shorturl.at/hmtKU ez
shorturl.at/lzBOS
shorturl.at/yzD67
shorturl.at/tvHZ0
shorturl.at/hiwyV
shorturl.at/gxHR9azt tapasztaltam, hogy kb 200-ig egész korrektek is vannak
aztán 250-nál váltás és a 450-as kocsik(roncsok) 200-al olcsóbban is megjelentek és felhígult a piac
és kb a 200e alatt jobb kocsik vannak mint 300-ért
De őszintén szólva egységnyivel jobb kocsik, mint az az ajtósérült körbetüsszentett moslékosvödör
És még bőven bőven találtam olyat ami megnézésre érdemes lenne -
Eastman
addikt
válasz
Luck Dragon #79 üzenetére
Akkor nem tacsi. Arra tippeltem.
-
-
DEJVID
őstag
És ez a csere miért is volt jó?
-
tboldi
nagyúr
válasz
angyalpc2 #72 üzenetére
Egyelőre felesleges a negyedik, de később még változhat a helyzet. Maga a vírus is a túlélésért küzd, mint minden élőlény, ezért mutálódik és lesz újabbnál újabb (fertőzőbb és olykor halálosabb) variánsa. Közben meg az oltás hatására termelt ellenanyag idővel csökken a szervezetben, ezért előbb-utóbb meg kell ismételni az injekciót, ha tovább akarjuk élvezni a védelmet. Pláne akkor, ha már annyit változott a vírustörzs az eredetihez képest, hogy az oltás "receptjét" is muszáj hozzáigazítani.
Az influenzánál és vakcinájánál ugyanez van, csak az nem kap ekkora figyelmet.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Steve_Brown #74 üzenetére
Mellette állva is teljesen mások a vasúti méretek, mikor csak lépésben gurul, de tőled csak egy méterre, az félelmetes. Nekem ez nem hobbi persze.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
philoxenia #73 üzenetére
Tavaly télen mehettem egy kört gépmenetben Nohabbal a Balaton körül. Teljesen megértem miért gondolod ezt. Leírhatatlan mikor a 2000 lóerős dízelmozdony nyélgázon gyorsít 100-ig
-
angyalpc2
aktív tag
Hát őszintén...
nem tudom mit vártál.Ez magyarisztán
A készlet legaljáról venni, hulladék telep. Ha normálisan működne a műszaki, a 600-es kategória azonnal megfeleződne kérdés nélkül roncstelep. A másik fele is javítgatásra szorulna.
A lélektani határ a netto 600 (+ egyéb költségek kis javítások)Meg amit vettél hát..ennél még a nissan is jobb volt.(igen olcsón adtad, jó nyilván szét volt rohadva, instant bukó vizsga)
a Hyundai Accent meg 300-ért pláne
Egyébként az összes koreaiból ömlik az olaj, még hogy japán korea...pff egy hulladék és a motor teli minőségi problémákkalHa jót akarsz magadnak Renault thalia, clio2, megan 1...esetleg 2 szívó benzin 1.4 75 le vagy 1.2 8 vagy 16 szelep.
Nem rohadnak(annyira), alkatrész gombokért, szerelő van, faék technikák.Ne haragudj de a beltér egy okádás, a zajtó zsanér ha már leszakadt és heggesztve akkor miért nincs fújva.. látszik, főleg hogy hátsó ajtó is csak befújva rá a rozsdára..
Ezzel sem jártál jobbanMi a szakmád, hány éves vagy hogy ennyire a készlet alja, pénztelenség?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hát igen. Használtat eladni nyűg, venni meg csak ha jön szembe a megfelelő... Gyakorlatilag az a jó, ha egy kocsival többed van, mint ami kell, amit használsz. Akkor nem sürgős sem a vétel sem az eladás...
-
válasz
Luck Dragon #68 üzenetére
Ki az a Dönci?
(leírás, kép, ilyesmi)
-
-
Jhonny06
veterán
Tetszik vagy sem, ez félig-meddig user error. Ennyiért nem lehet normális autót találni és az ellenkezőjét várni teljesen irreális. 30 vagyok, emlékszem, hogy kb. 12 éve nézelődött haverom és nagy nehezen sikerült 300 körül egy használható Swift-et találni. 12 éve.
-
mötálhed
tag
Jó kis írás, egyik szemem sír a másik nevet.
Én a nyáron kerestem hasonló árkategóriában autót rohangálósnak, meg az asszony amúgy is most csinálja a jogosítvány így ha porrá töri az elejét akkor legalább csak egy fél agyvérzést kapjak
Sok alanyt már a hirdetés képei alapján kilőttünk. Aztán megnéztünk személyesen párat. Nem vagyok egy autómérnök de azért láttam már egyet s mást, meg faterral sokszor bütyköltünk a házi műhelyben a saját kocsiját. Rohadt tornyú enyhén rozsdás Suzka, már ezek eltántorítottak de a mérete sem volt nekem az igazi a majdnem 2 méteres magasságomhoz mérten így elengedtük. Néztünk egy Nissan Almera kombit. Sok helyen bundásra volt rohadva, illetve a bal eleje valamilyen oknál fogva ronggyá törve (eladó szerint parkolási koccanás) mondom köszi nem. Pedig barátnőm erősködött milyen kényelmes meg milyen szép színe van. Ja meg mennyire rohad
Majd jött egygyárilag fehérreszürkült Renault Megane. Kipufogónak olyan hangja volt mint egy öreg MTZ-nek (áhh csak kicsit megrepedhetett a toroknál), a jobb első kerék külön életet élt menet közben és bár szervós volt annyira lehetett könnyen tekerni mint apám házilag eszkábált betonkeverőjét amin teherautókormányból volt a kiöntő mechanizmus. Így ezt is elengedve már-már feladva épp az utolsó pillanatban találtunk szinte véletlen egy bácsikánál egy kombi Citroen Xsara-t. Az eredetileg 350-re tartott autót mi már 300-ért mentünk megnézni és 275-be állt meg a történet vége. De ezzel jól jártunk. Nem rohadt, nem köhög, belül sincs lepusztulva. 4 darab jó állapotú Hankook 4 évszakos gumi. Elvittem vásárlás előtt egy ilyen előzetes műszakira. Átnézték rendesen, amilyen állapotban van a szaki azt mondta a dupláját is megérte volna. Így szerencsével jól jártam, bár tény hogy siralmas ez az autóvásárlás. -
Foglalt név
addikt
Ezt csak megerősíteni tudom.
Nem tudom, hogy hova dugták el az 1.6 Ecotec-ben az erőt, de valahogy nekem az kilógott a többi közül. A 82 lovas 1.4-ből átülve is elsírtam magam a 125 lovas 1.8 meg rakétának tűnik mellette. Érzésre inkább a 60 lovas 1.4 mellé raknám, mert az a hengerenkénti 2 szelep miatt sokkal használhatóbb nyomatékgörbét tud magának.A cikk brutális reality check volt, ha nem törték volna össze pár autónkat az elmúlt években, szívem szerint adnék egyet Jack-nek, mert az anyagi lehetőségei nem illenek a világképéhez.
-
nevemfel
senior tag
Jó volt olvasni az írásodat (a tördelés kissé tipik logoutos, azaz nagyon egybefolyik, de sebaj).
Én is szoktam időnként nézegetni a használtpiacot, és az a tapasztalatom, hogy mostanság 400-500ezer alatt egyszerűen nincs olyan autó, ami nem kókányolt, nem szétrúgott, nem folyik sehol, nem terminátor lakatolta, elfogadható állapotú gumikkal, kvázi menetkész.
Ami a tulaj/vásárló részt illeti, miszerint nem haverkodni akarsz, hanem autót venni/eladni, sokat elárul az, hogy milyen a személyisége. Amelyik nem köszön, kapásból tegez, harmad/negyedárt ajánl, elhallgat dolgokat, ott az esetek túlnyomó többségében már elnézést, de az autó pont akkora sz*r, mint az ember.
-
tboldi
nagyúr
Maradjon autós témájú a topik, de 2 bő mondatot írok azért és nem is ragoznám tovább.
Anyum ápolónő, épp covidosztályon dolgozik, majdnem minden nap mondja, hogy döbbenetes, hogy míg a 30-40 éves oltatlanok halódnak kétoldali tüdőgyulladással, 15 liter/perccel megy nekik az oxigén, és a szaturációjuk még így is alig van 70-80%, addig a 80-90 éves mamókák-papókák 2-3 oltással meg vígan elvannak, csak azért paterolták őket oda, mert a gyorstesztjük pozitív lett, de amúgy teljesen más okból kerülnek kórházba (pl. elcsúszott a jégen, combnyaktörés).
És nem tudom (bár sejtem), hogy hol terjed az, hogy az oltottak vannak többségben kórházban, ez sem igaz, múlt héten 14 betegből 11 oltatlan volt anyuméknál, és a másik 3 folyosón is hasonló volt az arány. -
stickermajom
addikt
válasz
MasterDeeJay #53 üzenetére
Én sem szórakoznék az eladással kis értékű autónál a célközönség miatt. Egy haver adott most el egy Focust pici pénzért, a tesók nyakára jártak pár napig, hogy fizesen még ezt meg azt, mert a "diagnosztika szerint nem jó a szinkrongyűrű a váltóban".
Kell ez a fenének..
-
mephi666
nagyúr
figyelj, asszony kolléganőjének nevelőanyja ilyen, hogy mindenféle idiótaságban hisz
...beadatták az oltást és utána siettek piócát rakatni az oltás helyére, hogy "az majd kiszívja a befecskendezett mérget... és meg is döglött tőle azonnal a pióca"
...ezek után én nem lepődök meg már semmin
(3. oltás után asszony bizonytalankodott, hogy "jó ötlet volt amúgy beadatni? ...miközben első körben ő erőltette... mondtam is neki, hogy "szólj a piócás embernek!!!"
)
-
-
-
Autó eladást már nem merném saját magam intézni, azaz én úgy csinálom hogy helyi kereskedésnek leadnom és adják el. Így voltam az előző astrával is. (380eft-ért vettem, 300-ért adtam el) [link] Leadtam, kitakarították, rozsdát eltüntették, javítottak valamit rajta és 1 hónap alatt el is adták, nekem a vevőt sem kellett látnom csak aláírni meg a pénzt felvenni. Nem tudom mennyit keresek rajta de nem is igazán érdekelt mert én nem hiszem hogy többért el tudtam volna adni.
Vétel az sokkal nehezebb volt, googlézás, nézegetés stb.
Nekem ugyan G astrám volt, meg voltam vele elégedve mert olcsón vettem és igazából brutál nagy baja nem volt csak sok apróság. Ma már persze az árak miatt lehet a dupláját kaptam volna érte. -
"Az egyhatos big block jól húz."
Itt azért felkacagtam. -
válasz
Jack Hunter #48 üzenetére
"Nem dédelgetek rózsaszín álmokat..."
Akkor a következő mégsem rózsaszín lesz?
És közben megválaszoltad a korábbi kérdésemet is.
-
Köszönöm Eastman, nagy vagy.
Ez úgy kellett mint egy falat kenyér. Okvetlen szólok, ha valahol elakadok.
Tök jó látni amúgy, hogy mennyien vagytok érintettek a témában. Szeretném leszögezni, hogy nem kívánom megtartani az autót. Azért nem a Nissant javítgattam tovább, mert elérte a számomra már fájdalmas fenntartási költségeket. Úgy vagyok vele, hogy egy 300 ezres autóra nem fogok még plusz fél milliót kidobni. Egyszerűen nem térül meg. Ha szervizbe vinném, legalább három napig nem lenne kocsim, de olyat is mondtak, hogy másfél hét. Mivel anyukámat heti kétszer fuvaroznom kell, ezért kellett gyorsan valami olyan, ami gurul. A Nissan zörgő vezérlése számomra már tarthatatlan volt, féltem tőle, így mennie kellett. Ez az piros ócskavas per pillanat pont arra jó, amire a Niszmony csak korlátozottan:közlekedni. Összes papírral, biztosítással, alkatrészből megállt 280 ból. Az elv ugyanaz mint az ezüst cirkálóval: egy évig most mennie kell, mert minden át lett nézve rajta, és üzembiztosnak tűnik. Nem dédelgetek rózsaszín álmokat: jövőre meghirdetem, egy év műszakival, vigyék. Ha nem kel el, eladom alkatrészenként.
-
-
5w40
csendes tag
Mi a gond, baj a 2016-os gumikkal?
-
válasz
Jack Hunter #9 üzenetére
'Bitcoin van-e alatta? (mármint katalizátor...)
Azért durva, hogy telibe fújták pirossal a hátulját...
Melyik motorkódú szív dohog benne? -
-
válasz
Luck Dragon #37 üzenetére
Ok.
mod: A2 nagy kedvenc de ritka szar az ülése. Nekem 100km után megfájdul benne a derekam mert nem támaszt semmit + hülyén kinyújtott lábakkal kell vezetni. Jóval magasabban van a padló elöl mint más autókban mert oda van bezsúfolva egy csomó elektromos kütyü vezérlője a sofőr lába alá a padló alatti zárt rekeszbe. Szarjon sünt aki az így tervezte meg.
-
-
válasz
Luck Dragon #33 üzenetére
Musa ugyan ez kb. Abban kényelmesen elvoltam a 184 centimmel és 120+ kilómmal.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #33 üzenetére
Ha hiszed, ha nem, nagyon is. De tényleg.
Még a Renault Twizyben is elférek. -
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #29 üzenetére
Mit röhögsz?
-
Üdv. a klubban. Erre is rá fogod költeni inged gatyád és pont ugyanúgy rohad mint a Nissan.
Én is birkózok vele rendesen. Hiába kerül fillérekbe hozzá minden húsz évesen már kéri az alkatrészt rendesen. Rozsda is csámcsog rajta a kritikus pontokon szóval pont ugyan olyan pénztemető ez is mint bármi más ennyi idősen. Mondjuk nekem annyi előnyöm van, hogy az enyém ingyévót'. -
-
tboldi
nagyúr
Amúgy teljes mértékben megértem a felmerült problémáidat az autóvásárlással kapcsolatban, de amikor 1 milka környékén is csupa szemét van, akkor harmadannyiért pláne mit várjon az ember?
Nem sértésnek szánom, ne értsd félre kérlek!Mi tavaly nyáron kezdtünk keresni anyumnak városban szaladgálóst 1M-ért, hasonlókat éltünk át, de 3-4 hónap és vagy 25-30 lyukrafutás után sikerült találni egy tök jót, egy 2007-es Lancia Ypsilont. Technikailag egy 2-es Punto más köntösben, jobban felszerelve, bőrbelsővel. 900-ért kaptuk meg (jó sztori ez is
), de nyilván erre is kell még költeni, hogy fasza legyen, eddig már ~150k rá is ment, de még pár apróság hátravan (hátsó fékdobok, lengéscsillapítók, ajtóteleszkópok, távirányítós zár, patentek, gumi biszbaszok, kopott emblémák).
Illetve 1-2 éven belül erre is kelleni fog gumi, a Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 a kiszemelt, ez inkább téliesebb keverék, de nem baj, anyum úgy sem olyan gyakorlott, mint én, neki jobb, ha van biztonsági tartalék télen. -
mephi666
nagyúr
idén 30 éves F-et adtunk el október elején 130ért
ferdehátú, 6-7 éve rendesen kilakatoltattuk, küszöb és üzemanyagbetöltő környéke azóta is rendben volt... műszakilag korrekt volt a gép teljesen, mindig ráköltöttük, amit kért, nem is hagyott soha cserben... (egyszer kifogyott a benzin, mert a régi óra felakadt
...egyszer meg a gyári kuplungbovden szakadt el a városban... gyári volt még, filléres tétel... hengerfej 5 éve rendberakva, 6-7 éve vezérműszíjkészlet cserélve, kormánymű 1 éve felújítva, stb...)
ilyen sztori volt itt eladás során
...aztán jött még egy srác megnézni, aki láthatóan értett hozzá, de ő nem saját részre kereste, majd a 3. érdeklődő teljesen komoly volt és el is vitte azonnal... akkor már 160-ért volt hirdetve, érdeklődött róla, körbenézte, tettünk egy próbakört, fülelte rendesen... neki opeljei voltak szép számmal, egészen gsi astra-ig bezárólag
...kör végén leállította és csak akkor tért az anyagiakra, amikor már nagyjából látta, mi az alku tárgya... mondott 130-at, alku nélkül leokéztam, mert korrekt vevővel nem akartam b*szkodni a filléreken... ja, a srác azon tette le a haját, hogy a tetőkárpit nem lógott... nézett is, hogy mi 10 éve ilyen állapotban vettük... látott már pár opelt, de ilyen idős kocsinál tetőkárpitot ilyen állapotban nem
ui: azóta lett 2007-es B Zafira 1.1ért... tisztában voltunk, hogy erre kb az árának fele rá is fog gurulni rövid időn belül... azt még talán nem értük el, de közeledik és a hibalistán már nem sok tétel van (napi használatot nem befolyásolja)
-
tboldi
nagyúr
válasz
Jack Hunter #19 üzenetére
Nexent kellett volna venned, akkor esélyesen nem lett volna semmilyen gondod, nagyságrendekkel jobb gumi. És kb. egy 1000-essel drágább csak darabonként, mint a Taurus az Almera méretében.
-
Nem lett volna egyszerűbb a Nissant megtartani, és ennyit rákölteni amit az "új" autóra költöttél?
350-ért már van Logan is, 2 légzsák+klímával, abs-szel, 1.4-es motorral. Gondolom abból is lehetne még alkudni. Tudom a dácia állítólag fos, de igénytelen, meg olcsón fenntartható. Ha nincs keret, akkor pont jó. -
river_kwai
újonc
válasz
Jack Hunter #17 üzenetére
EZ volt kéznél. Nekem, aki 3 éve nem vezettem manuális váltós autót, rettenet volt, a kuplungját inkább hagyjuk....de megszoktam.
-
-
-
válasz
river_kwai #11 üzenetére
Ez is jó tütü. Bár kutyaszállítónak talán inkább valami dobozos. Berlingo, Doblo,stb.
-
-
válasz
WhiteWalker #10 üzenetére
Csak úgy érdemes,ha valaki mosolyog is.Így legalább én is mosolygok.
-
Eastman
addikt
-
tboldi
nagyúr
Pontosan milyen 4 évszakos volt a Nissanon? Mert azért kategórián belül is lehetnek nagy különbségek.
Nekem Michelin CrossClimate+ van a Honda Jazzemen, ez kifejezetten nyárias keverék, de azért mertem bevállalni, mert egyrészt itt, Mosonmagyaróváron sosem jegesek az utak, akkora sókupacokat elszórnak, ráadásul síkság is van, másrészt pár éve már az a tendencia, hogy igazi, sokmínuszos tél nincs is, max. csak pár napig, viszont kánikulából annál inkább kijut, egyre több az évi napsütéses órák száma. És bejött, a felhasználói szokásaimhoz nagyon is passzol, rendkívül elégedett vagyok velük.
-
Eastman
addikt
válasz
Jack Hunter #6 üzenetére
A vonóhorogból arra tippelek, hogy a Pirike segített építkezni...
-
river_kwai
újonc
válasz
Jack Hunter #9 üzenetére
Szia! Ezt a Skoda Octavia I.-et (1999-es), 330 ezerért vettem harmadik autónak, elsősorban azért, hogy a kutyáimat szállíthassam benne, majd rá lett költve még vagy 150 ezer, ennyiben van most. Afféle szaladgálós autó lett itt a kisvárosban, 23km-re Pesttől, az agglomerációban.
Elsősorban belső optikai tuning és villamos gondok megoldása volt az elsődleges, hogy bele akarjak ülni...
-
WhiteWalker
nagyúr
Én jót nevettem az írásodon
Viszont cseppet sem vicces true story...
-
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Ajjaj, hát ha még látnád a generátor szíjat!
Amúgy szintén megkapta az alap dolgokat,és a külsejét leszámítva nem olyan rossz szekér.
-
-
-
-
Imádtam olvasni , de “”A tornyok repedezettek. “” ez nem jó jel
-
Csak kíváncsiságból: mekkora méretű helyen laksz? Tanya, falu, város?
Mert nem tudom, miért kellett ilyen gyorsan autót venni.
-
Eastman
addikt
...bocs, de a „Kopasz” háza mikor épült / lett felújítva? Azt néztétek?
-
Eastman
addikt
Bátor vagy.
-
alcsa
senior tag
A kovetkezo rulett astra?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Halihó!Úgy alakult, hogy megszabadultam a Niszmonytól.Az utóbbi időben egyre több pénzt igényelt, ami a jelenlegi...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest