- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Luck Dragon #37 üzenetére
Ok.
mod: A2 nagy kedvenc de ritka szar az ülése. Nekem 100km után megfájdul benne a derekam mert nem támaszt semmit + hülyén kinyújtott lábakkal kell vezetni. Jóval magasabban van a padló elöl mint más autókban mert oda van bezsúfolva egy csomó elektromos kütyü vezérlője a sofőr lába alá a padló alatti zárt rekeszbe. Szarjon sünt aki az így tervezte meg.
-
válasz
Luck Dragon #33 üzenetére
Musa ugyan ez kb. Abban kényelmesen elvoltam a 184 centimmel és 120+ kilómmal.
-
Üdv. a klubban. Erre is rá fogod költeni inged gatyád és pont ugyanúgy rohad mint a Nissan.
Én is birkózok vele rendesen. Hiába kerül fillérekbe hozzá minden húsz évesen már kéri az alkatrészt rendesen. Rozsda is csámcsog rajta a kritikus pontokon szóval pont ugyan olyan pénztemető ez is mint bármi más ennyi idősen. Mondjuk nekem annyi előnyöm van, hogy az enyém ingyévót'.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Halihó!Úgy alakult, hogy megszabadultam a Niszmonytól.Az utóbbi időben egyre több pénzt igényelt, ami a jelenlegi...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest