- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Autó eladást már nem merném saját magam intézni, azaz én úgy csinálom hogy helyi kereskedésnek leadnom és adják el. Így voltam az előző astrával is. (380eft-ért vettem, 300-ért adtam el) [link] Leadtam, kitakarították, rozsdát eltüntették, javítottak valamit rajta és 1 hónap alatt el is adták, nekem a vevőt sem kellett látnom csak aláírni meg a pénzt felvenni. Nem tudom mennyit keresek rajta de nem is igazán érdekelt mert én nem hiszem hogy többért el tudtam volna adni.
Vétel az sokkal nehezebb volt, googlézás, nézegetés stb.
Nekem ugyan G astrám volt, meg voltam vele elégedve mert olcsón vettem és igazából brutál nagy baja nem volt csak sok apróság. Ma már persze az árak miatt lehet a dupláját kaptam volna érte.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Halihó!Úgy alakult, hogy megszabadultam a Niszmonytól.Az utóbbi időben egyre több pénzt igényelt, ami a jelenlegi...
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest