- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
L.a.c.a.s #19 üzenetére
Light Harmonic sikeres Kickstarter-es USB DAC kampánya kapcsán ecsetelte, hogy a hifi-gyártók végre megint próbálnak a szélesebb rétegek számára is elérhető, minőségi hifi eszközöket gyártani, a kor szellemének megfelelően digitális file-ok lejátszására
A gyártó kliválóan pozícionálta a termékét, Kickstarteren sikeres lehet, egy olyan közösségben, ahol bármit hajlandóak megvásárolni és kifizetni meghallgatás nélkül és anélkül, hogy valaha is egyetlen darab készült volna belőle (sorozatgyártásban). Szóval az a termék sem az audiofil közönségnek készült, azok nem vásárolják. A termékben van jópár fölösleges marketingfunkció (selling point), ami csak arra szolgál, hogy a fenti célcsoport vásárlási ingerét fokozza. Mint említettem semmi gond nincs az ilyen termékekkel, ezek is megtalálják a maguk vásárlói bázisát, szükség is van ilyen termékekre, mint az a kickstarteres projektből is leolvasható. De ennek a közönségnek selling pointok kellenek, nem audiofiles hangvételű beszámolók.A cikkel első sorban azt próbáltam bemutatni, hogy egy olcsó megbízható használt notebook és USB DAC használatával kiválóhordozható hálózati hifi lejátszót lehet összeállítani 100.000 forint környéki összegből, ami akár másra is használhatü.
A cikk nem általában erről szólt, hanem konkrétan az adott termékről, és mivel a pixelesek rakták ki, így lett marketingszaga a dolognak. Persze én nem tudhattam, hogy ki van a háttérben.Ettől függetlenül természetesen köszönjük a cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest