- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
L.a.c.a.s #19 üzenetére
Light Harmonic sikeres Kickstarter-es USB DAC kampánya kapcsán ecsetelte, hogy a hifi-gyártók végre megint próbálnak a szélesebb rétegek számára is elérhető, minőségi hifi eszközöket gyártani, a kor szellemének megfelelően digitális file-ok lejátszására
A gyártó kliválóan pozícionálta a termékét, Kickstarteren sikeres lehet, egy olyan közösségben, ahol bármit hajlandóak megvásárolni és kifizetni meghallgatás nélkül és anélkül, hogy valaha is egyetlen darab készült volna belőle (sorozatgyártásban). Szóval az a termék sem az audiofil közönségnek készült, azok nem vásárolják. A termékben van jópár fölösleges marketingfunkció (selling point), ami csak arra szolgál, hogy a fenti célcsoport vásárlási ingerét fokozza. Mint említettem semmi gond nincs az ilyen termékekkel, ezek is megtalálják a maguk vásárlói bázisát, szükség is van ilyen termékekre, mint az a kickstarteres projektből is leolvasható. De ennek a közönségnek selling pointok kellenek, nem audiofiles hangvételű beszámolók.A cikkel első sorban azt próbáltam bemutatni, hogy egy olcsó megbízható használt notebook és USB DAC használatával kiválóhordozható hálózati hifi lejátszót lehet összeállítani 100.000 forint környéki összegből, ami akár másra is használhatü.
A cikk nem általában erről szólt, hanem konkrétan az adott termékről, és mivel a pixelesek rakták ki, így lett marketingszaga a dolognak. Persze én nem tudhattam, hogy ki van a háttérben.Ettől függetlenül természetesen köszönjük a cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest