Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz elfelejtette #99 üzenetére
#99 elfelejtette
Nálam ilyet csinál, ha kijelölöm a hozzászólás számát és a nevet, majd beillesztem.
Középre és külön sorokba teszi.elfelejtette: bocsánat, veled demonstráltam!
Így néz ki, de érdekes, mert miután elküldöm, már egy sorba kerül.
Most nézem, a régi szerkesztővel jó. Akkor addig igyekszem azt használni.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
elfelejtette
veterán
Az volt már, hogy az egy szerzőhöz tartozó "sorozat" korábbi bejegyzései nem érhetőek el az adott cikkből, ahol linkelve voltak, mert azok linkje megváltozott?
Pl. korábbi:
https://logout.hu/bejegyzes/plevips/epitkezunk_4_resz_2024.html
Új link:
https://logout.hu/blogbejegyzes/plevips_epitkezunk_4_resz_2024.html[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
7
addikt
Ha már homár; engem az is meglep, hogy pont a címlapos és különképes írásoknál nincs semmilyen formában feltüntetve a szerző. Elvileg azok külön figyelmet érdelmek, így pont ott várnám leginkább a szerző kiemelt megjelenítését is.
Szerintem erre élhető kompromisszum, ha a hsz-szám mellett is megjelenik a miniavatár és a szerző neve (vagy akár csak az avatár, hoverrel szerző neve).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Az amúgy nem játszik, hogy a fórum legyen tök ugyanaz minden site alól, de a felhasználók beállíthassák siteonként a használni kívánt színeket?
-
HÁZIGAZDA
időszerű lett volna 10 évvel ezelőtt kb., a végtelen+3 évig lett húzva, de most már muszáj volt.
mindenki: ahogy szoktuk, most is mennek majd fel mindenféle patchek, de lezsó most lefeküdt csicsikálni , szóval kis türelem, ne kapjon senki agyvérzést, ha nem változik valami egyszerű sem órákig.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Nekem bejön, azt gondoltam hogy majd nem fog tetszeni a változtatás, de mégis. Jó a színkombináció, valamint a főmenü háttere sem raszteres, mint az IT café- nál, utóbbi nem szép sztem.
Így most a Logout néz ki a legjobban, nem is kell semmit változtatni sztem, esetleg csak az esetleges bugokat.A 3 test probléma nem megoldható.
-
7
addikt
Érett már, hurrá! Szoknom kell még bőven, de az sosem rossz.
-
totron
addikt
Mi innováció azon, hogy nagyobb nagyítás kell egy rosszabb élményért? Főleg a mai, 16:9-es világban ez még rátesz az innentől csak idézőjeles áttekinthetőségre: 3 komment /képernyő, fasza. Ezen felül a betűtípus sem kedvez az olvashatóságnak-átláthatóságnak-értelmezhetőségnek és ez nem csak az újdonság keserű varázsa, hanem egzakt hátrányai vannak ennek a sémának..
Bug?: vágólapról jövő, 1db dőlt karaktert követően dőlten akarja folytatni a történéseket a textbox.
-
Graphics
Jómunkásember
Hál'istennek, mert én már az egységes felület híve voltam, így a logoutot nagyon nem olvasgattam.
Csak néha odakattintottam, de így talán hamarabb nyomok rá.
A régi design biztos sokakban nosztalgikus érzelmeket kelt, de totál elavult volt már...
Ilyen 2000 évek eleje hangulatot árasztott.
Megértem az embereket, ahogy öregszünk nehezebben bírjuk a változást, de időszerű volt. -
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Én is alapvetően üdvözlöm a változást, le a kalappal. A szín nekem túl sok, de megoldom valahogy kliens oldalt majd.Viszont arról nem találtam infót, hogy a toplista mi alapján működik? [link] Pl a legkarakteresebben most a végén látom a nickem. Ez automatikus valami alapján, vagy manuális?
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
-
Hintalow
senior tag
Jó lett, ideje volt, túl régi volt már az előd
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Apollyon
Korrektor
Ha már színek, a régi narancssárgás-barnás kombó jó lenne, de mindenképp valami nem kék, nem hideg szín a Ph mintájára.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bambano
titán
Nem ártana arról informálni az olvasókat, hogy a nagyítást érdemes újra beállítani. Amikor a régi oldal beállításaival néztem rá az új rendszerre, széthullott az egész a fenébe. Utána beállítottam a default 100%-os nagyítást, majd felnagyítottam akkorára, hogy kitöltse a monitort. Így már csak olyan gagyi, mint a többi.
A színeket cserére javaslom, feketét csak temetésen.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Steve1207
veterán
Nincs valakinek egy screenshot a régi logout színsémáról? Elég egy részlet, ha ott van mögötte, benchmark vagy bármi, csak pár alap színkód miatt. Jöhet pm-ben is, hogy ne itt szemeteljük tele. Mivel ez volt az utolsó lapcsalád, ami átváltott, most már kénytelen vagyok megkérdezni, eddig csak vándoroltam oda, ahol még aktív volt a régi fórum felület. Köszi.
[ Szerkesztve ]
.
-
Dr. Oid
aktív tag
Nem tetszik, hogy minden egyben van a főoldalon, de ezt már írták asszem mások is.
Továbbá: az írások melletti avatár vagy kép összevissza méretben jelenik meg:Ez bug vagy feature? Ja, és +1 az avatár alatti név kiírásának. Ez így fura, sok az azonos avatár, de még ha mindenkinek más is lenne, akkor is félig informatív csak. Simán van, hogy valakinek a neve ismerős, és azért kattintok, de az avatárt sose fogom megjegyezni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
joghurt
addikt
Milyen beállításokkal mentetted végül az "Új Logout - próbakör" bejegyzésed? A PH! címlapra ki vagy emelve, a Logouton egyáltalán nem látszol.
[ Szerkesztve ]
A tej élet, erő, egészség.
-
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #61 üzenetére
megnézzük, meg a többiek ötleteit is. háttérmunka is van ezerrel ma, szóval kis türelmet, de aztán peccselgetünk az előttünk álló napokban.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
ldave
félisten
Az oldalam elején van pár régi, be nem fejezett írás, ezeket lehet törölni valahogy?
A Slime draws near! Command?
-
MasterMark
titán
Ami hianyzik:
- kulon oldal a kedvenceknek ahogy regen, lehetne belole egy ilyen dashboard a kedvencek + a legutobb itt szoltam hozza reszbol, egy kulon lapon, hogy ne kelljen idiota lenyilo menuket nyomkodni.
- ha ramegyek az uj hozzaszolasok szamara mint regen, nincs semmilyen indikator, hogy honnantol vannak az uj hozzaszolasok. Regen egy keret volt a hsz szama korul.
Switch Tax
-
Archttila
veterán
ha vannak nagyon könnyen megvalósítható, apróság ötletek
Nekem lenne: mobil nezetben a felso menusav alulra helyezese, vagy legalabb opcionalisan valaszthatova tenni.
Illetve picit off de dark mode alatt a kodreszletek olvashatatlanok, igy kvazi hasznalhatatlan a sotet tema.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-
-
-
-
Egy új korszak kezdete.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest