- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyávogi
tag
nos, igen, az kétségtelen, hogy a reklámokból, meg a médiából folyamatosan adagolt szemét-tenger, nem segít a probléma megoldásában, sőt!, de azért nem lehet kizárólag erre kenni a dolgot. Konzumidióták, egoisták és érzéketlenek nem lesznek az emberek csak attól, hogy mit látnak, hallanak a tv.ben, újságokban.
Az is kevés önmagában, hogy ha valakinek megvan a maga baja, netán komoly problémákkal küzd, én többször is találkoztam olyanokkal, akik úgy segítettek másoknak, hogy ők maguk is segítségre szorultak volna. Gondolom, mert sokkal inkább átérzik a sorstársak problémáját, mint azok, akik épp felhőtlen(ebb)ül éldegélnek, ''mindenki törődjék a maga bajával'' felirattal a mellkasukon.
Az már jobban hozzájárul szerintem az effajta moráltalanság kialakulásához, hogy a szülők legtöbbje, kénytelen reggeltől estig robotolni a család eltartása érdekében és ha este hazajővén, még ébren találja az egész délután cenzúrázatlanul tévéző, netező gyerekét, már nem veszi a fáradtságot, hogy elbeszélgessen vele. Max.'' a mit ettél?'' ,''jött levél?'' ,''feladtad a csekket?'', stb kategóriás kérdésekben. Ha az emberek eleve kicsit többet feccölnek a szeretteikkel, családjukkal való kapcsolatukba, ha a valódi értelemben beszélgetnek , akkor másokra is jobban odafigyelnek.
Más. BKV, az örök kedvencem: engem még jól meg is szóltak a kombínón, mikor a 15 hónapos gyerekemmel, 6 hónapos, jól látható terhes pocakkal felszálltam és úgy kapaszkodtam meg, hogy a hátamat is megtámaszthassam. Persze hogy senki nem adta át a helyét, viszont jól beszóltak, hogy akadályozom a fel és leszállást és mér' nem megyek inkább gyalog...
szerencsére nem csak ilyen van, és léteznek kedves emberek, akik ismeretlenül is segítenek pl. D4rkm4n is, meg mások is....
szerk: helyesírás....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sajnálom, ismét csak egy jól ismert TV-s reklámszöveget tudok idézni címnek. Így van ez,...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest