Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz KINKY_007 #104 üzenetére
Beállította a WLAN-t, bár a routerben nem kapcsolt be tűzfalat, így egy kicsit morci voltam, mert egész du. anélkül ment a net.
Viszont a sávszélesség mindenért kárpótolt. Ez is csak ''akár'' tíz megabitperszek, de erre inkább érvényes az akár, mert ez 5-6 körül tölt, ellenben a T-Online féle akár 8-cal, ami soha nem volt több mint kettő.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #102 üzenetére
Egy hatalmas feketepont a UPC-nek.
A telefonban megadotthoz időhöz képest (9-től fél 2-ig) fél órás késéssel fog érkezni a szerelő.
Nem érdekel a dugó, nem érdekel, h. sok a munkája, nem érdekel semmi kifogás. (Gondolom) Azért adnak meg ilyen tág intervallumot, mert ezeket is beleszámolják.
Kiköszörülheti a csorbát, ha beállítja a WLAN-t -ugyanis el kellett indulnom dolgozni.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Ma lesz a Nagy (szolgáltatóváltó) nap.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
intelfan:
Nem érted a problémámat...
Mit kezdesz ezzel a hatalmas adatmennyiséggel?
Egyébként a gyorsabb net nekem arra kell, h. mikor letöltök egy nagyobb adatmennyiséget (pl. videó, flash tartalom, PDF, stb...) gyorsabban jöjjön be.
Tehát?
Lord Myn:
Pont erről beszélek... Minek töltsem le, ha meg sem nézem? Csak azért, h. meglegyen?Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Olvasd át mégegyszer az összes vonatkozó írást, szabályzatot, mert nálam is azzal takaróztak (igaz, én T-Online-os vagyok még négy napig ), h. akár 8 Mbps-sel fogok tudni letölteni a sávszélesség emelés után.
A linkelt zene nagyon jó, de én nem szeretem, mikor így, a tömegközlekesdési eszközökön énekelnek...Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz sirarcheer #48 üzenetére
Azt olvastam v.melyik topikban, h. nem kell resetelni a modemet.
Egyébként nálam semmi nem segített, mert próbáltam ki-bekapcsot, restartot, resetet -ebben a sorrendben...
Telefonálgatni meg már nem akartam, inkább szolgáltatót váltottam...Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #42 üzenetére
7-étől chellon nyomom én is...
A korábbi tévinformációimmal ellentétben én már eleve a 10 Mbps / 1 Mbps sebességű hozzáférést kapom...Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #30 üzenetére
Nem tettem meg a kísérletet...
Nyeljék le a sávszélesség n-emelésüket!!!
Megrendeltem online a chello extreme-csomagját -olcsóbb havidíj, eleve magasabb sávszélesség (5 Mbps), majd május végén egy laza duplázás...Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
''Amugy a bekötések renden vannak, a szűrő a kábelen van rendesen, nincs levegőben lógó halott vezetékdarab ajtón belül?''
Mindent többször átellenőriztem, halott vezetékdarabról nem tudok (egyébként mi ez? ). Az lehet probléma, h. elég sok kábelt feltekertünk (mert korábban máshol volt a modem és ott még kellett a sok-sok kábel)?Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest