Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelfan
aktív tag
válasz
Viktor0610 #72 üzenetére
az adatmennyiség igényéről no comment ha nem baj
én csak azt szerettem volna vázolni hogy amin szerintem nem időztél eleget hogy ha egyszer is átléped a korlátot felbontják egyoldalúan a szerződést, az pedig hogy ki mire használja a netet és mennyire használja ki az őt igencsak kihasználó szolgáltatóját szerintem mindenki szuverén joga hogy eldöntse, én nem kereskedek adatokkal vagy ilyesmi, az nekem túl macerás és veszéljes is lenne, nem vagyok az az ember aki erre a feladatra termet, viszont kifizetek havi 9k-t
de dobjuk is a témát, kinekez kinek az
a tvnetet pedig azért említettem mert egyrészt a lekorektebb ügyfélszolgálatuk van másrészt elég széles körű a szolgáltatási területük az országban, és az iptv szolgáltatásuk ellentétben a tonlineossal több tvre is alkalmas, illetve jó áraik vannak, szerintem és nálam egyáltalán nincs sávszél ingadozás mióta náluk vagyok max 5-10% ami elenyésző 6,5 mbitnél és betudható a 20 méter kábelnek a router előtt
részemről ennyi, nem kötöszködni akartam, csak írtam egy véleményt...
lord, mivel a munkám szorosan kapcsolódik a számítógépemhez így a gépem szinte nonstop megy, a bitcomet vagy dc++ esetleges futása a géperm procijának kb 5%át zavarná, természetesen én nem használok ilyen programokat
ha pedig tegyük fel hogy naponta letöltenék akárhonnan 2-3dvd filmet nem feltétlenűl nekem és most azonnal kell megnéznem, lehet hogy nem nézem meg soha mert anyámnak kellet vagy a hugomnak...feltételes módban
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- MIUI / HyperOS topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest