Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
#21221888 #125 üzenetére
Ez a hátrafelé megyünk, ez csak annak tűnik úgy, aki háttal áll a jövőnek.
Mindenki arrafelé néz amerre akar, és azt használ a világból a maga boldogulására, boldogságára a saját kis életében, amit akar, olyannak építi a házát, a baráti körét, a családját, és az életét, amilyennek ő maga akarja.
Szóval maradjunk annyiban, a normálisabbak folyamatosan előre haladnak, bármi is történjen a világban!49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
törölt tag
Az elmúlt 16 évben csodálatos dolgokat kellett alkotnom, ilyen az 5G, a tiktok, az instagram, és dancsópéter. Sajnos elrepültek ezek az évek
-
Rick4
félisten
Hmm, biztos fontos dolga lehetett, ha Istennek elég volt 6 nap a világhoz, ő mit alkothatott 16 éven keresztül?
Csak hogy off már ne legyen, azért summázhatjuk, hogy 2023-ban vicces ezeket az értékeket látni, ennyi idő alatt alatt minden jobb településre eljutott a normális net, és a lefedettség, az átlagsebesség világviszonylatban is az első tízbe hozza fel az országot...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
törölt tag
8mbit? nem tul sok
-
ploteus
aktív tag
Hasonló eset történt velem, én is kiraktam blogba, mielőtt elolvastam eztl, kicsit indulatos állapotban megírva.
A vicc, a 2mbps vonal helyett a minimum már 4mbps amit biztosítania kell. eleinte engem is ezzel hülyítettek, de a tény az, hogy a 2mbps egy másik csomag sebessége már!˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
-
csutkaa
senior tag
Sziasztok!!
egy kérdésem lenne:
olyat hallotam hogy aki túl sokat tőlt le t-online-nal 3 hónap alatt pl 400GB-ot annak megszüntetik szerződését vagy 1 hónap alatt vagy hogy van ez?? valaki tud valami konkrétat?? jaa 8MB-os a netem!!
előre is köxi!! -
Dtomi
őstag
Én nem tudom ez mitől függ de azért a 3mega minusz nekem sok. Örülj neki hogy neked viszi
csak gondolj bele hogy az UPC-nél ugyan ennyi pénzért mégjobb lenne és ott van esély előrelépésre ADSL-be az a maximum.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
Ősember
őstag
nálam végre jo és tényleg hozza ezt a sebességet
[Szerkesztve]______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Dtomi
őstag
válasz
sirarcheer #110 üzenetére
Nálunk működött most megin megy 4-5 megával de hol van az a 8 hoz feltöltés meg mindíg atompontosan a 250 +1-2 persze 512 helyett..
Én megvárom a március végét ha akkor is ilyen trágya lesz lemondom nem érdekel, nem magyarázza meg nekem sehogy, ha egyszer működött 8megával 2 hétig rendesen, akkor mitől állt vissza 4-5re. Az meg a másik ha a 8megát nem bírják tartani akkor mi lez velük később már most kevés a 8 a kábellel szemben, egyszerűen nem versenyképesek, és aki nem versenyképes az bele fog dögleni. Vagy idejön és azt mondja sorry nincs 2 hónapig se telefon se net mert fel kell tépni a kábeleket az utcán és a házban is?? Vagy, hogy gondolják a jövőt nem értem. ha én 8ért fizetek akkor nyolcat akarok ha a felét kapom akkor a felét akarom fizetni.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
-
sirarcheer
senior tag
Nálunk a szerelő mondta, hogy nem is lesz emelés mert messze vagyunk a központtól.
Ahhoz képest hogy kb 5napig simán volt 4MB net. Biztos elrontottak vmit.
De ha így folytatják akkor tényleg senki sem marad náluk.
Azt nem értem, hogy ha márciusban fizetünk el a 8 MBesre akkor azt hogy oldották volna meg?? Vagy utólag derülne ki hogy nem bírja a rendszer ??PSN: sirarcheer
-
Dtomi
őstag
Hát nekem gy iszonyatosan idegesítő kemény 2hetem volt de még mindíg nincs vége. Bementem egy T-pontba denem sok hiányzott hogy elküldjem a pultost melegebb éghajlatra. elvileg a 8-megás csomagba vagyok mikor megemelték működött is ennyivel A szomszéd srácnak azóta is megy minden rendesen, nekem 3-4 mega körül mozog állandóan de a héten nem 1* 2* lement 1mega a lá is, nem bírtam idegileg bementem és megtudtam 1-2 érdekes dolgot. A nő röviden annyit mondott hogy sarkon fordulhatok és mehetek a picsába. Ugyanis Az ADSL 478 kb/s os sebességet garantál, ha tartósan ennyi alatt marad akkor tehetek panaszt ez benne van a szerződésbe. De mikor én ezelőtt öt éve a szerződést megkötöttem akkor a 768as volt a legnagyobb és voltak jócskán 478 alatti sebességek tehát ez azóta változott amiről engem de szerintem senkit nem értesítettek. A szerződés megváltoztatásáról még keresve se találtam semmi erre vonatkozó leírást. Na mind. Azért elég röhelyesnek tartom ezt a korlátot is hogy 8megás internetnél 478at tud garantálni.... Megkérdeztem mi lehet az oka hogy ilyen lassú? Erre ő szar a gépem
mondom nem szar de egyébként amit kérnek Pentium vagy annak megfelelő teljesítményű processzor
64 MB RAM
merevlemez (az operációs rendszer és a böngésző mellett legalább 10 MB szabad terület)
SVGA monitorvezérlő
ADSL esetében Ethernet interfész kártya 10BaseT csatlakozással (10Mbit/s)
CD-meghajtó
ilyen talán már csak irodákban van... de lehet már ott se
akkor rossz környéken lakok nem tudja a kábel, de a szomszéd havernak mondom tökéletesen működik rendesen megy a net és nekem is ment eddíg rendesen. Akkor hívjam fel az ügyfélszolgálatot és beszéljem meg velük. Ügyfélszolgálat modemet húzzam ki dugjam be reseteljem tegyem újra a hálókártyám + volt semmi nem változott. Újra be a T-pontba megint elmondom mi a picsa van telefon a kollégáknak kijavítják hazaérek egyből 3 mega helyett öt megás lett a net 2 napig!!! Most megin 3mega körül mozog. Fogalam sincs mit csinálhatnak lekorlátozzák e vagy ilyen automata a rendszerük fingom nincs... Telefon megin ügyfélszolgálat probléma elmondva még 1* válasz sajnos a bővítési munkálatok miatt márciusban ez lesz a helyzet de utána garantálni fogják a 7-8megát hát kíváncsi leszek rá.ennyit a 8/512 es ADSL-ről Csak érdekesség képpen az UPC-nél ugyan ennyibe kerül a 10/1 megás Szerintem eddíg tartott az ADSLel való közös pályafutásunk.
-
Szabesz
őstag
-
nemma
addikt
válasz
Viktor0610 #105 üzenetére
[URL=http://www.speedtest.net]
[/URL]
Ez sem rossz...akár... -
Motion_Blur
félisten
Utolsó napjaimat töltöm a T-Online-nál.
Irány a Pantel telefonostólStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
válasz
KINKY_007 #104 üzenetére
Beállította a WLAN-t, bár a routerben nem kapcsolt be tűzfalat, így egy kicsit morci voltam, mert egész du. anélkül ment a net.
Viszont a sávszélesség mindenért kárpótolt.Ez is csak ''akár'' tíz megabitperszek, de erre inkább érvényes az akár, mert ez 5-6 körül tölt, ellenben a T-Online féle akár 8-cal, ami soha nem volt több mint kettő.
Xiaomi 13T
-
KINKY_007
aktív tag
válasz
Viktor0610 #103 üzenetére
Nekem tegnap 1 órával előbb jött a megbeszélt mininumnál (ezért várakozásra kényszerükt) és kb 10 perc alatt végzett, mert a gépemet még ki is kellett szabadítani a helyéről...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
válasz
Viktor0610 #102 üzenetére
Egy hatalmas feketepont a UPC-nek.
A telefonban megadotthoz időhöz képest (9-től fél 2-ig) fél órás késéssel fog érkezni a szerelő.
Nem érdekel a dugó, nem érdekel, h. sok a munkája, nem érdekel semmi kifogás. (Gondolom) Azért adnak meg ilyen tág intervallumot, mert ezeket is beleszámolják.
Kiköszörülheti a csorbát, ha beállítja a WLAN-t -ugyanis el kellett indulnom dolgozni.Xiaomi 13T
-
Ma lesz a Nagy (szolgáltatóváltó) nap.
Xiaomi 13T
-
Csizi12
csendes tag
válasz
sirarcheer #95 üzenetére
Március 20.? Ez valamelyest megnyugtató, hogy talán nem felejtettek el.
A természet kiegyenlíti a fogyatékosságokat: aki gyengébben lát, az jobban hall, aki gyengébben hall, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
-
-
erdoke
titán
válasz
parandroid #96 üzenetére
Én vártam 3 hetet a hűségváltással, és 2 Mbitre kötöttem február 1-től. Havi 6e Ft-tal fizetek kevesebbet a gyakorlati 5-6 Mbitért, mint az elmúlt egy évben a 3 Mbitért.
A legjobb aláírás a héten
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
Viktor0610 #69 üzenetére
Ha a T-online az adsl internet szolgáltatód is akkor adatforgalmi korlátban semmit nem vesztesz az upc-re váltással. A T-Online adatforgalmi korlátja maximum átlag 150GB/hó a 3 legforgalmasabb hónapodban az adott évben, ugyanez a UPC-nél most maximum 250GB/hó 3 hónapos átlagban.
-
parandroid
félisten
Én kilencet, hogy a nyavalya törje ki, de ha december elején nem 3, hanem 2 megabitre kötök szerződést, akkor most csak hétezerötszázat fizetnék az akárnyolc megabitért.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
sirarcheer
senior tag
Tegnap beszéltem egyik ügyfélközpontossal, mert nem volt net.
Megkérdeztem ezt a bővítést, és az új időpont márc 20.
Addig lesz kész bővítés.
Remélem sikerül megoldaniuk!!PSN: sirarcheer
-
Andie
őstag
Nekem sajna nem alternativa a Chello, itt ahol lakom. Csak parabolás tv van, és örülünk, hogy egyáltalán telefon ki van húzva
Úgyhogy szivok a tonlánnyal, holott korábban a feneketlen-tónál nagyon meg voltam elégedve a chello kábeltévével (telefon nem is volt).
Most itt sajna kényetelen vagyok kidobálni 3600 ft-ot az ablakon a telefonért, amit fel sem vettem mióta vehozták, valahol benn van a készülék a könyvek mögött. Elvileg letelefonálhatnám a felét, de kinek? hova? Amit napközben intézek telefont, azt intézem innen a cégtöl. Ami este aktuális (család, haverok, stb), azt meg skypeon, msn-en lenyomom.
Szóval nekem 2 megabites csomagom van, Interware-en keresztül, de ugye valójában a Tonline szolgáltatja. Ez most a ''hatalmas'' emelés következtében 2.5 megabites lett, még csak véletlenül sem 6 vagy 8.
Jelenleg 9500 ft-ot fizetek érte, plusz a telefon 3600 ft.
Azt nézem http://www.interware.hu/index.php?gpmid=143[link] , hogy simán visszalépek az ADSL4 csomagra, ez is sokkal több elvileg, mint amit a vonalam elbir, de legalább ''csak'' 7800 ft...
Szerintetek?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Jégkokó
veterán
válasz
ez_meg_emaz #91 üzenetére
Egyszerű a megoldás, nem kell asdl t kötettni a t-online al, ez ilyen egyszerű.Rajtuk kívűl van még kismillió szolgáltató, csak ezt reklámozzák a tv be ,és az egyszerű emberek nem tudják, hogy van ennél olcsóbb és jobb is.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
ez_meg_emaz
őstag
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát ez nálunk is hasonlo. Emeltek persze nem lett nagyon sok. 2mb-ről 3-ra. Örültem is mert feltöltés ment rendesen. Aztán visszatették 2mb-re.
Akkor kiakadtam. Azota hiába minden tcom szerint nincs semmi gáz.
Szal együttérzek. Mi viszont nagyon megszivtuk a szerződéssel mert épp januárban ujítottuk. -
törölt tag
Én bele fogok férni a 250 gigába, ergo a májusban lejáró hűségnyilatkozatomat a t-offline-nal nem újítom meg, hanem a hűség lejártának napján felmondom a telefont is meg az adsl-t is.
Mert ugye nem mindegy, hogy 15 ezer forint akár 8 megabitért és akár 512k feltöltésért (6000/220) vagy fix 10/1Mbit 9 ezerért... -
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #77 üzenetére
Mások szerint az sem normális használat, ha valaki 8-10e km-t megy az autójával havonta. Kinek mi a normális használat. Mindkét esetben a nagy többség az átlag körül szór, viszont vannak olyan felhasználók, akiknek szűkre szabott a keret.
Én elfogadom azt is, ha valaki 6-8 GB-ot forgalmaz egy hónapban a 10 Mbites netjén, de azt is, ha 400 GB-ot a 4-5 Mbitesen. Más igények, más szolgáltatás jó nekik. Szerencsére lehet választani.
Ssemély szerint én bele tudnék férni a 250 GB-ba, de nem esne jól, hogy mindig figyelni kell. Elvagyok úgy, hogy egyik hónapban 150 GB a forgalmam, a másikban meg 300.
[Szerkesztve]A legjobb aláírás a héten
-
shev7
veterán
''a UPC/chello számodra 250GB /hó adatforgalmat biztosít ilyen sebességen, emellet ha ezt egyszer is átléped a cégnek jogában van egyoldalúan felbontani a veled kötött szerződést !''
Gondolom az ASZF-t nem olvastad mielott leirtad ezt... Tehat a felreertesek elkerulese vegett az elso szankcio (letoltesi sebesseg 10%-ra csokkentese) akkor lep eletbe, ha 3 egymast koveto honap atlaga eleri a 250 gigat. Ezutan jon a figyelmeztetes/korlatozas... Ha a figyelmeztetes utan ujra sikerul ezt a ''szabaly''-t megszegned akkor van lehetosege a UPC-nek veled szerzodest bontania a jelenlegi ASZF szerint.''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
tusi74
őstag
Nekem az eredeti cikkről az a véleményem, hogy nem a T-Online a hibás, hanem a T-COM. A T-Online azt szolgáltatja feléd, amit a T-COM beállított.
Pl. én Invitel területen vagyok T-Online előfizető. Az Invitel most fog emelni. Nekem is az akár 8 megás járna, de hogy mennyit kapok, az az Invitel-től fog függeni, és nem a T-Online-tól.
Aki pedig a T-Online-t szidja, az nem volt még PR-TELECOM előfizető.
Fütyesz! A Te kérdésedre válaszolva. 24 órás bontás van, routerrel lehet osztani. És az előző részemhez visszautalva a minősége olyan, amilyen a vonalad. A mi körzetünkben mindenkinek jó a netje, akár az Invitelnél fizet elő, akár a T-nél, mert jó a vonali minőség. -
Fütyesz
aktív tag
Milyen a t-online adsl internet? Folyamatos kapcsolat vagy időnként be kell jelentkezni? Lehet routerrel osztani?
[Szerkesztve]Olyn megfontolt vagyok, hogy az már fáj, de néha a legnagyobb baromságba is rögön beleugrok:(
-
Lord Myn
senior tag
Nagy igazság... A sógorom is nagy töltögető (p2p), annyi könyvet+zenét töltött már le, hogy rövid fejszámolás után kiderült, ha minden idejét olvasással és zenehallgatással tölti ki ezután (olyan banális dolgok kihagyásával, mint evés-ivás-alvás...), akkor olyan 90-100 év alatt végig tudja nézni/hallgatni amit letöltött...
"War does not determine who is right - only who is left."
-
intelfan
aktív tag
válasz
Viktor0610 #77 üzenetére
a korlát nem gagyi, csak én nem szeretem ha korlátoznak akármiben is
nem nincs korlát mivel ADSL3G alapú szolgáltatásaik vannak, a név megtévesztő (tvnet)
azt pedig szögezzük már le hogy a normális szónak relatív értéke van, ergo mindenkinek mást jelentaz összes magyar ISP tehet egy szivességet...
-
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #67 üzenetére
''Azért a 250 GB-os korlátot még állandó 10 Mbps-sebességgel is elég nehéz elérni...''
Háát, 2 1/3 nap, azaz a hónap kevesebb mint 8 %-a alatt teljesíthető, és akkor még az esetleges feltöltést nem számoltam. Pl. torrentnél egy jó arányhoz hasonló feltöltés kell.A legjobb aláírás a héten
-
ByB
addikt
válasz
Viktor0610 #72 üzenetére
Mióta az ember gyors nettel éli együtt hétköznapjait, jóval türelmetlenebb. Mióta az ember nagy kapacitású merevlemezek birtokosa lehet, egyre több felesleges adatot tárol. Ha ezt a kettőt pedig ötvözzük, abból jó nem lehet...
-
intelfan
aktív tag
válasz
Viktor0610 #72 üzenetére
az adatmennyiség igényéről no comment ha nem baj
én csak azt szerettem volna vázolni hogy amin szerintem nem időztél eleget hogy ha egyszer is átléped a korlátot felbontják egyoldalúan a szerződést, az pedig hogy ki mire használja a netet és mennyire használja ki az őt igencsak kihasználó szolgáltatóját szerintem mindenki szuverén joga hogy eldöntse, én nem kereskedek adatokkal vagy ilyesmi, az nekem túl macerás és veszéljes is lenne, nem vagyok az az ember aki erre a feladatra termet, viszont kifizetek havi 9k-t
de dobjuk is a témát, kinekez kinek az
a tvnetet pedig azért említettem mert egyrészt a lekorektebb ügyfélszolgálatuk van másrészt elég széles körű a szolgáltatási területük az országban, és az iptv szolgáltatásuk ellentétben a tonlineossal több tvre is alkalmas, illetve jó áraik vannak, szerintem és nálam egyáltalán nincs sávszél ingadozás mióta náluk vagyok max 5-10% ami elenyésző 6,5 mbitnél és betudható a 20 méter kábelnek a router előtt
részemről ennyi, nem kötöszködni akartam, csak írtam egy véleményt...
lord, mivel a munkám szorosan kapcsolódik a számítógépemhez így a gépem szinte nonstop megy, a bitcomet vagy dc++ esetleges futása a géperm procijának kb 5%át zavarná, természetesen én nem használok ilyen programokat
ha pedig tegyük fel hogy naponta letöltenék akárhonnan 2-3dvd filmet nem feltétlenűl nekem és most azonnal kell megnéznem, lehet hogy nem nézem meg soha mert anyámnak kellet vagy a hugomnak...feltételes módban
[Szerkesztve]az összes magyar ISP tehet egy szivességet...
-
Lord Myn
senior tag
Azért aközött, hogy valaki orrba-szájba tölt le és aközött, hogy csak netoldalakat néz, azért még van néhány fokozat... Egyébként meg nagyon jó dolog, hogy 1 CD-nyi adat pár perc alatt lejön és nem kell órákat várni rá.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
intelfan:
Nem érted a problémámat...
Mit kezdesz ezzel a hatalmas adatmennyiséggel?
Egyébként a gyorsabb net nekem arra kell, h. mikor letöltök egy nagyobb adatmennyiséget (pl. videó, flash tartalom, PDF, stb...) gyorsabban jöjjön be.
Tehát?
Lord Myn:
Pont erről beszélek... Minek töltsem le, ha meg sem nézem? Csak azért, h. meglegyen?Xiaomi 13T
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Viktor0610 #69 üzenetére
Szerintem is f*szság, ez már Harpagon-effektus adatokkal...
Én is Chello Extreme-s vagyok, maximálisan elégedett vagyok az új szolgáltatással és szerintem az életben nem fogok letölteni 250 gigát egy hónapban (max. ha elterjed majd a HD szabvány, de addigra már nem ez a Chello lesz SZVSZ). Általában a 30 giga/hó sem volt meg eddig (előző korlát), mégis van 1 csomó olyan cucc a gépemen, amit meg sem néztem eddig."War does not determine who is right - only who is left."
-
intelfan
aktív tag
válasz
Viktor0610 #69 üzenetére
normális...hmm..inkább kihasználtnak nevezném
mi az értelme?...hmmm erre pedig visszakérdeznék: minek a 10mbites net ha úgysem használod ki? mert abban 100%ig biztos vagyok hogy az a 3tized mp amivel gyorsabban fog bejönni a google kezdőlapja nem sokat számít
az összes magyar ISP tehet egy szivességet...
-
-
intelfan
aktív tag
válasz
Viktor0610 #67 üzenetére
hát....állandó 10mbit/s el óránként tudsz letölteni kb 3,5gb adatot, az mondjuk egy éjszaka alatt átlagosan 5 DVD (5*4,5Gb =22,5) ha ezt veszem alapúl akkor 2 hét és máris korlát
természetesen én abból tudok kiindúlni amit én müvelek (egy héten talán összesen 24 órát nem megy a net a gépen) akinek ennél jóval kisebb igényei vannak annak megérheti a UPC
elnézést ha elszámoltam valamit, sacc per kb ra írtamaz összes magyar ISP tehet egy szivességet...
-
-
intelfan
aktív tag
Az lehet hogy a sávszélt megkapod viszont a szerződésben benne van hogy a UPC/chello számodra 250GB /hó adatforgalmat biztosít ilyen sebességen, emellet ha ezt egyszer is átléped a cégnek jogában van egyoldalúan felbontani a veled kötött szerződést !
[link]
jah igen, aki korrekt szolgáltatót akar annak tudom ajánlani a TVNET céget, 2 mbitről 6,5 mbitre emeltek, van iptv és iptelefonjuk is...
[Szerkesztve]az összes magyar ISP tehet egy szivességet...
-
sid.:Rc211v
őstag
Ezt a szívást
Ma rendeltem T online 512 DSL-t hogy hű milyen jó 5900/hó meg 1mbit lesz..
..szokott vki neten jáccani pl cs source-t..Mer én inkább erre használom a netet és a mostani 512-es netemmel 20-40 ping között szokott lenni de néha elég tré össze-vissza dobálja a pingeket mint az állat azt gondoltam átmegyek másova..vki tud vmi infót adni eröl
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ASUS ROG XG27ACDNG OLED 360Hz /
-
ByB
addikt
Több érdekes részlet is kiderült, hogy maga a sebességnövekedés nem csak a szolgáltatótól, hanem többek között a modem-től és router-től is függ, de egyéb más oka is lehet...! Valaki hozzáértő nem szeretné sorba szedni, hogy mire kell odafigyelni, az átálláskor? Lehet, hogy fortyogok itt a szolgáltató miatt, de én se tettem meg mindent, hogy gyorsulhassak!
A router reset nekem hozott növekedést, de így is csak 3 mbit/s jön az ígért 8 helyett...
-
eszgabor
aktív tag
Nem használsz véletlenül cfos-t vagy cfosspeed-et?
Ha igen, akor kalibráld újra, mert anélkül nem fog felgyorsulni!Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
-
shev7
veterán
Hat igen, ez mar csak ilyen. Erdemes az ASZF-t tanulmanyozni, bar a legfrissebbet nem nagyon talaltam, de azert a szolgaltatas minosegi garanciaja nem nagyon szokott valtozni. 2006. nov 20.-tol ervenyes ASZF-ben 6/512- hoz 512/256-ot garantalnak. Gondolom nincs ez mashogy a jelenlegi 8mbites csomagnal sem. Bar azert megerdemelnenek egy seggberugast, hogy a dokumentumok link nem mukodik az oldalukon, igy az ASZF-t is csak google keresessel talaltam meg. Nem tudom mit szolna ehhez egy felugyeleti szerv...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
golyani
őstag
na nekem is 2Mbites neten volt aztán emeltek.
az abban merül ki h ha reggel ki+bekapcsolom a modemet akkor felveszi 4Mbitre aztán mikor a srácok hazkjönneka suliból meg emerbek a munkából akkor olyan 4 óra körül megszakjad és szakadozik 6-ig leeseik 2,8-ra onnatól stabil többnyire.
de monjduk itt za is közre játszik ha faluba minden oszlopon meg van szakítva a 20 éves kábel...
modemem amúgy a forrófejű 360R
de monjduk mi csak 4 ezret fizetünk a netért -
ByB
addikt
válasz
Viktor0610 #56 üzenetére
-
rocket
nagyúr
2900ft es 4900ft, es nincs nagyobb csomagjuk.
Naluk is vannak erdekes dolgok [link] , ezt leszamitva a szolgaltatas minosegevel megvagyok elegedve.
HDSNET pozitivumai a feltoltesi sebesseg a tobbi szolgaltatohoz kepest, nincs husegszerzodes, ar/ertek aranyban jo helyen all a ket csomagjuk, viszont a csomagjaik mostmar csak alsokategoriasnak szamitanak letoltesi sebessegben.
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Olvasd át mégegyszer az összes vonatkozó írást, szabályzatot, mert nálam is azzal takaróztak (igaz, én T-Online-os vagyok még négy napig
), h. akár 8 Mbps-sel fogok tudni letölteni a sávszélesség emelés után.
A linkelt zene nagyon jó, de én nem szeretem, mikor így, a tömegközlekesdési eszközökön énekelnek...Xiaomi 13T
-
ByB
addikt
A szolgáltató: Enternet a történet pedig a következő: ma router resetelés után csináltam egy hivatalos T-Onliine sebességmérést: 3479/411 kbit/s lett, ami az eddigi kb 2 Mbit/s-nél ugyan több, de a szerződésemben 8 Mbit/s szerepel csillagok nélkül. Nem voltam rest, felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol az alábbi, már ismert válasz fogadott: minden a T-Com-on múlik! Talán csak egy apróság nem, jegyeztem meg, hogy ezt önök sehol sem tűntetik fel. Ezzel a fáradsággal, fizethetek alacsonyabb díjcsomagért is, ugyanis még azt sem éri el a növelés...
Ez utóbbit viszont nem tudom megtenni, mert nem rég váltottam! A telefonos hangot láthatóan frusztrálta a hívásom, így közölte, hogy faxoljaim el az adataimat és meglátják mit tudnak tenni!
No comment Enternet, éljenek a profitorientált, ügyfél lehúzó, marketingmágus cégek!
ui.: Aki hozzám hasonlóan bosszús, nézze meg ezt a videót, nekem kicsit segített - [link] -
f_sanyee
senior tag
Nekem 2Mbit-es adsl-em van, február közepén énis néhány napig ''élvezhettem'' a sávszélesség örömeit. Nem volt teljesen felhőtlen az öröm mivel egyiknap rendesen ment minden, másnap pedig óránként 10-20x is megszakadt. Gondoltam várok pár napot hátha beállitják rendesen. Pár nap mulva felhivtam az internetszolgáltatóm és elmondtam mi a probléma, továbbitották a T-kom felé. Eltelt 2 nap és semmi nem változott. egy ideig minden rendben ment és töltöttem szépen 820kB/s-el, másnap pedig nem telt el 10perc hogy ne szakadt volna meg a kapcsolat. Ismét felhivtam az internetszolgáltatót, ahol azt mondták hogy a T-kom szerint port hiba volt és kijavitották, de ha nincs rendben minden akkor ujra szólnak nekik. Ok. Másnap (szombat) semmi gond nem volt a nettel, délelőtt felhivtak a T-kom-tól és kérdezték hogy mi is a gond, elmondtam, erre azt a a választ kaptam hogy megnézi mi van a központban és visszahiv. Nem telt el 5 perc és láttam hogy a modem ujraszinkronizál de most újra 2 megára mint régen. Délután 14h körül csengettek és akivel beszéltem telefonon a T-kom-tól az állt az ajtóban, hogy jött tesztelni meg megnézi mi van. Bejött ujrainditotta a modemet, közben mondtam neki hogy ujra 2megán van, erről ő persze nem tudott semmit. Elővette a notiját és kapcsolódott az adsl teszt szerverhez és megállapitotta hogy ez bizony tényleg 2mega, biztos ennyit bir a vonalam, majd összepakolt és elment. Azóta 2Mbit van.....
-
sirarcheer
senior tag
-
válasz
sirarcheer #48 üzenetére
Azt olvastam v.melyik topikban, h. nem kell resetelni a modemet.
Egyébként nálam semmi nem segített, mert próbáltam ki-bekapcsot, restartot, resetet -ebben a sorrendben...
Telefonálgatni meg már nem akartam, inkább szolgáltatót váltottam...Xiaomi 13T
-
villamos
őstag
engem nem érdekelne, hogy csak 2mega, engem az érdekel, hogy mindez több mint 12k/hónap...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
sirarcheer
senior tag
Hi!
Én is XXII. kerületi vok. Látom nemcsak nálam nem emeltek.
A vicc az egészben, hogy febr. közepén felment 4MBitre majd vmilyen hiba miatt betelfonáltam, és kiderült hogy nálunk még nem is emeltek, majd visszament 2Mbitre.
A modemnek elég a reset, hogy tudja fogadni a nagyobb sebességet, vagy áramtalanítani kell? /Ha egyszer netalántán majd lesz/
[Szerkesztve]PSN: sirarcheer
-
villamos
őstag
válasz
Viktor0610 #45 üzenetére
UPC-t sajnos nem tudom itt a XXII. kerület szélén igénybevenni...
a kábeltévét tavaly kötötték, de a nálunk a fiber van azmeg gázos ugye... így marad a takonylájn...Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
elit_hun
őstag
Nekem 4mbit-re emelték volna, én mondjuk jól jártam, mert teszttől függően 3,7-3,9Mbit-et mér, a letöltési sebesség is okés, 450 körül
[Szerkesztve]hja, ha az embernek nincs szocialis kapcsolata, mindenkihez probal beszelni, ebbol lesznek az utcan motyogo oregasszonyok - meg a bloggerek ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
-
-
villamos
őstag
Szitu ugyanez az én esetemben is. Én 2002 óta vagyok előfizető, eddig 1mega volt (ezt még a Matáv korszakban emelték 512.ből) Azóta 1M csordogált a cucc, és február közepe táján lett belőle 2Mbit...
A csodás Dialcom is lehet ludas a dologban, mivel állítólag nemigen bírja a rosszabb vonalakat.Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
válasz
Viktor0610 #42 üzenetére
7-étől chellon nyomom én is...
A korábbi tévinformációimmal ellentétben én már eleve a 10 Mbps / 1 Mbps sebességű hozzáférést kapom...Xiaomi 13T
-
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Szia!
Ezeket az értékeket látva azt kell mondjam hogy ''szindróma'' van.Valami oknál fogva ''zajos'' a vonalad. Erről árulkodnak az Attenuation értékek. Ahogy jól írtad az egyik hsz-edben az SNR margin minnél nagyobb annál jobb, míg a csillapítás(attenaution) minnél kisebb annál jobb és stabilabb a vonalad. Ez a csillapítási érték nem érheti el az SNR margin dB-ben megadott értékét mert onnantól rosszabodik a vonal minősége és instabbilá válhat. De ez a te esetedben a csillapítás már a duplája az SNR margin értékeinél.
Most vagy a falban lévő vezetékek nem ''megfelelőek'' vagy a modem rendetlenkedik. Azt jó lenne kirpóbálnod hogy esetleg egy másik modemmel is ilyen értékeket add a vonalról. Mert ha igen akkor marad a kábel szindróma.
#42: Hát biztos hogy jobban jársz velük.Mert a hagyományos ADSL-nél sajnos annyi minden befolyásolja a sebességet.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Kábeles EMKTV-HDSNET (sajnos csak kevés körzetben, és BP-n is kevés helyen)
1024/512: 2800 Ft
2048/1024: 4800 FtPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz
Viktor0610 #30 üzenetére
Nem tettem meg a kísérletet...
Nyeljék le a sávszélesség n-emelésüket!!!
Megrendeltem online a chello extreme-csomagját -olcsóbb havidíj, eleve magasabb sávszélesség (5 Mbps), majd május végén egy laza duplázás...Xiaomi 13T
-
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Viktor0610 #35 üzenetére
Így van!
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
-
mr.geeZ
aktív tag
Kösz az írást, ha nem olvasom, nem olvasom a hozzászólást sem, ahol a modem restartot javasolják, ami egyből megoldotta a problémámat.
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor0610 #30 üzenetére
Én ezt már régen megtettem volna, de sajnos itt nincs erre lehetőség. Marad a szopás ezzel a szemét T-Online-al.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
llax
senior tag
Aki eddig nem tette meg, olvassa el ezt: [link] Az utolsó előtti mondat kicsit durva. Azt már megszokhattuk, hogy eddig is így csinálták, nem ez a durva... Hanem az, hogy midezt előre, szívbaj nélkül kijelentik...
Kíváncsi lennék, hogy a T-sek a gerinchálózatokat is fejlesztették-e a beígért sávszéleknek megfelelően...
Az akár szó többek között azért is figyel ott, mert egy-egy dsl központ eddig is (emelés előtt) csak 15-30%-a annyi sávszéllel rendelkezett, mint amennyit az összes előfizetőnek kiosztott... -
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #30 üzenetére
Hát a t nél nagyságrendekkel jobb a cselló, csepelen meg ugyse szoktak kimaradások lenni, legalábbis haverom aki ott lakik az nem mondta hogy olyan sokszor szálna el a netje
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
-
Deltaforce
csendes tag
De sajnálok minden adsl-es emberkét,nekem a chello márc 1 től igérte az emelést és láss csodát 10 Mbit-tel töltök le március 1 én.
-
Thomas1
addikt
T-Online meg sem fordulna a fejemben, hogy vegyek, vagy ajánljam valakinek.
Barátnőmék nemrég köttettek adsl-t, 3690 HUF-ot fizetnek 1 megás korlátlanért, szerintem ez több, mint baráti ár.
Persze ettől az én és a író helyzete nem javult semmit sem.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Jégkokó
veterán
Én már kapásból átmentem volna a csellóhoz, ugy tudom csepelen is mindenhol elérhető.Ráadásúl,még tartják is a beígért sebességet és az 1 megabites feltöltés nem 256 hanem 980.Azért elég nagy különbség van közte, na meg a t-offlinetól az isten mentsen meg minden embert, drágák és még szar is amit szolgáltatnak.
-
Thomas1
addikt
válasz
Motion_Blur #24 üzenetére
Akkor én sokkal szerencsésebb vagyok, 2 megáért fizetek 7800-at.
Elnézve a mostani árakat, 4 megás kapcsolat 5x00 Ft-ért......Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Motion_Blur
félisten
4 (5?) éve van ADSL előfizetésem, 512-es letöltéssel kezdtem, most 2mbit/192k. Ma felhívtam az illetékeseket, hogy miért nem emelik a sávszélt. Azt mondták, hogy nem biztos, hogy emelni fognak, de azért nézegessem, hátha...tehát még mindíg 2mbit-ért fizetek több, mint 11k-t havonta.
Magyarország, T-Com.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Thomas1
addikt
Majdnem hasonló szitu zajlik nálam is.
2 megás netem volt, de az év vége felé már nagyon sokszor szakadt, többször telefonáltam, de semmi.Aztán emeltek januárban.
Lett belőle ~4000/256.
Folyamatosan szakadt, naponta akár 25-30 alkalommal is. Felhívtam ismét a szolgáltatót(enternet), továbbították a t-comnak.
Lett 3500/256, továbbra is szakadt. Ismét telefon, de akkor már a vonalam is recsegett.
Szerelő hív, mi lehet a gond.
Amit cseréltem: falból a kábel a splitterig, splitter, splitter-modem közti kábel, splitter-telefon közti kábel, !!telefon!!, modem-gép közti kábel, modem. Tehát mindent.
Szerelő el, majd másnap sebességem: 3500/512, betonstabilan! Mondom hurrá, milyen jó nekem.
Ez ment egészen 3 teljes napig, aztán megint szakad, és ~3800/256. és ismét recseg.
Ismét telefon a szolgáltatónak, továbbítja t-comnak, aki megállapítja, hogy nem bírja a vonalam.Eddig persze jó volt.
Most 2560/192-224-re linkel a modemem, a garantált 192 kbps sincs meg feltöltési irányba, és akármilyen aktivitás van a telefonomon, már szakad is a netem. Elég ha csak felemelem a kagylót, hogy tárcsahang legyen, máris szakad.
Ilyenkor mitévő legyek? Hívogassam őket? Van értelme? Csomagot nem váltok, mert ugyanennyit fizetnék a 4 megásért, mint most a ''8''-asért.
Mod: bocs a kisregényért.
[Szerkesztve]Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
róland
veterán
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Szerintem igen, lehet akár az is probléma. Múltkor egy sima hosszabbítót láttam emiatt elfüstölni (mármint azért, mert össze volt tekerve.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
''Amugy a bekötések renden vannak, a szűrő a kábelen van rendesen, nincs levegőben lógó halott vezetékdarab ajtón belül?''
Mindent többször átellenőriztem, halott vezetékdarabról nem tudok (egyébként mi ez?). Az lehet probléma, h. elég sok kábelt feltekertünk (mert korábban máshol volt a modem és ott még kellett a sok-sok kábel)?
Xiaomi 13T
-
Calibos
addikt
megbízhatóan hol lehet sávszélességet mérni?
-
róland
veterán
Az otthoni szolgáltatónk is bejelentette a sávszélesség emelést, de még várunk. (Bár nem mondott konkrét időpontot - február végét csak nagyon ''talán''-ként jelölte meg - csak azt, hogy várhatóan duplázzák a csomagok mindkét irányú sebességét.) Most várok az 1024/256-os kábelnetre. Remélem azért nálunk hamarosan érezhető lesz az emelés!
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #16 üzenetére
Hát, jah, amig azok nem emelkednek jóval feljebb.
Esetleg ha beszólsz központba, mondhatnád, sokat szakad, belasssulgat, etcetcetc....
Amugy a bekötések renden vannak, a szűrő a kábelen van rendesen, nincs levegőben lógó halott vezetékdarab ajtón belül?
[Szerkesztve]Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
gozso
őstag
válasz
Viktor0610 #16 üzenetére
igazan nem ertek hozza, de behatoltam en is a dsl belsejebe
nekem ezek az ertekek vannak:
[link]
en meg anno 384-es kapcsolattal kezdtem, azota tobbszor is emeltek. igazabol most nem is szamitottam ra, mar a kezdetetk kezdeten (bekoteskor) is riogattak azzal hogy tul messze mvagyok a kozponttol..cca: 4,5km...
es lon
[Szerkesztve]fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Ezek alapján legalább a 6,5mbitet vinnie kéne a vonaladnak... szerintem legalábbis.
SNR - Higher numbers are better than lower numbers.
Line Attenuation - Lower numbers are better than higher numbers.
'' Noise Margin (AKA Signal to Noise Margin or Signal to Noise Ratio)
Relative strength of the DSL signal to Noise ratio. The higher the number the better for this measurement. In some instances interleaving can help raise the noise margin to an acceptable level.
6dB or below is bad and will experience no synch or intermittent synch problems
7dB-10dB is fair but does not leave much room for variances in conditions
11dB-20dB is good with little or no synch problems* (but see note below)
20dB-28dB is excellent
29dB or above is outstanding
* Note that there may be short term bursts of noise that may drop the margin, but due to the sampling time of the management utility in your modem, will not show up in the figures.
Line Attenuation
Measure of how much the signal has degraded between the DSLAM and the modem. This is largely a function of the distance from the exchange. The lower the dB the better for this measurement.
20dB and below is outstanding
20dB-30dB is excellent
30dB-40dB is very good
40dB-50dB is good
50dB-60dB is poor and may experience connectivity issues
60dB or above is bad and will experience connectivity issues ''Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Archer
őstag
Nálam is megemelték kb. 1megával. Így kb 2 megás 8 helyett.
Bár a 8 mega még a legjobb minőségű telefonvonal esetén is a központtól max fél centire érhető el a teknikusuk szerint. LOL. Akkor minek nyomatják az akár 8 megabit kezdetű szövegüket? Ja, milyen jól hangzik...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Ősember
őstag
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
hát ez bizony nem gyorsult
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
-
Ősember
őstag
ugyan abban a cipöben járunk
nálam sem javult semmi, pedig tudom, hogy erzsébeten már több helyen is megtörént a sávszélességnövekedés.
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Nincs sok értelme sírni.
A sávszélemelés leginkább a telefonvonalad minőségétől függ, némelyiken még a 2 megabit is csoda, hogy megy.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
DJGABI
addikt
A sebességmérést több oldalon is kipróbáltad? Mert szepi79 cikkében [link] arról ír hogy más szervereken is kipróbálta és van ahol gyorsabb volt van ahol lassabb.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Itt találtam modemteszteket : [link]
Itt egy röpke ismertetö: [link]
Itt egy képecske az egyik érték értékeléséhez. [link]
Most hirtelen ennyit találtam.Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Tsunami
senior tag
Ha tudnátok adni listát a budapesti adsl központokról, az is jó lenne.
''három a kettő tizen''
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Milyen modemed van? Ujrainditottad? Milyen adatok szerepelnek a vonalinfónál? Ezekalapján belőtted kb. mennyinek kellene lenni?
Kezdetnek.Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Tsunami
senior tag
Én még nem ellenőriztem ma, csak tegnap. Kb egy hete kaptam levelet, hogy lesz emelés, azóta semmi. Szerintem ha otthon leellenőrzöm, nem fogok gyorsabb netet látni.
Anno még felhivtam a szolgáltatóm, hogy mikor lesz emelés, azt mondta febr 28.-ig megtörténik.
Mondjuk nekem alap 4 megabit van, de annyival is jön a cucc, látszik hogy van benne tartalék. Szerintem a tied is jöhetne gyorsabban. Ha 2 megabit a max nálad, akkor eléggé messze lehetsz a központtól, legalább 3-4 km. Talán fent laksz valamelyik hegyen?
A telefonos csak azt mondja neked amit betanitottak neki, hogy lerázzon, mert hülyének néz.
Mindenesetre én viszonylag közel lakom hozzá, mégsem gyorsabb. Ha felhivom őket, és azt mondják, hogy ''ez van'', akkor bemegyek, és leorditom valaki fejét. Ugyanis látszik hogy van benne tartalék, mert abból lehet látni ha nem menne tovább, hogy az adott sávot se nagyon éred el letöltés közben. Ugyhogy ha tényleg emelnek, akkor teszem azt 4 ről 5 re felmegy.
Na bumm, legalább látom hogy nem parasztvakitás a dolog, tényleg ez a határ.
Igazábol nem érdekel különösebben, hogy 4 vagy 8, csak az emberek hülyitését nem szeretem.
Kiváncsian várom, hogy mit mérek otthon''három a kettő tizen''
-
nemma
addikt
Velem inkább pont az ellenkezője történt...
Megkaptuk a levelet az emelésről, miszerint az eddigi 1Mbpsről() akár 4re is emelhetik. Akár. Kiakadtam én is, na mondom, itt se lesz emelés.
Erre tádáááá, kábé 3 nappal a levél után fel is tolták a sávszélességet rendesen, és nem lehet okom a panaszra!
Gyors!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Első és valószínűleg utolsó írásom ide, a Logoutra. Számtalan cikket, hírt olvashattunk...
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest