- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
Pont az tetszett az írásodban, hogy egy 15 éves szemével láttam a dolgokat. Van még dolgod, csinálod, nem hagyod abba, csak azért mert valami izé itt azt hiszi ő a jani, a te testedben
. Erről van szó...
''nekem-nem-kell-segítség-mutatom-ezt-kifelé-emberek'' - volt már pár ismerősöm, aki egyenlőre egészségügyileg nem, de lelkileg a szakadék szélére kapaszkodta magát, a tetőről persze, és kegyetlen nehéz volt nézni, ordítani telitorokból, és aztán majdnem kettészakadni, mikor meg se hatotta...ettől függetlenül nap mint nap nézem az embereket, és hülyén hangozhat, de így észre lehet venni, hogy van néha aki szinte ordibál...
Ok: genetikai hajlamnak is van oka. Az ég kékségének is van oka. Nem fogok itt belemászni a kauzalitásba, páran már leköpték azokat akik fentebb meg merték említeni az egyenlőre alternatív-nembiztos-hüdeócska névvel csúfolt útvonalakat...nem megúszni akarom, de azért kíváncsi lennék egy statisztikára...egy jelenleg gyógyíthatatlannak titulált kór (jó szót írtam? nem szindróma ha jól tudom, de nem is...szóval remélem
) ha már a kicsit is alternatív gyógymódok, akár a placebo hatás, akár a gyökerek meggyógyítanak, vagy csak tünetmentessé tesznek, szerintem már az se semmi, nemhogy rögtön kuruzslás. De isten őrizz, hogy itt hittérítsek-reklámozzak, aki akar mennyen csak a vágóhídra, majd látjuk még egymást...Szóval csak arra céloztam, amit itt még nem neveztek meg pszichoszomatika néven, tehát, hogy a legtöbb betegségnek lelki alapja van, vagy ha úgy tetszik a lelki gyengeség okozza a betegség bejövetelét-életképességét.
Egyébként elkezdett érdekelni a téma, végig is olvastam az összes hozzászólást, Lenkei dokit nekem jelenleg egy erőteljes hangulatingadozásra, teljesítményingadozásra javasolták, épp időpontot keresek...
És mégegyszer RESPECT mindenkinek, aki küzd, küzdött...a lényeg már itt van a topicban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP omen 17-w131ng bontva
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Erről van szó...