Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Monitorfeju kepzes?
Ugyan mar, az reg megvolt.
PC Guru tabor '99, Alsoors.
Haver szeretett volna focizni, csak eppen nem volt kivel, igy nekiallt csapatot toborozni.
Mivel a felnott korosztaly keso delutan mar a napi betevo sorevel volt elfoglalva, igy kezenfekvonek tunt, hogy a fiatalabbakat kellene megcelozni ezzel a kerdessel.
Hona alatt a lasztival be is allt az 14-15 eves ifjoncok fahazanak ajtajaba, es megkerdezte:
-Na fiuk, egy kis foci?
Mire a nagy CSatazajbol kihallatszo valasz:
-FIFA 98-cal, vagy FIFA 97-tel toljuk?
Persze a szemuket egy pillanatra sem vettek le a monitorrol, nehogy leloje oket egy CT.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
ftc
nagyúr
keresztlécet mondanak amikor a kapu közepét találom el...
gép mindig onnét rug ahonnét már elsem talállom a kaput..
hazaadás ugye mi az?
kedvencem ha álló helyzetből indulok a kapu előtt tuti gól lesz a vége mert a védő lemarad...
4. osztályu csapat védőjűtékosa lesprinteli a csatáromat ... -
Bog
HÁZIGAZDA
Hát azért...
A szélen mindig el lehet rohanni és a 16-os sarkán fordulva az alapvonal mellől be lehet sétálni a kapuig. A kapusok csak simán hülyék, ha a labda előttük pattan, akkor eldőlnek, mint egy zsák. Gera feje olyan, mint egy rosszul elkészített sertéspástétom. Ha a gép szarul áll, de én jól védekezem, akkor általában 30-35 méterről akaszt egy gólt. A fejjel a jobb alsóba csúsztatok, akkor Hajdú B őrjöng, hogy milyen szépen lőttem fel a pipába, de elég sokszor beszél hülyeségeket. Mindkét kommentátornak az a fixa ideája, hogy egy lövés csak azért mehet mellé, mert ''a lövés pillanatában elvesztette egyensúlyát''. Szóval lenne rajta mit csiszolni.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
dabadab
titán
Gondolom, azert mindenkinek lejott az abban rejlo ironia, hogy Renwick ott ul a netes gepe elott es arrol ir, hogy milyen borzaszto, hogy ezek a mai fiatalok a netes gep elott ulnek
DRM is theft
-
Jó a FIFA07. Játékélményben hatalmas, pláne, amikor Faragó Ricsi és Hajdú B. István nyomják a vakert ''Az aranylabdás Sevchenko - most egy bőrlabdával'' váááááááá. Cselezni persze billentyűzetről nehéz, inkább kontrollerrel lehet, de így is OK. Végre nincsenek scriptelt események - legalábbis nem vettem eddig észre. A hibái: játékvezető a hazaadásokat szinte sosem fújja le, időnként összevissza osztogatja a lapokat; a pálya mellett álló fotósok stb. ''lapfigurák'', 3. dimenziós kiterjedésük nincs.
Kóla és sültkrumpli jöhet mellé, és hátha néhány gyerek kedvet kap ehhez a gyönyörű sporthozhttps://www.coreinfinity.tech
-
Csapi007
veterán
Van benne igazság."Csak úgy mondom"
-
raszputyin
senior tag
Én a Championship Manager sorozat óta vagyok elkötelezett a sport iránt (azaz rengeteget játszom is, ha nem is vagyok csodás játékerő ) Inkább azzal értek egyet, hogy tökjó, ha ilyen neutrális játékkal játszanak, és nem valami destruktívval. Más kérdés, hogy a FIFA sorozatról elég rossz a véleményem.
-
dragonfx
veterán
Én valahogy beleuntam a fifába, a 97 és a 2000 után most 2007ben újra azt mondom jóra sikerült de ez sem tud lekötni egy bajnokság lejátszásánál tovább.
Franc tudja, kevés a figurázás benne, és nehéz, küszködik a rossebb."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
bobace
addikt
hát nekem sem tetszik már a 98 és a 2002 nálam a favorit, talán az utóbbi az utolsó használható darab a szememben
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Jégkokó
veterán
Nekem már évek óta nem tetszik a fifa sorozat utolsó darab ami le tudott kötni az a 98 as változat volt, a mostaniak már agyon vanak bonyolítva és nekem egyszer se sikerült vele gólt lőnöm szinte semmilyen csapattal sem.Pedig a 2006 meg van eredeti dvd változatban, de 10 perc után azt mondtam, hogy köszönöm szépen és töröltem le.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát remélem, hogy azért nem ennyire tragikus a helyzet. A FIFA94 óta nyomon a játékot, újabban már vagyok annyira márkatudatos és illedelmes fogyasztó, hogy meg is veszem a dobozos verziót.
Ennek ellenére, vagy ezzel együtt hetente megyünk focizni a bandával, gimiben sötétedésig rúgtuk a bőrt, utána nagypályán is kipróbáltam magam (Budapest, negyedosztály, szóval... Hátha lesz olyan is, aki pont a FIFA miatt kap kedvet az igazi játékhoz?Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Samsung S10 + Plus plusz 512Gb új/gyári 5hónap garancia akkumulátorral
- HP 2311x LV176AA FullHD 23" Monitor ELADÓ
- Kártyafüggetlen Iphone 8 plus 64GB, 100% Akksi!
- Eladó Fortnite Cobalt Star Bundle kód - PS5
- Lenovo Thinkpad T490 i5-8365u/16GB/256GB SSD/14"FullHD touch magyar bill. Garanciás laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest