Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Monitorfeju kepzes?
Ugyan mar, az reg megvolt.
PC Guru tabor '99, Alsoors.
Haver szeretett volna focizni, csak eppen nem volt kivel, igy nekiallt csapatot toborozni.
Mivel a felnott korosztaly keso delutan mar a napi betevo sorevel volt elfoglalva, igy kezenfekvonek tunt, hogy a fiatalabbakat kellene megcelozni ezzel a kerdessel.
Hona alatt a lasztival be is allt az 14-15 eves ifjoncok fahazanak ajtajaba, es megkerdezte:
-Na fiuk, egy kis foci?
Mire a nagy CSatazajbol kihallatszo valasz:
-FIFA 98-cal, vagy FIFA 97-tel toljuk?
Persze a szemuket egy pillanatra sem vettek le a monitorrol, nehogy leloje oket egy CT. -
ftc
nagyúr
keresztlécet mondanak amikor a kapu közepét találom el...
gép mindig onnét rug ahonnét már elsem talállom a kaput..
hazaadás ugye mi az?
kedvencem ha álló helyzetből indulok a kapu előtt tuti gól lesz a vége mert a védő lemarad...
4. osztályu csapat védőjűtékosa lesprinteli a csatáromat ... -
Bog
HÁZIGAZDA
Hát azért...
A szélen mindig el lehet rohanni és a 16-os sarkán fordulva az alapvonal mellől be lehet sétálni a kapuig. A kapusok csak simán hülyék, ha a labda előttük pattan, akkor eldőlnek, mint egy zsák. Gera feje olyan, mint egy rosszul elkészített sertéspástétom. Ha a gép szarul áll, de én jól védekezem, akkor általában 30-35 méterről akaszt egy gólt. A fejjel a jobb alsóba csúsztatok, akkor Hajdú B őrjöng, hogy milyen szépen lőttem fel a pipába, de elég sokszor beszél hülyeségeket. Mindkét kommentátornak az a fixa ideája, hogy egy lövés csak azért mehet mellé, mert ''a lövés pillanatában elvesztette egyensúlyát''. Szóval lenne rajta mit csiszolni. -
Gondolom, azert mindenkinek lejott az abban rejlo ironia, hogy Renwick ott ul a netes gepe elott es arrol ir, hogy milyen borzaszto, hogy ezek a mai fiatalok a netes gep elott ulnek

-
Jó a FIFA07. Játékélményben hatalmas, pláne, amikor Faragó Ricsi és Hajdú B. István nyomják a vakert
''Az aranylabdás Sevchenko - most egy bőrlabdával'' váááááááá. Cselezni persze billentyűzetről nehéz, inkább kontrollerrel lehet, de így is OK. Végre nincsenek scriptelt események - legalábbis nem vettem eddig észre. A hibái: játékvezető a hazaadásokat szinte sosem fújja le, időnként összevissza osztogatja a lapokat; a pálya mellett álló fotósok stb. ''lapfigurák'', 3. dimenziós kiterjedésük nincs.
Kóla és sültkrumpli jöhet mellé, és hátha néhány gyerek kedvet kap ehhez a gyönyörű sporthoz
-
Csapi007
veterán

Van benne igazság.
-
raszputyin
senior tag
Én a Championship Manager sorozat óta vagyok elkötelezett a sport iránt (azaz rengeteget játszom is, ha nem is vagyok csodás játékerő
) Inkább azzal értek egyet, hogy tökjó, ha ilyen neutrális játékkal játszanak, és nem valami destruktívval. Más kérdés, hogy a FIFA sorozatról elég rossz a véleményem. -
bobace
addikt
hát nekem sem tetszik már a 98 és a 2002 nálam a favorit, talán az utóbbi az utolsó használható darab a szememben
-
Jégkokó
veterán
Nekem már évek óta nem tetszik a fifa sorozat utolsó darab ami le tudott kötni az a 98 as változat volt, a mostaniak már agyon vanak bonyolítva és nekem egyszer se sikerült vele gólt lőnöm szinte semmilyen csapattal sem.Pedig a 2006 meg van eredeti dvd változatban, de 10 perc után azt mondtam, hogy köszönöm szépen és töröltem le.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát remélem, hogy azért nem ennyire tragikus a helyzet. A FIFA94 óta nyomon a játékot, újabban már vagyok annyira márkatudatos és illedelmes fogyasztó, hogy meg is veszem a dobozos verziót.
Ennek ellenére, vagy ezzel együtt hetente megyünk focizni a bandával, gimiben sötétedésig rúgtuk a bőrt, utána nagypályán is kipróbáltam magam (Budapest, negyedosztály
, szóval... Hátha lesz olyan is, aki pont a FIFA miatt kap kedvet az igazi játékhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- HDMI topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest