- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor is gáz ha egy villamosmérnök nem ismeri a modem szót
De ez jellemző manapság. Ma volt a diplomavédésem, sok más infóspalántával együtt. Volt olyan emberke aki a mai napig nem tudja mi az a Pentium II, vagy az órajel. Kb. 1 hét múlva informatikus lesz.
Olyan is van aki nem tud procit cserélni.
Olyan is aki azt mondta hogy ő hardcore programozó (Java). Kérdeztem hogy az assemblyhez is értesz?
(Én sem, de különbség hogy én 17 évesen _még_ tudtam assemblyben programozni.) -
Ez még bőven az összenövés előtt volt. És nem azt írtam, hogy (GSM)hálózatos emberként ismerje fejből az összes készülék belső lelkivilágát. Csak annyit, hogy GSM-es cégnél foglalkozó diplomás villamosmérnökként ciki, ha nem tud mit kezdeni a ''GSM modem'' szókapcsolattal.
-
-
-
zolle
tag
biztos öltönyös volt
linux és windows közt is volt ilyen bibim, ott ugye \r\n a sortörés, csak linuxban a fele is elég.. -
eziskamu
addikt
Erről, mármint a végéről, Hofi egyik beszólása jutott eszembe, amikor vázolta a tv nézők véleményét, ha a rendszerváltás előtt új tehetségtelen műsorvezető került a tv-be:
''Hűűűűű! Ezt meg ki d##ja?''
Amúgy mi volt a végzettsége?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest