Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor is gáz ha egy villamosmérnök nem ismeri a modem szót
De ez jellemző manapság. Ma volt a diplomavédésem, sok más infóspalántával együtt. Volt olyan emberke aki a mai napig nem tudja mi az a Pentium II, vagy az órajel. Kb. 1 hét múlva informatikus lesz.
Olyan is van aki nem tud procit cserélni.
Olyan is aki azt mondta hogy ő hardcore programozó (Java). Kérdeztem hogy az assemblyhez is értesz?
(Én sem, de különbség hogy én 17 évesen _még_ tudtam assemblyben programozni.) -
joghurt
addikt
Ez még bőven az összenövés előtt volt. És nem azt írtam, hogy (GSM)hálózatos emberként ismerje fejből az összes készülék belső lelkivilágát. Csak annyit, hogy GSM-es cégnél foglalkozó diplomás villamosmérnökként ciki, ha nem tud mit kezdeni a ''GSM modem'' szókapcsolattal.
-
zolle
tag
biztos öltönyös volt
linux és windows közt is volt ilyen bibim, ott ugye \r\n a sortörés, csak linuxban a fele is elég.. -
eziskamu
addikt
Erről, mármint a végéről, Hofi egyik beszólása jutott eszembe, amikor vázolta a tv nézők véleményét, ha a rendszerváltás előtt új tehetségtelen műsorvezető került a tv-be:
''Hűűűűű! Ezt meg ki d##ja?''
Amúgy mi volt a végzettsége?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- REpont és hulladékgazdálkodás
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest